We hadden op korte termijn een levering nodig. Dankzij snel schakelen van de medewerkers hadden wij de gewenste producten (zeer goede kwaliteit) netjes op tijd in huis. Fijne, heldere communicatie, zeer goed product en fantastische dienstverlening.
Vera Zeegers
Ik heb 6 items laten bedrukken. Van elk kreeg ik apart een drukproef. Inclusief wat aanvullende mail vliegen er zo al snel 15+ mails rond over één bestelling. Lijkt me goed om het perspectief van de hele bestelling structureel mee te nemen in alle communicatie over voortgang. Tenslotte heb ik van geen enkel item een verzendbevestiging gekregen, terwijl dat wel elke keer is toegezegd. Desalniettemin verder prima geholpen hoor, vandaar toch 4 sterren.
5 jan. 2023
Mijn bestelling bij Leoprinting verliep erg soepel. De website is erg gebruiksvriendelijk en bij verdere vragen werd ik erg vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Het ontvangen product ziet er super uit en een aantal dagen na ontvangst werd er zelfs nog telefonisch contact opgenomen om te vragen of alles naar wens was. Hier bestel ik zeker nog eens!
15 nov. 2022
Zeer goed geholpen door Sven, denkt mee en komt met goede alternatieven. Ook spoed levering was goed geregeld. Helemaal top!
Aanrader!!!
Geïmporteerde beoordelingen: