146 reviews in totaal   58 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

146 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 12 jul 2023

statafelshop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten waarderen de snelheid en betrouwbaarheid van de levering, evenals de goede communicatie over bezorging en vragen. Ook wordt de vriendelijkheid en oplossingsgerichtheid van de klantenservice vaak geprezen. Problemen worden snel en zonder gedoe opgelost, vooral bij defecten of verkeerde leveringen. De kwaliteit van de producten wordt door de meeste klanten als goed ervaren. Toch zijn er ook enkele negatieve ervaringen, zoals onduidelijke communicatie of een gebrek aan updates. Daarnaast zijn er klachten over schade of afwerking van producten en zijn er uitzonderingen waarbij de klantenservice niet naar verwachting presteerde. Ook de snelheid en accuraatheid van de levering wordt niet altijd als positief beoordeeld.

Reviewsstatafelshop.nl

Goed maar de vorige model was beter

De tafel heeft een ander onderstel dan het vorige model. Het vorige model kon ook in de opgeklapte stand vergrendeld worden. Helaas kan dat bij het nieuwe model niet en dat is jammer. Bij het vorige model zijn de buizen iets dunner maar netjes afgewerkt uit. Bij de nieuwe zijn de buizen dikker maar wat minder afgewerkt. Maar ze werken allebei waar ze voor bedoeld zijn. Links het oude model rechts het nieuwe model.

bezorging

aangegeven dat wij niet standaard op bezorgadres aanwezig zijn. afgesproken dat ze ons zouden informeren wanneer de bezorging plaats zou vinden (half uur vooraf). ze hebben ons kort voor bezorging gebeld, waardoor er een goede bezorging heeft plaats gevonden.

Super klantenservice

Pakketje was na 1e keer niet thuis door DHL geretourneerd naar Statafelshop. Telefonisch contact opgenomen met super vriendelijke klantenservice. Dezelfde dag nieuw pakketje verstuurd en volgende dag in huis. Dat is nog eens snelle service.

Antwoord van statafelshop.nl

Beste Gea, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze klantenservice en de snelle oplossing! We vinden het belangrijk om in zo’n situatie snel te schakelen en zijn blij dat het nieuwe pakket de volgende dag al bij u in huis was. Bedankt voor het vertrouwen en we wensen u veel plezier met u nieuwe stretchrokken! Rik van Team Statafelshop
Overzichtelijke site en snelle levering. We werden ook erg vriendelijk geholpen toen we contact opnamen betreffende het leveringsuur. Staantafels zijn stevig en mooi design! Tafels waren al gemonteerd. We zijn tevreden!

Antwoord van statafelshop.nl

Beste Steven, bedankt voor uw fijne review en nogmaals dank voor uw bestelling! Wij wensen u ontzettend veel plezier met uw Mississippi statafels! Hopelijk tot snel! Rik van Team Statafelshop
Super producten. Bijzonder hand voor ons personeel ivm vervoeren tafels. Scheelt tijd maar vooral ook heel goed voor de gezondheid.

Antwoord van statafelshop.nl

Beste, Hartelijk dank voor uw mooie review! Goed om te lezen dat onze transportkar voor statafels in de praktijk zoveel gemak oplevert voor uw personeel. Zeker bij het regelmatig vervoeren van statafels zijn tijdsbesparing en een lagere fysieke belasting belangrijke voordelen. Mooi dat de transportkar daar bij jullie aan bijdraagt! Wij wensen jullie er veel gebruiksgemak van! Rik van Team Statafelshop
Fijn dat jullie losse onderdelen verkopen van statafels die stuk kunnen gaan. Dan kunnen de tafels er weer jaren tegenaan.

Antwoord van statafelshop.nl

Beste, Bedankt voor de mooie review! Goed om te lezen dat u met de nieuwe bladsteunen uw statafels weer in orde hebt kunnen maken! Wij vinden het belangrijk dat onze producten zo lang mogelijk gebruikt kunnen worden. Het kunnen vervangen van losse onderdelen draagt daar op een praktische en duurzame manier aan bij. We hopen dat uw statafels er weer vele jaren tegenaan kunnen! Rik van Team Statafelshop

Goede aftersales.

Er zat een kleine beschadiging op een tafelblad, gebeld met de klantenservice, volgende dag kreeg ik een nieuw tafelblad, goede service zonder 'gedoe'.

