leoprinting.nl - Uw idee, in een uniek promotioneel product
Dé specialist in zakelijke promotionele producten, gevestigd in heel Europa. Leoprinting heeft als doel bedrijven hun merk, product of boodschap efficiënt in de markt te communiceren. Van standaard give-aways tot luxe producten volledig op maat gemaakt, áltijd voorzien van een bedrijfslogo, passende boodschap of ontworpen in uw huisstijl.
We werden erg goed geholpen bij onze strakke deadline. Er werd snel geschakeld over het ontwerp en de productie hiervan. Bovendien was het volgens mij nog sneller geleverd dan oorspronkelijk afgesproken. Top werk!
Zeer goede levering van onze kerstgeschenken voor klanten en allemaal op tijd geleverd ondanks de kerst drukte. Tijdens het hele proces heeft Leoprinting ons goed geholpen, meegedacht en bediend. Een aanrader!
2 maanden geleden
Spelkaarten besteld. Super geholpen met ontwerp en snel geleverd.
We zijn erg blij met de JBL speakers met eigen logo
3 maanden geleden
Meedenkend over ontwerp en snelle levering, goed persoonlijk contact...dus zeker voor herhaling vatbaar
Prima bedrijf
3 maanden geleden
Duurde lang, geen reactie per mail op vragen. Moesten er zelf achteraan gaan..
3 maanden geleden
Alles weer uitstekend voor elkaar
4 maanden geleden
Er werd niet aan de beloofde leveringstijd voldaan, waardoor onze bestelling te laat voor ons evenement werd geleverd. De service hierover was wel goed nadat wij naar de levering hadden gevraagd.
4 maanden geleden
Zeer prettig contact gehad en bestelling volledig aan verwachting voldaan.
Afspraken worden keurig nageleefd.
leoprinting.nl - Uw idee, in een uniek promotioneel product