Green Bubble

1.680 reviews in totaal   36 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

ReviewsGreen Bubble

Goedemorgen, Bedankt voor de 5 sterren! Met enthousiaste groet, Green Bubble

Goedemiddag, Bedankt voor de 5 sterren! Met enthousiaste groet, Green Bubble

Goedemiddag, Bedankt voor de 5 sterren! Met enthousiaste groet, Green Bubble
S D
Stefie D.

Goedemiddag. Bedankt voor je 5 sterren! Met enthousiaste groet, Green Bubble

Antwoord van Green Bubble

Goedemiddag, Bedankt voor je beoordeling. Wanneer er vragen of klachten zijn dan kun je altijd een email sturen naar service@green-bubble.com. Met enthousiaste groet, Green Bubble
Plant krijgt al een geel blad

Antwoord van Green Bubble

Goedemorgen, Bedankt voor je beoordeling.Jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je plant. Wanneer je binnen 14 dagen na levering een klacht indient via service@green-bubble.com dan valt dit nog binnen de garantie en kunnen we het netjes met je oplossen. Ook voor vragen en tips kun je altijd contact met ons opnemen. Met enthousiaste groet, Green Bubble
Leveren zieke plant - consumentenbedrog

Antwoord van Green Bubble

Goedemorgen, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Wat jammer om te horen dat je plant niet in goede staat was. We begrijpen dat dit teleurstellend is. Omdat dit buiten de garantie valt, kunnen we hier helaas geen oplossing meer voor bieden. We nemen je feedback wel mee om onze service verder te verbeteren. Met enthousiaste groet, Green Bubble
Ik vond het slecht in gepakt en een plant verliest al van begin af bladeren.

Antwoord van Green Bubble

Goedemiddag, Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Jammer om te horen dat de verpakking niet naar wens was en dat een plant al bladeren verliest. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Neem gerust contact met ons op via service@green-bubble, dan kijken we graag even met je mee. Met enthousiaste groet, Green Bubble

Antwoord van Green Bubble

Goedemiddag, Bedankt voor je review. We hebben de order inmiddels geannuleerd en het bedrag teruggestort. Met enthousiaste groet, Green Bubble