PasveerOnline.nl

897 reviews in totaal   501 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg positief over de mooie en vaak als cadeau ingepakte bestellingen, wat zorgt voor een feestelijk gevoel. De snelle bezorging wordt veelvuldig geprezen en draagt bij aan tevredenheid. Ook voelen klanten zich gewaardeerd door persoonlijke aandacht, zoals handgeschreven kaartjes of een persoonlijke benadering. De service wordt als uitstekend ervaren, mede dankzij goede communicatie, het nakomen van afspraken en klantgericht handelen. Het retourproces en het omruilen van producten verlopen klantvriendelijk en snel, wat vertrouwen geeft. Daarnaast zijn klanten zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de producten en ervaren ze dat ze waar voor hun geld krijgen.

ReviewsPasveerOnline.nl

Prima service en zeer klantvriendelijk

En tas in de webshop besteld. Pakket werd vlot geleverd en tas was als een kadootje ingepakt. Hoe leuk! Helaas was de tas niet zo handig als ik had gedacht. Met de ontvangen tas naar de winkel gegaan. Omruilen geen enkel probleem en werd prima geholpen bij het uitzoeken van een andere tas. Ben al.jaren klant en dat blijf ik voorlopig ook nog wel.

Antwoord van PasveerOnline.nl

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je zowel online als in de winkel goed bent geholpen. Veel plezier van je nieuwe tas en graag tot ziens!

Absolute aanrader!

Fijne en overzichtelijke website, ruime keuze en mooie aanbiedingen. Snelle bezorging en zo zorgvuldig verpakt! Een feestje om open te maken. Compleet met persoonlijk kaartje, ik was met alles zeer aangenaam verrast. Ruilen ging heel makkelijk en de tas, als 2e besteld, is supergaaf, heel erg blij mee 😃

Antwoord van PasveerOnline.nl

Bedankt voor je enthousiaste review! Superleuk om te lezen dat het uitpakken als een feestje voelde en dat je zo blij bent met je nieuwe tas. Heel veel plezier ermee!

Nadat ik mijn portemonnee met pasjes en geld verloren had, had mijn man precies dezelfde bear portemonnee bij jullie besteld. Wat was ik blij met deze verassing. Gelukkig dat ik dat weer terug heb. Bedankt voor jullie vlotte verzending!

Antwoord van PasveerOnline.nl

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je dezelfde Bear portemonnee weer hebt kunnen krijgen. We begrijpen heel goed hoe blij je daarmee moet zijn geweest. Veel plezier ermee!

Beardesign Sophia Ice

Wederom een fijne ervaring met mijn inmiddels favoriete 'tassendealer'. Ik weet gewoon dat de kwaliteit van de producten uitstekend is, de levering zeer snel (bestellen voor 16 uur is bezorgen de dag erna). Als je een vraag hebt, dan word je supersnel en vriendelijk geholpen. Het assortiment is mooi.

Antwoord van PasveerOnline.nl

Bedankt dat je dit zo mooi met ons deelt! Wat leuk dat je zo enthousiast bent over de Beardesign Sophia Ice en onze service. Geniet van je tas en we zien je graag weer terug!
Bestelde tassen waren allemaal ingepakt, zodat ik 3 cadeautjes kreeg! Een hele leuke verrassing. Ook de kindertas (dit was echt een cadeautje)was in speciaal kinderpapier ingepakt, superleuk om weg te geven zo!

Antwoord van PasveerOnline.nl

Wat fijn om te horen! Wat leuk dat de cadeauverpakkingen voor zo'n leuke verrassing zorgden. Extra leuk dat de kindertas meteen klaar was om cadeau te geven. We wensen jullie veel plezier ermee!

Nappa lederen handshoenen vrouw

Nappa lederen handshoenen voor mijn vrouw gekocht, ik zag op de site de kwaliteit, echter toen ik ze mijn vrouw gaf en fysiek zag en voelde, besefte wij ons hoe geweldig! deze handschoenen zijn, van de extreem mooie,gedetailleerde stiksels,perfect afgewerke snit op de voorzijde van de hand, maakt het enorm vrouwelijk vindt ik, en zeer elegant. mijn vrouw is zo ontzettend gelukkig, ze voelt enorm warme handen, zelfs onder de 0 graden. zonder in te leveren op dexerity van de vingers! kortom geweldig! bedank en natuurlijk raad ik dit iedereen aan!

Antwoord van PasveerOnline.nl

Wat ontzettend fijn om te horen dat u vrouw zo blij is met de handschoenen, veel plezier ermee!
De persoonlijke aanpak is me zeer goed bevallen, toen de door mij bestelde tas een vlekje had. De mogelijkheden waren duidelijk aangegeven en het eea was snel geregeld! Heb Pasveer tassen meteen aanbevolen bij een vriendin!

Antwoord van PasveerOnline.nl

Wat leuk om te lezen dat onze persoonlijke aanpak je zo goed is bevallen. Natuurlijk vervelend dat de tas niet helemaal in orde was, maar fijn dat we het snel voor je konden regelen. En dat je ons meteen hebt aanbevolen, waarderen we enorm. Heel veel dank daarvoor!

