leoprinting.nl- Logo - Beoordelingen

leoprinting.nl
Beoordelingen:

41 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden433 beoordelingen in totaal  

4,63
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 31 jul 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
leoprinting.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De levering was netjes, het product (volvlak bedrukt vloeipapier) is bij andere drukkerijen niet of lastig te krijgen. Het drukwerk ziet er erg goed uit. Een paar dingen die in de toekomst iets beter zouden kunnen: Het volvlak bedrukte papier geeft wat af, logisch gezien de druktechniek maar het zou een plus zijn als er wat meer basiskleuren vloeipapier zouden zijn om vervolgens alleen met wit te hoeven bedrukken. Een track & trace voor de levering zou ook een pré zijn.

de meest kritische beoordeling

13 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duurt lang, communicatie onduidelijk en ben niet teruggebeld
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor leoprinting.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel schakelen - goede kwaliteit van product en dienst

Snel schakelen, goede kwaliteit van product en dienst, en bij eventuele problemen bereid om mee te denken.
Beoordeling melden
MV
Monique v.
BEUSICHEM
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede prijs, groot assortiment

Goede prijs, vriendelijke klantenservice en mooi product!
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer professioneel, er wordt daar ook goed meegedacht. Echt een aanrader!!
Beoordeling melden
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zijn vlot en doen wat ze beloven. Goede communicatie. Prijs-kwaliteit is oke. Leveren mooi eindproduct af!
Beoordeling melden
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Herhaalbestelling deze keer, alles prima gegaan.
Beoordeling melden
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en vriendelijk behandeld
Beoordeling melden
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Goede communicatie.
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service, snelle levering.
Beoordeling melden
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en goede service
Beoordeling melden
29 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Product dat lastig te krijgen is wel bij Leoprinting, netjes verpakt en goed bedrukt.

De levering was netjes, het product (volvlak bedrukt vloeipapier) is bij andere drukkerijen niet of lastig te krijgen. Het drukwerk ziet er erg goed uit. Een paar dingen die in de toekomst iets beter zouden kunnen: Het volvlak bedrukte papier geeft wat af, logisch gezien de druktechniek maar het zou een plus zijn als er wat meer basiskleuren vloeipapier zouden zijn om vervolgens alleen met wit te hoeven bedrukken. Een track & trace voor de levering zou ook een pré zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van leoprinting.nl
1 feb 2024
Hi Rose, bedankt voor je bestelling en review! Goed nieuws: we zijn al met de verbeterpunten aan de slag gegaan. Hopelijk tot ziens! Groet, Team Leoprinting
30 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Productverpakkingen op maat passen perfect, mooi bedrukt

Ik heb productverpakkingen besteld voor mijn webshop en ben heel blij met het eindresultaat! De verpakkingen zijn volledig op maat gemaakt, passen perfect en zijn mooi bedrukt. Levering was snel en de service erg goed. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Beoordeling melden
Antwoord van leoprinting.nl
7 jun 2023
Bedankt voor de foto en review, goed om te horen! Hopelijk kunnen we je de volgende keer weer helpen met op maat gemaakte verpakkingen. Fijne dag! Groet, Team Leoprinting
4 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zeer goede service en Top kwaliteit!!

Zeer goede service, mooie kwaliteit, reageren snel. Het enige wat ik jammer vind is dat als je een sample wilt ontvangen je daar € 25,00 voor moet betalen. Ook al worden die later gecrediteerd mocht je de order plaatsen.
Beoordeling melden
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het resultaat! Ik ben voor de tweede keer helemaal tevreden met mijn producten. Het is precies geworden, na veel mail verkeer zoals ik wilde. Fijn dus dat er zo wordt mee gedacht!!
Beoordeling melden
29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooi Product

Heldere duidelijke communicatie en afstemming. Jammer dat de barcode die op het kaartje staat niet eerst op werkend getest is, maar dat had ook afgestemd kunnen worden.
Beoordeling melden
7 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke webshop en super (snelle) levering en verzorging van de producten. Wij hebben luidsprekers laten bedrukken met ons logo. Resultaat was super!
Beoordeling melden
Antwoord van leoprinting.nl
15 jun 2023
Bedankt voor je order en positieve woorden, Wladimir! Veel plezier met de speakers! Groet, Team Leoprinting.
22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekende service.

Ik kwam met een spoed levering, ze hebben dit super snel opgepakt. Het is vriendelijk personeel die voor je klaar staat, de service is super!
Beoordeling melden
23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede service

Snelle reactie, fijn persoonlijk contact, goede service en we zijn erg blij met het eindproduct, zeker een aanrader om hier te bestellen!
Beoordeling melden
14 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
goed contact gehad over de mogelijkheden, aflevering is gedaan op het afgesproken tijdstip. We zijn er heel blij mee
Beoordeling melden
21 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, mooie stukken. Communicatie had iets soepeler kunnen verlopen, maar erg blij met het resultaat!
Beoordeling melden