Antwoord van statafelshop.nl

Beste, Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u onze service als prettig en zonder onnodig gedoe heeft ervaren. We zijn blij dat we het probleem snel voor u hebben kunnen oplossen! Wij wensen u veel plezier met uw terrastafel Kansas en bedanken u voor het vertrouwen! Hopelijk tot snel! Rik van Team Statafelshop
Goede communicatie over de leverdatum. We waren in eerste instantie niet helemaal tevreden, maar zijn heel netjes en snel geholpen, daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Antwoord van statafelshop.nl

Beste Jack, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u onze communicatie over de leverdatum als prettig heeft ervaren. We zijn blij dat we alles snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Uw waardering voor onze service betekent veel voor ons. We wensen u veel plezier met uw Statafel Purus! Hopelijk tot snel! Rik van team Statafelshop
Bij een vraag direct antwoord. Correcte levering. Statafels waren zeer goed ingepakt voor transport. Product voldoet aan de omschrijving

Vertrouwd bedrijf, komen afspraken na

Duidelijk antwoord op onze vragen, komen afspraken na, snelle service, kun je op vertrouwen

Antwoord van statafelshop.nl

Beste, Bedankt voor de fijne review! Fijn om te lezen dat u onze duidelijke communicatie, snelle service en het nakomen van afspraken zo waardeert. Dat zijn punten waar wij iedere dag ons best voor doen. Wij wensen u veel plezier met uw statafel Colorado en Angara barkrukken! Hopelijk tot snel! Rik van Team Statafelshop
Mooie hoes, goede kwaliteit. Kleur wijkt helaas erg af van kleurpalet waar je uit kunt kiezen. Groen is meer turqoise zoals de help-button. En 18 euro verzendkosten voor iets wat door de brievenbus past??

Antwoord van statafelshop.nl

Beste, Bedankt voor uw review! Jammer om te lezen dat de kleur van de groene stretchrokken anders uitviel dan u op basis van het kleurpalet had verwacht. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn. Kleuren kunnen op een beeldscherm soms afwijken van de werkelijkheid, maar we nemen uw opmerking hierover zeker mee om te kijken hoe we de kleurweergave verder kunnen verbeteren. Ook uw opmerking over de verzendkosten begrijpen wij. Hoewel een zending door de brievenbus past, bestaan de verzendkosten niet alleen uit de portokosten, maar ook uit onder meer de zorgvuldige verwerking en verpakking van de bestelling. Bedankt dat u de kwaliteit van de stretchrokken wel als goed beoordeelt! Mocht u alsnog vragen hebben of ergens mee geholpen willen worden, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Hopelijk tot snel! Rik van Team Statafelshop
Makkelijk besteld en snel binnen.

Antwoord van statafelshop.nl

Beste Patrick, Bedankt voor uw mooie review! Goed om te lezen dat het bestellen gemakkelijk verliep en dat uw bestelling snel bij u binnen was. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe Statafel Sacramento en hopen dat u er jarenlang plezier van zult hebben. Bedankt voor het vertrouwen! Rik van Team Statafelshop
Ik kreeg een statafel met schade. Werd keurig opgelost

Antwoord van statafelshop.nl

Beste Tony, Bedankt voor uw review! We zijn blij dat we het probleem met een vervangende levering naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We wensen u veel plezier met uw statafels Yukon! Bedankt voor het vertrouwen! Rik van Team Statafelshop

Snelle reactie. Denkt goed mee wat super fijn is.Snelle verzending.

Antwoord van statafelshop.nl

Beste Loes, Bedankt voor uw fijne review! Super om te horen dat u onze snelle service en verzending zo waardeert. Hopelijk tot snel! Rik van Team Statafelshop
Gewoon perfecte service en communicatie

Antwoord van statafelshop.nl

Beste Dirk, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u onze service en communicatie als perfect heeft ervaren! We wensen u veel plezier met uw nieuwe Columbus statafels en hopen dat u er jarenlang plezier van zult hebben. Bedankt voor het vertrouwen! Rik van Team Statafelshop
Goed en snel afgeleverd.

Antwoord van statafelshop.nl

Beste, Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles goed en snel is afgeleverd! Veel plezier met uw nieuwe Rio stoelen en graag tot een volgende keer! Rik van Team Statafelshop