Warm gevoel

Mijn favoriete artikel gevonden op de website. Het bestel proces ging erg gemakkelijk en de service is echt goed. Twee minuten voor drie uur besteld en inderdaad diezelfde dag nog verzonden. Met een heel leuk kaartje thuisbezorgd ontvangen de volgende dag!

Antwoord van PasveerOnline.nl

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen, van bestellen tot levering. Leuk dat het kaartje en de snelle verzending zo gewaardeerd worden. Veel plezier met je aankoop!

Mooie cadeauverpakking en snelle levering

Mooie cadeauverpakking en snelle levering! Helaas was de tas niet geheel naar verwachting en heb deze teruggestuurd. De volgende dag kreeg ik al een mailtje dat het bedrag wordt teruggestort.

Antwoord van PasveerOnline.nl

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de cadeauverpakking en snelle levering. Jammer dat de tas toch niet helemaal aan je verwachtingen voldeed, maar goed om te lezen dat de retourafhandeling vlot is verlopen. We zien je graag nog eens terug!

Perfecte Service!

De bestelde tas had een vlekje, ik heb dit per mail laten weten en kreeg direct antwoord. Het is perfect opgelost en ik heb op tijd een nieuwe tas thuisgestuurd gekregen.

Aanrader!

Gewoon een zeer goede service en heb je een vraag dan krijg je ook direct een antwoord. Wat extra leuk was, mijn bestelling werd geleverd en het was heel mooi ingepakt, in dit geval een kadootje voor mezelf. Top hoor, werd zeer gewaardeerd.

Antwoord van PasveerOnline.nl

Dank je wel! Fijn dat de service en het inpakken zo gewaardeerd worden. Veel plezier met je aankoop!
Super leuke tas. Ik had een tas besteld bij Pasveer Lederwaren. Ik had mijn bestelling gedaan, alleen geen bevestigingsmail gekregen. Verder is mijn bestelling compleet aangekomen, en alles was in orde. Zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar.

Antwoord van PasveerOnline.nl

Bedankt voor je review! Fijn dat je tas goed is aangekomen en dat alles in orde was. We hopen je snel weer te mogen helpen!

Prettig contact en snelle levering

Eerst even gebeld met filiaal Sneek. Prettige en terzake efficiënte informatie. Online besteld ivm reistijd. Snel geleverd en in kadopapier. Dat komt goed uit, want is ook een kado aan iemand. Liever naar Pasveer dan naar bol.com!

Antwoord van PasveerOnline.nl

Wat fijn om te horen dat je zo prettig bent geholpen door ons filiaal in Sneek en dat de levering snel was. Veel plezier met geven en graag tot een volgende keer!

Tasje niet goed genaaid.

Het product werd zonder oponthoud bij mij thuis bezorgd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levertijd. Het tasje was netjes verpakt. Het telefoontasje is in de rechter benedenhoek niet goed genaaid. Erg jammer!
Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe koffer, uitstekende kwaliteit. De service was goed en voelde echt persoonlijk. Er werd goed meegedacht en ik kreeg snel antwoord op mijn vragen. Daarnaast was de levering verrassend snel, wat natuurlijk een groot pluspunt is.

Antwoord van PasveerOnline.nl

Bedankt voor je uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je koffer, de kwaliteit en onze persoonlijke service. We zijn blij dat alles snel en naar wens is verlopen.
Heel snel verzonden en ook mooi ingepakt. Ik wou namelijk deze keuze zelf selecteren omdat het een cadeau was. En met alle blijheid trof ik het pakketje keurig verpakt aan. Mijn complimenten voor alle service!

Antwoord van PasveerOnline.nl

Dank je wel voor je complimenten! Fijn dat alles naar wens was en dat het cadeau zo goed ontvangen werd.
Snelle levering met een persoonlijke en vriendelijke touch. Ook de verschillende betaal mogelijkheden zijn prettig.

Antwoord van PasveerOnline.nl

Bedankt voor je mooie review! Leuk dat je de persoonlijke aandacht en het bestelgemak waardeert. Veel plezier met je aankoop!
Superleuk om bij het openen van de doos te zien dat de tas was verpakt als een kadootje met een leuke kaart erbij

Antwoord van PasveerOnline.nl

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat het uitpakken als een cadeautje voelde. Heel veel plezier met je aankoop!
Doen wat ze beloven. Mooie producten. Snelle verzending. Het lederen tasje mooi in cadeaupapier ingepakt, Ik werd na het open maken van het pakketje vrolijk. Dank je wel. Tot de volgende bestelling

Antwoord van PasveerOnline.nl

Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn dat alles naar wens was en dat het uitpakken een glimlach opleverde. Graag tot de volgende keer!

Attente verpakking

Nette snelle bezorging en persoonlijk ingepakt met een vriendelijk kaartje. Prettig verrast 🤗

Antwoord van PasveerOnline.nl

Dank je wel! Wat fijn dat je blij werd van de persoonlijke aandacht bij het uitpakken. Daar doen we het voor. Veel plezier met je aankoop!