leoprinting.nl- Logo - Beoordelingen

leoprinting.nlReviews

: 385Uitstekend

4,58

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 31 jul. 2018
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
leoprinting.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij leoprinting.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 31 jul. 2018
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
leoprinting.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij leoprinting.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor leoprinting.nl

36 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

385 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor leoprinting.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
Mijn bestelling bij Leoprinting verliep erg soepel. De website is erg gebruiksvriendelijk en bij verdere vragen werd ik erg vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Het ontvangen product ziet er super uit en een aantal dagen na ontvangst werd er zelfs nog telefonisch contact opgenomen om te vragen of alles naar wens was. Hier bestel ik zeker nog eens!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
alles netjes ontvangen nette spullen geleverd wat er is gevraagd en fijne Communicatie gehad over en weer.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Snelle afhandeling, klantenservice goed bereikbaar, mooi product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2023
Snelle levering, prima kwaliteit en nette prijzen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
Fijn gesprek en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022
Zeer goed geholpen door Sven, denkt mee en komt met goede alternatieven. Ook spoed levering was goed geregeld. Helemaal top! Aanrader!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Super snelle communicatie en service. Alles is snel en correct opgepakt en afgehandeld. We zijn heel blij met het resultaat!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Snelle en accurate afhandeling. Prettig contact, goede prijs/kwaliteit verhouding.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
Prachtige kwaliteit notitieboekjes. Super snelle levering en prima service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Prettige samenwerking en snel in reactie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Goede en snelle service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jun. 2022
Ik heb 6 items laten bedrukken. Van elk kreeg ik apart een drukproef. Inclusief wat aanvullende mail vliegen er zo al snel 15+ mails rond over één bestelling. Lijkt me goed om het perspectief van de hele bestelling structureel mee te nemen in alle communicatie over voortgang. Tenslotte heb ik van geen enkel item een verzendbevestiging gekregen, terwijl dat wel elke keer is toegezegd. Desalniettemin verder prima geholpen hoor, vandaar toch 4 sterren.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 feb. 2022
Heel fijn contact. Ik vond het erg fijn dat je zo persoonlijk geholpen werd en dat er ook echt goed meegedacht wordt met het idee wat misschien nog niet helemaal uitgedacht is. Ook hele aardige werknemers en goeie kwaliteit producten!
Beoordeling melden