LED24.nl- Logo - Beoordelingen

LED24.nl
Beoordelingen:

309 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden14.568 beoordelingen in totaal  

4,27
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 mei 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
LED24.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

15 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
De service, middels een telefoontje en toegestuurde duidelijke handleiding, maakte de montage makkelijk, om mijn LED panelen te dimmen. Had door de bestaande situatie nog wel wat voeten in de aarde, maar gelukt. Wel kan je met de 1-10 V wanddimmer niet echt fijn dimmen, vanaf zo'n 20 % lichtsterkte gaat het prima, maar echt heel zacht licht lukt niet. Wel gaat het met de mini ab makkelijker, maar ook dan vanaf zo'n 20 % lichtsterkte. De prijs/ kwaliteit is wel heel goed, evenals de vlotte levering.
SN
Sikke N.
Franeker

de meest kritische beoordeling

16 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Niet geleverd wat ik heb besteld. Late reacties van de klantenservice. Blijkbaar moet ik fotos als bewijs opsturen om te kunnen retourneren? Dit is heel bijzonder aangezien het mijn wettelijk recht is om dit zonder opgaaf van reden te retourneren. Vanwege de trage resposes inmiddels bij een concurrent het juiste product ontvangen en het verkeerd bestelde door kunnen verkopen. Ik ga hier nooit meer bestellen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor LED24.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nooit een antwoord op een mail, ik heb een paar weken moeten vissen waar mijn pakketjes Waren gebleven. Geen enkele medewerking van jullie zijde Na herhaaldelijk verzoek
Beoordeling melden
Antwoord van LED24.nl
1 feb. 2024
Beste Arjan, Hartelijk dank voor uw feedback! Uw email is beantwoord aub check uw email inbox zoals spam box.
16 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levering de dag nadien zoals op de site beschreven
Beoordeling melden
2 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering duurde te lang zonder bericht. Ik moest zelf vragen wanneer er geleverd ging worden. Ik verwacht een berichtje als het later wordt dan verwacht. Na mijn vraag waar het bleef nog eens 3 dagen moeten wachten.
Beoordeling melden
Antwoord van LED24.nl
20 nov. 2023
Beste Bert, Hartelijk dank voor de feedback! Wat vervelend om te lezen, waarvoor onze excuses! Klanten worden altijd met een automatisch bericht geïnformeerd over de levertijd.
6 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een product werkte niet. Via de mail (klantenservice) na 3 werkdagen nog geen reactie.
Beoordeling melden
Antwoord van LED24.nl
20 nov. 2023
Beste Piet, Hartelijk dank voor de feedback! Wat vervelend om te lezen, waarvoor onze excuses! Er is inmiddels een oplossing aangeboden. Mocht u verder nog vragen hebben neem graag contact met ons op.
25 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
de eerste keer werd mijn voor levering een verkeerd adres opgegeven . de tweede keer was de inhoud van mijn bestelling totaal iets anders dan besteld
Beoordeling melden
18 jun. 2023
Geïmporteerde beoordeling

Customer service picked up phone

Ordered item that was available on website, but turns out it's out of stock for the next 3 months. Talked to customer service who promised to send a replacement and a confirmation email. No replacement, nor email, the rest of my order is also not being dispatched, and my money is with them of course.
Beoordeling melden
4 jun. 2023
Geïmporteerde beoordeling
Mooie producten, in de site staat vandaag besteld, binnen zo veel dagen ontvangen. Na bestelling kreeg ik een mailtje dat het product helaas niet leverbaar was en dat ik nog een aantal weken moet wachten. Niet netjes dat dit niet vermeld staat op de site.
Beoordeling melden
20 apr. 2023
Geïmporteerde beoordeling

Reclame

Er worden enorm veel mails gestuurd met aanbiedingen, maar zodra je iets gekocht heb wordt het stil met mails over de aankoop. Geen info over levertermijnen en problemen met beschikbaarheden. After sales is waardeloos.
Beoordeling melden
21 jun. 2023
Geïmporteerde beoordeling

de website ziet er professioneel uit

Bestelling gedaan. Levering volgende dag!!. Alleen niet als je op vrijdag bestelt. Wel eerst de kleine lettertjes lezen. Op maandag een mail. Product niet voorradig. Duurt een extra week.
Beoordeling melden
23 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
wacht al 4 dagen op bestelling, vorige bestelling van 2 weken geleden was de volgende dag binnen.in mijn account zie ik :wacht op verzending. artikelen waren op voorraad
Beoordeling melden
Antwoord van LED24.nl
28 aug. 2023
Beste Arend, Hartelijk dank voor uw feedback! Uw order vertraagde met 3 werkdagen, waarvoor onze excuses. Uw order is reeds verzonden en afgeleverd bij u. Mocht u verder nog vragen hebben, dan neem gerust contact met ons op.
12 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling werd niet zoals de website beloofd de volgende dag maar bijna een week later geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van LED24.nl
14 aug. 2023
Beste, Hartelijk dank voor de feedback! Onze excuses voor het ongemak! De late levering heeft te maken met een artikel dat niet op voorraad was, hierover bent u via een automatisch bericht gecontacteerd. Mocht u verder nog vragen hebben, dan neem gerust contact met ons op.
4 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
vorid jaar konden we naar de winkel toe komen en de spullem mee nemen nu moet alles via internet
Beoordeling melden
27 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
U moet eerlijk zijn als u de aanvraag schrijft, voordat en die heeft u niet dat is niet eerlijk.
Beoordeling melden
4 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Defect bij levering

Ik heb een mail gestuurd van defect product maar ze antwoorden niet!
Beoordeling melden
16 mrt. 2023
Geïmporteerde beoordeling

Vlot teruggestord

Mooie aanbieding die na betaling 'op' bleek......
Beoordeling melden
13 apr. 2023
Geïmporteerde beoordeling

?

Geld van retour na weken nog niet ontvangen
Beoordeling melden
5 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het verzenden duurt erg lang
Beoordeling melden
26 feb. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Pakket was zoek
Beoordeling melden