Trotec webshop Nederland- Logo - Beoordelingen

Trotec webshop Nederland
Beoordelingen:

333 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden931 beoordelingen in totaal  

4,44
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 dec. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Trotec webshop Nederland voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

31 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De gebruiksaanwijzing voor de TCH 2510 E 2500 W klopt niet, de instellingen zijn niet zoals het er in staat en dat is zeer vervelend.
JB
Joop B.
Enschede

de meest kritische beoordeling

11 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Als je op je website aangeeft 1 tot 2 werkdagen levertijd lever dan ook binnen die tijd. Of pas je levertijd aan naar bvb 2 tot 4 werkdagen, dan weet je waar je aan toe bent. Maar laat wel die 5 dagen staan, als je daarna je pakket niet hebt contact op te nemen. En als klant hierover een opmerking geeft kom dan niet aan dat vervoerder niets doet. Jij als verzender bent verantwoordelijk voor het op tijd aanleveren, niet de ontvanger
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Trotec webshop Nederland

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Duidelijke website - snelle bezorging - betrouwbaar

goede duidelijke website, makkelijk te bestellen, degelijke producten, snelle bezorging
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed product, snelle verzending, goede prijs.😂👍
Beoordeling melden
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beter is nl beschrijving er bij.
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles is keurig verlopen
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Netjes en snel bezorgd
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte afhandeling
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle afhandeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering.
Beoordeling melden
GH
Gert H.
Voorthuizen
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lekker snel
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
zeer goed
Beoordeling melden
IM
Ine M.
Deurne
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
TH
ton h.
brunssum
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
JN
Jeroen N.
Achterveld
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden