Certificaat voor leoprinting.nl

No. XA11C384A26F426C89F489AE8F9B7AD0C
 

Geldig vanaf
31-07-2018
Geldig tot
30-07-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor leoprinting.nl



Uitstekend

4.63/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 58 Trusted Shops beoordelingen sinds 08-06-2018.
In totaal heeft leoprinting.nl al 242 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
20-02-2019
05-03-2019
De service van Leoprinting is super. We waren iets wat laat met bestellen, en Leoprinting heeft er voor gezorgd dat we ons drukwerk toch op tijd hadden. Bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
14-01-2019
25-02-2019
Goede service, fijn setje kaarten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
21-02-2019
Prachtig product, geweldige service. Men denkt oplossingsgericht mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
15-01-2019
20-02-2019
Top kwaliteit, snel geleverd en prettig in de samenwerking
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
08-01-2019
20-02-2019
Perfecte service , kwaliteit en levertijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
20-02-2019
er was sprake van enorme tijdsdruk, van onze kant werd de proefdruk wel 5 x aangepast en Naomi was zeer behulpzaam, en snel en het werd "gewoon goed geregeld". Wij blij, volgende keer komen we zeker terug
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
20-02-2019
Goed e-mail contact en goede service en levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
17-01-2019
20-02-2019
Super geregeld voor een mooie prijs.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
22-01-2019
19-02-2019
Mooi product
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
17-01-2019
16-02-2019
Er zit redelijk wat kleurverschil in de bedrukking van de speelkaarten
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
24-01-2019
Besteldatum
28-11-2018
24-01-2019
Prima geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
12-12-2018
23-01-2019
Alles is goed verlopen. alleen hadden wij reclame code ingevuld en dat bedrag betaald en kreeg naderhand toch nog rekening. Maar een mailtje gedaan en toen kregen we een credit nota en was dat ook opgelost. Alles netjes ingepakt geen op of aanmerkingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
10-12-2018
23-01-2019
Super contact gehad, netjes afgeleverd en zien er top uit de notitie blokken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
19-11-2018
23-01-2019
Goede en snelle communicatie gedurende de productie zodat alles liep zoals afgesproken. Goede kwaliteit materiaal afgeleverd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
27-11-2018
23-01-2019
O-wire schrijfblokken en notitieblokken zien er mooi uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
23-12-2018
22-01-2019
Snelle reactie na aanvraag en korte leverduur.
Product volledig naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-12-2018
Besteldatum
19-11-2018
18-12-2018
Snel en top gemaakt en geleverd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-12-2018
Besteldatum
22-11-2018
18-12-2018
goed overleg voor de productie; nette aflevering en mooi product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-12-2018
Besteldatum
01-11-2018
18-12-2018
Prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-12-2018
Besteldatum
01-11-2018
18-12-2018
Verkeerde boeken geleverd, niet op tijd de goede ontvangen. Helaas niet wat we wouden maar we doen het met wat we hebben, wel zeer teleurgesteld
2.33
Matig

leoprinting.nl antwoordt: 19-12-2018
Bedankt voor uw feedback. Uiteraard vervelend dat jullie een hardcover boek hebben ontvangen i.p.v. een softcover. Leoprinting staat open voor een passende oplossing en zijn wij daarom ook al in contact met uw collega. Hierover zal, wellicht ook naar u toe, later meer informatie over volgen. Excuus voor het ongemak.

Datum van publicatie
18-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
18-12-2018
Prettig contact, mooi product mooi op tijd geleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-12-2018
Besteldatum
13-11-2018
14-12-2018
Levertijd is wat langer, dat was in eerste instantie niet helemaal duidelijk.
Verder is alles Pico Bello
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
02-11-2018
12-12-2018
Helaas zijn de snij(scheurlijnen) van de kalender niet correct. verder netjes druk werk.
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
29-10-2018
09-12-2018
Super gedaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
28-11-2018
Snelle en goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
28-11-2018
Ben zeer tevreden over de levering en service van het aangekochte product.
Heb om eerdere levering gevraagd ivm een deadlijn voor uitreiking van het
promotiemateriaal. Hier is door uw team naar mijn alle tevredenheid op nagekomen. Nogmaals hartelijke dank.

Met vriendelijke groet,
Wim Pijlman, mobiliteitsconsulent gemeente Rucphen

e-mail: mobiliteitrucphen@outlook.com
tel. mobiel: 06-8719
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-11-2018
Besteldatum
23-10-2018
27-11-2018
zeer makkelijk te bestellen en zeer goede ondersteuning
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-11-2018
Besteldatum
09-11-2018
27-11-2018
Uitstekende levering en product was van goede kwaliteit.
Enige wat ik minder vond, is dat ik zelf het document moest aanpassen wat op de achterkant van de kaarten kwam. Terwijl ik de afbeelding al geupload had.
Over het algemeen mee dan tevreden.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-11-2018
Besteldatum
15-10-2018
27-11-2018
Leoprinting heeft mij enorm geholpen met het uitzoeken van het juiste notitieboekje
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-11-2018
Besteldatum
31-08-2018
27-11-2018
Uitstekende opvolging en uitvoering door Alex van Leoprinting
De mappen en tabbladen die wij hebben besteld zijn van prachtige kwaliteit.

Debora Hamoen
CCS Coating Consultants for Superyachts
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2018
Besteldatum
08-10-2018
10-11-2018
Erg tevreden. Goede hulp vooraf (ik had nogal wat vragen), snelle levering en mooie boekjes (Ik had Notebooks met zeefdruk)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
19-09-2018
06-11-2018
Al vanaf het begin goed begeleiding en zeer behulpzame medewerkers en een mooi eindresultaat.
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
12-10-2018
06-11-2018
Snel, persoonlijk en precies het juiste. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-11-2018
Besteldatum
08-10-2018
01-11-2018
Goede hulp met de voorbereiding, snelle levering en mooie producten. erg tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-10-2018
Besteldatum
20-09-2018
30-10-2018
Fijne samenwerking en snelle levering van product.
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-10-2018
Besteldatum
26-09-2018
30-10-2018
alles goed gegaan. goed geholpen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-10-2018
Besteldatum
27-09-2018
24-10-2018
Goede verzending, mooi product.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-10-2018
Besteldatum
08-10-2018
23-10-2018
Prijs en kwaliteit goed
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-10-2018
Besteldatum
21-08-2018
22-10-2018
De producten zijn prima. Zoals we het ook verwachten. Echter is de levering fout gegaan bij ons. De doos kwam helemaal opengescheurd en verfrommeld aan. Daardoor zijn er een aantal producten beschadigd. Dit hebben we gemeld, maar Leoprinting is vrij traag met reageren. Een oplossing is er tot nu toe nog niet. En we zijn nu 3 weken verder. Vooraf is de service goed. De aftersales is slecht
3.00
Redelijk

leoprinting.nl antwoordt: 25-10-2018
Bedankt voor uw feedback. Na elkaar telefonisch te hebben gesproken zijn we tot de passen oplossing gekomen om de beschadigde producten te vergoeden. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn met de producten en diensten van Leoprinting. Met vriendelijke groet, Leoprinting Nederland

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
17-09-2018
17-10-2018
Standaard levertijd was erg lang en extreem hoge kosten voor snellere levering, ook afspraken hierover maken verliep niet klantvriendelijk.
1.67
Matig

leoprinting.nl antwoordt: 06-11-2018
Bedankt voor uw feedback. Voor spoedleveringen worden in overleg extra kosten in rekening gebracht. In de toekomst hopen we hier gezamenlijk uit te komen. Met vriendelijke groet, Leoprinting Nederland

leoprinting.nl klantbeoordeling

leoprinting.nl

Uw idee, in een uniek promotioneel product

leoprinting.nl werd op 31-07-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Dé specialist in zakelijke promotionele producten, gevestigd in heel Europa. Leoprinting heeft als doel bedrijven hun merk, product of boodschap efficiënt in de markt te communiceren. Van standaard give-aways tot luxe producten volledig op maat gemaakt, áltijd voorzien van een bedrijfslogo, passende boodschap of ontworpen in uw huisstijl.

Contact
Robijnstraat 38
1812RB Alkmaar
Nederland
contact@leoprinting.com
leoprinting.nl
Winkel-exploitant
Leoprinting Nederland B.V.
Robijnstraat 38
1812RB Alkmaar
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Rody Koopman
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met leoprinting.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.