pch-shop.nl

119 reviews in totaal

119 reviews since 20 apr 2023

Gecertificeerd sinds: 11 okt 2023
pch-shop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten waarderen de snelle levering, de duidelijkheid en responsiviteit van de communicatie, evenals de vriendelijke en behulpzame service. Daarnaast worden de scherpe of aantrekkelijke prijzen en de goede kwaliteit van de meeste producten positief benoemd. Aan de andere kant zijn er frustraties over leververtragingen en ontevredenheid over ontbrekende updates of late reacties. Sommige klanten ervaren dat vragen niet altijd beantwoord worden. Ook zijn er enkele klachten over beschadigde producten of een mismatch tussen verwachting en ontvangen artikel.

Reviewspch-shop.nl

Uiteindelijk alles prima!

Via zowel DPD kwam de zending zonder bezorging retour. PCH verstuurde wederom en nu met DHL. Ook deze ging zonder aflevering of weigering retour. Prima en keurig contact gehad me PCH. Dit lag echt aan de bezorging van DPD en DHL helaas. Uiteindelijk de order geannuleerd en kosten retour ontvangen. Op naam van mijn partner toch opnieuw besteld en binnen 3 dagen was het er! PCH super dank voor de vriendelijke service!!

Antwoord van pch-shop.nl

Bedankt voor uw mooie beoordeling. En natuurlijk ook bedankt voor uw geduld en begrip. Goed om te horen dat uiteindelijk alles goed gekomen is We wensen u veel plezier met uw aankoop. Uw PCH-team

The shoes were bigger

I had issues while the number 40 that is my actual shoe it was like 41 from the shop I ordered I contacted them they issued me a return and I returned them Shortly after they received they issued a refund and all went smoothly Recommended!

Antwoord van pch-shop.nl

Thank you for your wonderful review. We’re glad to hear that you had a positive experience with our service. We hope you enjoy your purchase. Your PCH team
Prima prijs in vergelijking met anderen. Snel geleverd en goede service.

Antwoord van pch-shop.nl

Snel geleverd tegen een goede prijs, precies zoals we het graag zien! Bedankt voor uw beoordeling. Hartelijke groeten uit Loon op Zand 😊
Prima product en duidelijke informatie over de verzending.

Antwoord van pch-shop.nl

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Goed om te horen dat u uw aankoop als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Uw PCH-team
Besteld en nette levering

Antwoord van pch-shop.nl

Hartelijk dank voor uw beoordeling ⭐⭐⭐⭐⭐, juist dit soort feedback is belangrijk voor ons.

Perfect

Service, kwaliteit en levering zijn perfect.

Antwoord van pch-shop.nl

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat onze service positief ervaren wordt. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Uw PCH-team
In het begin was er een goed email contact. Maar nu moet ik een retourlabel hebben wat niet lukt en ik krijg er geen antwoord op mijn vraag via de email Ook niet omdat ik nu opnieuw moet bestellen en de vraag is of de korting nu vervalt , helaas geen reactie meer gehad.

Antwoord van pch-shop.nl

Jammer dat u onze service niet als voldoende ervaren heeft. De vraag van uw mail is van gisterenmiddag en helaas hebben we die niet direct kunnen verwerken. Ik heb u zojuist een mail gestuurd en u daarbij onze oplossing aangedragen. We gaan het voor u in orde maken. Met vriendelike groet, Uw PCH Team.
De snelle levering en goed verpakt, past perfect

Antwoord van pch-shop.nl

Dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Uw PCH-team

O W
Oebele W.

Prima snel verzonden

Great quality

Antwoord van pch-shop.nl

Alle informatie op de website was zeer duidelijk en het pakket met product ziet er keurig uit.

Antwoord van pch-shop.nl

Bedankt voor uw mooie beoordeling 😊. Fijn om te horen dat onze service positief ervaren wordt. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Uw PCH-team

Gewoon goed!

Producten goed verpakt en tijdig ontvangen. Communicatie was duidelijk.

X

Antwoord van pch-shop.nl

Bedankt voor uw beoordeling. Elke beoordeling helpt ons verder om beter te worden. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Uw PCH-team
Het duurt wel lang eer de bestelling er is.

Antwoord van pch-shop.nl

Bedankt voor uw beoordeling. We realiseren ons dat er op het gebied van levertijden verbetering mogelijk is. We werken er aan. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Uw PCH-team

Of het nu gaat om werkkleding, veiligheidsschoenen of valbeveiliging - in onze PCH Onlineshop vindt u hoogwaardige werkkleding van niet alleen de beste kwaliteit, maar ook door een moderne uitstraling...