ledlichtstunter.nl- Logo - Beoordelingen

ledlichtstunter.nlReviews

: 2.742Goed

4,26

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
ledlichtstunter.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij ledlichtstunter.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 25 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
ledlichtstunter.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij ledlichtstunter.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor ledlichtstunter.nl

539 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.742 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


7 aug. 2022
Snelle levering en compleet. Het zou fijn zijn als bepaalde producten niet samen gebruikt kunnen worden, dat dan gevraagd wordt of het voor elkaar bestemd is. Meestal bestel je een order van materiaal dat bedoelt is om bij elkaar te passen. Nu zie je pas na de levering dat stekkers niet bij elkaar passen, dus moet je een nieuwe bestelling plaatsen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


6 sep. 2022
24/7 bestelling geplaatst. Dit was een product die in backorder stond verwachte levertijd 1-2 weken. we zijn nu bijna 6 weken verder en nog steeds niks ontvangen, ook word je niet op de hoogte gehouden van de vertraging. Iedere keer als ik bel om te vragen wat de status is dan krijg ik te horen: sorry mevrouw maar ze zijn een week vertraagd... iedere week opnieuw... Slechte service dus. Mag hopen dat ik me spullen überhaupt nog wel geleverd ga krijgen. Doe wat met deze feedback aub.. Grappig dat er gevraagd word foto's toe te voegen van m'n bestelling... helaas gaat dat niet als jullie niks leveren en niemand op de hoogte brengen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor ledlichtstunter.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(102)
 Geverifieerde beoordeling
1 dag geleden
duidelijke website en snelle verzending!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2022
Prima service en snelle levering. Alleen jammer dat je niet kunt ruilen. Dan moet je opnieuw bestellen. Dus dan ben je wéér verzendkosten kwijt, en als het dan soms weer niet goed is heb je ook wéér retourkosten. En daar wordt het best duur van. Dus maar niet geruild.....
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dec. 2022
Prijs kwaliteit verhouding is goed. Jammer dat volgende dag levering volgende week was.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 dec. 2022
Goede verlichting alleen mis ik het frame jammer dat je die apart moet bestellen
Beoordeling melden
Antwoord van ledlichtstunter.nl
27 dec. 2022
Beste Jeanien, Hartelijk dank voor de feedback! De frame is nooit incl. omdat er andere opties nog aangeboden worden. De klant kan dus zelf kiezen welke optie hij erbij wilt bestellen.
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
leveringen zoals beloofd goed contact mogelijk bij vragen oplossings gericht
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2022
Alles op tijd en correct geregeld!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2022
Beoordeling melden