Trotec webshop Nederland- Logo - Beoordelingen

Trotec webshop Nederland
Beoordelingen:

305 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.036 beoordelingen in totaal  

4,45
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
De gebruiksaanwijzing voor de TCH 2510 E 2500 W klopt niet, de instellingen zijn niet zoals het er in staat en dat is zeer vervelend.
JB
Joop B.
Enschede

Meest relevante negatieve beoordeling

11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Als je op je website aangeeft 1 tot 2 werkdagen levertijd lever dan ook binnen die tijd. Of pas je levertijd aan naar bvb 2 tot 4 werkdagen, dan weet je waar je aan toe bent. Maar laat wel die 5 dagen staan, als je daarna je pakket niet hebt contact op te nemen. En als klant hierover een opmerking geeft kom dan niet aan dat vervoerder niets doet. Jij als verzender bent verantwoordelijk voor het op tijd aanleveren, niet de ontvanger
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Trotec webshop Nederland

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Prima producten.

Een tacker en een elektrische schaaf gekocht. Zien er perfect uit en werken goed. Snel en netjes geleverd. Helaas geen gebruiksaanwijzingen in het nederlands. Wel via internet.
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed bedrijf met goede en degelijke machines voor een schappelijke prijs en snelle levering
Beoordeling melden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Doet wat het moet doen, jammer dat de terugslagklep in de afvoer niet goed werkt.
Beoordeling melden
9 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs/kwaliteit. En schaaft gewoon goed en doet wat die moet doen
Beoordeling melden
19 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden.

Goede prijs, goede kwaliteit reciprozaag en snelle verzending.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Goede prijzen (prijs/kwaliteitverhouding) & snelle levertijden.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Mooi apparaat, compleet en voelt degelijk aan.
Beoordeling melden
WM
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een paar machines gekocht.. Budget maar goed
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel en keurig op tijd alles geleverd
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel en correct ga zo door
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles perfect
Beoordeling melden
MT
Marian T.
Opeinde
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel bezorgd
Beoordeling melden
HD
Hendri D.
Hilvarenbeek
7 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden