hunkemoller.nl- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.nl
Beoordelingen:

1.462 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden94.410 beoordelingen in totaal  

4,40
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 okt 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
hunkemoller.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

6 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De vlotte levering was prettig. Jammer is wel dat het niet duidelijk is of ik vóór een bepaalde dag mijn bestelling moet ophalen uit een filiaal of dat ik het ook later mag doen, want ik moet net op die dag kunnen, daarom gekozen voor thuis leveren en dan helaas verzendkosten betaald. Ook jammer dat online mijn tegoedbon niet werkt die ik in een winkel had ontvangen omdat een bh geen goed stiksels had en er toen geen vervanging was, nu 2 mnd later kon ik de bh gewoon online kopen, zonder problemen.

de meest kritische beoordeling

26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een ontzettend slecht en niet te begrijpen retourbeleid Een half jaar geleden betaalde ik online een bestelling met mijn online cadeaukaart die ik voor mijn verjaardag had gekregen. Thuis gepast, maar helaas had ik van een aantal artikelen een andere maat nodig. Ik naar de winkel in de buurt. Ruilen was niet mogelijk. Ik moest de artikelen terugbrengen en opnieuw afrekenen. Dat heb ik gedaan. Wat bleek… ik kreeg een deel van het terugbetaalde geld weer op die cadeaukaart en een deel op mijn rekening. Het geld wat ik in de winkel betaald had heb ik dus EXTRA betaald. Vorige week dan toch maar de cadeaukaart opgemaakt door weer online wat te bestellen. 3 artikelen, derde bh gratis. Helaas weer twee artikelen in de verkeerde maat. Weer naar de winkel. Ruilen kon niet, moest die twee artikelen terugbrengen en de andere maten opnieuw betalen… MAAR dan geld de actie niet meer dus betaal je de volle mep. PARDON? Ik kom gewoon iets RUILEN?! Ook zou ik het geld weer op die cadeaukaart krijgen en niet op mijn rekening. Wat is dit voor een lomp systeem, jullie zijn de enige die dit hanteren. Super klantonvriendelijk. Een mevrouw in een andere winkel heeft mij tegen jullie regels in toch weten te helpen, zodat ik én de goede maat had én die rot cadeaukaart kwijt was én gewoon kon profiteren van de korting die ik gehad had. HULDE aan deze meedenkende mevrouw. Dit was mijn laatste aankoop bij de Hunkemöller.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hunkemoller.nl

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niks alles ok
Beoordeling melden
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie bh goede snelle levering . Gewoon wat je verwacht van Hunkemöller
Beoordeling melden
21 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
CK
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product voldoet aan de verwachtingen en snelle levering
Beoordeling melden
YV
Yolanda V.
Amersfoorts
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling kwam op tijd binnen
Beoordeling melden
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering.
Beoordeling melden
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

perfect

artikelen besteld. Heel makkelijk. Ook netjes verpakt. Netjes bezorgd. kortom een aanrader om bij hunkemoller te bestellen
Beoordeling melden
MV
Mrndx v.
Zaandam
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het is netjes bezorgd en mooi verpakt.
Beoordeling melden
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
JM
jp m.
Bergen Op Zoom
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
makkelijk te bestellen en betalen. mail wanneer je t kunt ophalen. ruim 2 weken de tijd voor en je hoeft in de winkel niet in de rij te wachten.
Beoordeling melden
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Afspraken nakomen
Beoordeling melden
18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden