hunkemoller.nl- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.nl
Beoordelingen:

1.462 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden94.410 beoordelingen in totaal  

4,40
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 okt 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
hunkemoller.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

6 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De vlotte levering was prettig. Jammer is wel dat het niet duidelijk is of ik vóór een bepaalde dag mijn bestelling moet ophalen uit een filiaal of dat ik het ook later mag doen, want ik moet net op die dag kunnen, daarom gekozen voor thuis leveren en dan helaas verzendkosten betaald. Ook jammer dat online mijn tegoedbon niet werkt die ik in een winkel had ontvangen omdat een bh geen goed stiksels had en er toen geen vervanging was, nu 2 mnd later kon ik de bh gewoon online kopen, zonder problemen.

de meest kritische beoordeling

26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een ontzettend slecht en niet te begrijpen retourbeleid Een half jaar geleden betaalde ik online een bestelling met mijn online cadeaukaart die ik voor mijn verjaardag had gekregen. Thuis gepast, maar helaas had ik van een aantal artikelen een andere maat nodig. Ik naar de winkel in de buurt. Ruilen was niet mogelijk. Ik moest de artikelen terugbrengen en opnieuw afrekenen. Dat heb ik gedaan. Wat bleek… ik kreeg een deel van het terugbetaalde geld weer op die cadeaukaart en een deel op mijn rekening. Het geld wat ik in de winkel betaald had heb ik dus EXTRA betaald. Vorige week dan toch maar de cadeaukaart opgemaakt door weer online wat te bestellen. 3 artikelen, derde bh gratis. Helaas weer twee artikelen in de verkeerde maat. Weer naar de winkel. Ruilen kon niet, moest die twee artikelen terugbrengen en de andere maten opnieuw betalen… MAAR dan geld de actie niet meer dus betaal je de volle mep. PARDON? Ik kom gewoon iets RUILEN?! Ook zou ik het geld weer op die cadeaukaart krijgen en niet op mijn rekening. Wat is dit voor een lomp systeem, jullie zijn de enige die dit hanteren. Super klantonvriendelijk. Een mevrouw in een andere winkel heeft mij tegen jullie regels in toch weten te helpen, zodat ik én de goede maat had én die rot cadeaukaart kwijt was én gewoon kon profiteren van de korting die ik gehad had. HULDE aan deze meedenkende mevrouw. Dit was mijn laatste aankoop bij de Hunkemöller.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hunkemoller.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
28 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en fijne kwaliteit. De klantenservice enorm goed bereikbaar en behulpzaam niet langer verstrikt tussen bh-bandjes , hangertjes en etiketjes verdwaald zoekend naar de juiste maat , zoals op zaterdagmiddag in de stad . Heerlijk comfort !
Beoordeling melden
1 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Berichtgeving

Ik krijg niet altijd een bericht als het pakket ook daadwerkelijk in de winkel is. Dit keer toevallig wel. Wel altijd een bericht als het pakket naar de winkel toe gaat.
Beoordeling melden
24 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi badpak 👌 Vind het beleid van als je niet tevreden bent een tegoed bon krijg niet klantvriendelijk. Maar gelukkig was dat nu niet nodig
Beoordeling melden
YK
Yvonne K.
Bergen op Zoom
22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Verbeteringen boven

Verbetering: haal het plastic er niet af, want recycel ik zelf en nu komt er een stukje papier bij. Is dus uiteindelijk meer afval
Beoordeling melden
25 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
slechte bezorging door DHL gooit het voor de deur klopt op de deur en rijd weg dit geld voor de avond bezoring
Beoordeling melden
3 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Tel contact , heel vriendelijk en ga zeker meer bestellen…!
Beoordeling melden
28 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijke behandeling, goede service en keurige winkel
Beoordeling melden
BV
Brigt V.
Noordwijk
25 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, Weinig kleurkeuze in grotere maten
Beoordeling melden
IV
Irma v.
Purmerend
29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie lingerie. Snelle levering en mooie aanbieding
Beoordeling melden
MB
mieke b.
Veldhoven
11 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
mooie nieuwe kleur in bekend goed passend model
Beoordeling melden
10 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zo hoort het!

Pakje was op beloofde moment in de winkel.
Beoordeling melden
19 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geen problemen bij het leveren
Beoordeling melden
23 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit en vorm
Beoordeling melden
26 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima afgeleverd
Beoordeling melden
6 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering
Beoordeling melden
18 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed gegaan.
Beoordeling melden
NV
nel V.
SCHEVENINGEN
29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geweldig
Beoordeling melden
29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden