leoprinting.nl- Logo - Beoordelingen

leoprinting.nl
Beoordelingen:

39 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden439 beoordelingen in totaal  

4,59
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De levering was netjes, het product (volvlak bedrukt vloeipapier) is bij andere drukkerijen niet of lastig te krijgen. Het drukwerk ziet er erg goed uit. Een paar dingen die in de toekomst iets beter zouden kunnen: Het volvlak bedrukte papier geeft wat af, logisch gezien de druktechniek maar het zou een plus zijn als er wat meer basiskleuren vloeipapier zouden zijn om vervolgens alleen met wit te hoeven bedrukken. Een track & trace voor de levering zou ook een pré zijn.

Meest relevante negatieve beoordeling

13 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duurt lang, communicatie onduidelijk en ben niet teruggebeld
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor leoprinting.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(27)
(10)
Resetten
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle vlotte levering, super mooi product en denken met je mee.
Beoordeling melden
8 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs/kwaliteit. Snelle reacties en snel geleverd!
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
We just received our notebooks and they are amazing! Super happy with all the service from Hilde and the quality of the product. thanks a lot~
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit, ze denken mee en zijn erg flexibel. Ze nemen de tijd om je zo nodig extra hulp te bieden en ze hebbe oog voor detail.
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Verliep allemaal heel soepel. Contact kan wat persoonlijker, maar dat is een detail.
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel schakelen - goede kwaliteit van product en dienst

Snel schakelen, goede kwaliteit van product en dienst, en bij eventuele problemen bereid om mee te denken.
Beoordeling melden
MV
Monique v.
BEUSICHEM
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede prijs, groot assortiment

Goede prijs, vriendelijke klantenservice en mooi product!
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer professioneel, er wordt daar ook goed meegedacht. Echt een aanrader!!
Beoordeling melden
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Product dat lastig te krijgen is wel bij Leoprinting, netjes verpakt en goed bedrukt.

De levering was netjes, het product (volvlak bedrukt vloeipapier) is bij andere drukkerijen niet of lastig te krijgen. Het drukwerk ziet er erg goed uit. Een paar dingen die in de toekomst iets beter zouden kunnen: Het volvlak bedrukte papier geeft wat af, logisch gezien de druktechniek maar het zou een plus zijn als er wat meer basiskleuren vloeipapier zouden zijn om vervolgens alleen met wit te hoeven bedrukken. Een track & trace voor de levering zou ook een pré zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van leoprinting.nl
1 feb 2024
Hi Rose, bedankt voor je bestelling en review! Goed nieuws: we zijn al met de verbeterpunten aan de slag gegaan. Hopelijk tot ziens! Groet, Team Leoprinting
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het resultaat! Ik ben voor de tweede keer helemaal tevreden met mijn producten. Het is precies geworden, na veel mail verkeer zoals ik wilde. Fijn dus dat er zo wordt mee gedacht!!
Beoordeling melden
29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooi Product

Heldere duidelijke communicatie en afstemming. Jammer dat de barcode die op het kaartje staat niet eerst op werkend getest is, maar dat had ook afgestemd kunnen worden.
Beoordeling melden
23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede service

Snelle reactie, fijn persoonlijk contact, goede service en we zijn erg blij met het eindproduct, zeker een aanrader om hier te bestellen!
Beoordeling melden
14 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
goed contact gehad over de mogelijkheden, aflevering is gedaan op het afgesproken tijdstip. We zijn er heel blij mee
Beoordeling melden
21 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, mooie stukken. Communicatie had iets soepeler kunnen verlopen, maar erg blij met het resultaat!
Beoordeling melden
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zijn vlot en doen wat ze beloven. Goede communicatie. Prijs-kwaliteit is oke. Leveren mooi eindproduct af!
Beoordeling melden
22 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
JBL Go3 besteld als relatiegeschenk. Goed geadviseerd, prettig contact en mooi ontwerp geworden.
Beoordeling melden
26 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
De kwaliteit is erg goed. Wanneer er eens iets niet goed gaat, wordt dit correct opgelost.
Beoordeling melden
30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijne mensen om me te communiceren en leveren mooi wark!
Beoordeling melden
14 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Aanrader

Prettig contact, goed advies! Afspraken netjes nagekomen
Beoordeling melden
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Herhaalbestelling deze keer, alles prima gegaan.
Beoordeling melden