hunkemoller.nl- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.nl
Beoordelingen:

1.406 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden94.592 beoordelingen in totaal  

4,40
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 okt 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
hunkemoller.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

6 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De vlotte levering was prettig. Jammer is wel dat het niet duidelijk is of ik vóór een bepaalde dag mijn bestelling moet ophalen uit een filiaal of dat ik het ook later mag doen, want ik moet net op die dag kunnen, daarom gekozen voor thuis leveren en dan helaas verzendkosten betaald. Ook jammer dat online mijn tegoedbon niet werkt die ik in een winkel had ontvangen omdat een bh geen goed stiksels had en er toen geen vervanging was, nu 2 mnd later kon ik de bh gewoon online kopen, zonder problemen.

de meest kritische beoordeling

26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een ontzettend slecht en niet te begrijpen retourbeleid Een half jaar geleden betaalde ik online een bestelling met mijn online cadeaukaart die ik voor mijn verjaardag had gekregen. Thuis gepast, maar helaas had ik van een aantal artikelen een andere maat nodig. Ik naar de winkel in de buurt. Ruilen was niet mogelijk. Ik moest de artikelen terugbrengen en opnieuw afrekenen. Dat heb ik gedaan. Wat bleek… ik kreeg een deel van het terugbetaalde geld weer op die cadeaukaart en een deel op mijn rekening. Het geld wat ik in de winkel betaald had heb ik dus EXTRA betaald. Vorige week dan toch maar de cadeaukaart opgemaakt door weer online wat te bestellen. 3 artikelen, derde bh gratis. Helaas weer twee artikelen in de verkeerde maat. Weer naar de winkel. Ruilen kon niet, moest die twee artikelen terugbrengen en de andere maten opnieuw betalen… MAAR dan geld de actie niet meer dus betaal je de volle mep. PARDON? Ik kom gewoon iets RUILEN?! Ook zou ik het geld weer op die cadeaukaart krijgen en niet op mijn rekening. Wat is dit voor een lomp systeem, jullie zijn de enige die dit hanteren. Super klantonvriendelijk. Een mevrouw in een andere winkel heeft mij tegen jullie regels in toch weten te helpen, zodat ik én de goede maat had én die rot cadeaukaart kwijt was én gewoon kon profiteren van de korting die ik gehad had. HULDE aan deze meedenkende mevrouw. Dit was mijn laatste aankoop bij de Hunkemöller.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hunkemoller.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leuke dames in filiaal Emmen. Makkelijk online bestellen en laten afleveren in winkel. Meteen passen, en wat niet goed is ruilen of retour doen. Heb een lastige maat, en kan daar goed slagen. Hebben altijd leuke acties.
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top winkel.

Alles prima. Besteld, snelle levering, vriendelijke ontvangst in Sittard bij het ophalen. Ik kan het bestelde thuis passen en alles blijkt goed te zitten, de maten kloppen en de producten zijn echt mooi.
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Het was een snelle aflevering en bij…snel

Het was een snelle aflevering en bij het ophalen werd mijn bestelling ook nog in mooi vloeipapier verpakt en toen in een papieren tasje 👍🏼
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Voor elke vrouw in elke vorm is er wel wat, een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs en vooral hele mooie artikelen.
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Klantvriendelijk en geweldige service

Goede en snelle service en alles duidelijk erg fijn haal altijd me bh’s hier en word altijd goed geholpen
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Online bestelling makkelijk kunnen inleveren in de winkel. Geldbedrag stond snel op mijn rekening.
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne BH, afhalen in winkel na online bestellen. Fijne winkel met vriendelijk personeel.
Beoordeling melden
IP
Ilonka P.
Wierden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prachtige lingerie zelfs in grote maten

Duidelijke website, prachtige en betaalbare private collectie en zelfs in grote maten
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Prima bestellen online

Online 3 bh's besteld en binnen een paar dagen kunnen afhalen in de winkel.
Beoordeling melden
LB
L B.
Poeldijk
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
gemakkelijk te bestellen en super om het in de winkel op te kunnen halen.
Beoordeling melden
MJ
Maria J.
Nijkerk
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het beviel mij heel goed dat ze met je meedenken en goed advies geven
Beoordeling melden
TV
Ton v.
Berlicum
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
bestelling was heel snel geregeld en de volgende dag al binnen
Beoordeling melden
JS
Jankie s.
Veenoord
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

online bestellen

alles oke naar wens niks aan doen gewoon doorgaan zo is top
Beoordeling melden
AS
Annie S.
Uitgeest
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Leuke winkel

Snelle afwikkeling van mijn bestelling en netjes verpakt.
Beoordeling melden
JV
Joke V.
Kaatsheuvel
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne website, snelle levering, vriendelijk personeel.
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geleverd volgens afspraak, op tijd en goed verpakt
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie bh's, goede service en vriendelijk personeel!
Beoordeling melden
AP
Ad P.
Breda
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levertijd en correcte bediening in de winkel
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne prijs kwaliteit verhouding , snelle levering
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heldere webshop met duidelijke prijzen en acties
Beoordeling melden