leoprinting.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 31 jul. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 mei 2023
leoprinting.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij leoprinting.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 31 jul. 2018

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor leoprinting.nl

32 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

392 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor leoprinting.nl

13 mei 2023
28 apr. 2023
8 mrt. 2023
We hadden op korte termijn een levering nodig. Dankzij snel schakelen van de medewerkers hadden wij de gewenste producten (zeer goede kwaliteit) netjes op tijd in huis. Fijne, heldere communicatie, zeer goed product en fantastische dienstverlening. Vera Zeegers
21 mrt. 2023
9 feb. 2023

Alles weer snel en vakkundig afgehandeld.
27 feb. 2023
5 feb. 2023
14 jun. 2022
Ik heb 6 items laten bedrukken. Van elk kreeg ik apart een drukproef. Inclusief wat aanvullende mail vliegen er zo al snel 15+ mails rond over één bestelling. Lijkt me goed om het perspectief van de hele bestelling structureel mee te nemen in alle communicatie over voortgang. Tenslotte heb ik van geen enkel item een verzendbevestiging gekregen, terwijl dat wel elke keer is toegezegd. Desalniettemin verder prima geholpen hoor, vandaar toch 4 sterren.
5 jan. 2023
Mijn bestelling bij Leoprinting verliep erg soepel. De website is erg gebruiksvriendelijk en bij verdere vragen werd ik erg vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Het ontvangen product ziet er super uit en een aantal dagen na ontvangst werd er zelfs nog telefonisch contact opgenomen om te vragen of alles naar wens was. Hier bestel ik zeker nog eens!
15 nov. 2022
Zeer goed geholpen door Sven, denkt mee en komt met goede alternatieven. Ook spoed levering was goed geregeld. Helemaal top! Aanrader!!!
22 jun. 2022

Prima afhandeling van de order. Order is naar Duitsland gezonden zodat we het toch nog op tijd voor de beurs binnen hadden. Top service!!
10 nov. 2022
Super snelle communicatie en service. Alles is snel en correct opgepakt en afgehandeld. We zijn heel blij met het resultaat!
5 jan. 2023
alles netjes ontvangen nette spullen geleverd wat er is gevraagd en fijne Communicatie gehad over en weer.
12 nov. 2022
Snelle en accurate afhandeling. Prettig contact, goede prijs/kwaliteit verhouding.
17 nov. 2022
Prachtige kwaliteit notitieboekjes. Super snelle levering en prima service!
24 jan. 2023
Snelle afhandeling, klantenservice goed bereikbaar, mooi product
4 jan. 2023
Snelle levering, prima kwaliteit en nette prijzen.
11 aug. 2022
Fijn contact, mooi product, snelle levering.
31 okt. 2022
Prettige samenwerking en snel in reactie
20 sep. 2022
Snelle reactie, proefdruk en levering.