hunkemoller.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 okt. 2016
Laatst gewijzigd op: 25 sep. 2023
hunkemoller.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij hunkemoller.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 20 okt. 2016

Beoordelingen voor hunkemoller.nl

1.881 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

93.740 beoordelingen in totaal

6 jul. 2023
De vlotte levering was prettig. Jammer is wel dat het niet duidelijk is of ik vóór een bepaalde dag mijn bestelling moet ophalen uit een filiaal of dat ik het ook later mag doen, want ik moet net op die dag kunnen, daarom gekozen voor thuis leveren en dan helaas verzendkosten betaald. Ook jammer dat online mijn tegoedbon niet werkt die ik in een winkel had ontvangen omdat een bh geen goed stiksels had en er toen geen vervanging was, nu 2 mnd later kon ik de bh gewoon online kopen, zonder problemen.

de meest kritische beoordeling

20 jan. 2023
Mijn kortingscodes stonden wel verwerkt bij de afrekening. Toen ik later op mijn rekening leek was de 20 euro niet verwerkt. Dit was niet meer terug te draaien. Ook kan ik niets ruilen in de winkel of in de webshop. Hierdoor ben ik mijn geld kwijt. Want de ene pyjama had ik al aangehad. Anders had ik het terug kunnen brengen en opnieuw kunnen kopen en 15 euro terug kunnen krijgen. Bepaalde kortingen mogen wel samen andere niet. De websitebezoek geeft dit niet aan. Dat vind ik niet kunnen voor zo’n groot bedrijf. Dan had ik de kleine lettertjes kunnen lezen volgens de helpdeskmedewerker. Ook vond ik haar niet vriendelijk. Ik krijg geen antwoord op mijn berichten naar de klantenservice terwijl ze zeggen binnen 24 uur te antwoorden. Daarna heb ik geprobeerd via de website iets naar de winkel te laten versturen met enkel mijn verjaardagskorting. Toen sloeg die helemaal op hol. Het totaalverdrag werd verdubbeld en de korting werd erbij opgeteld. Zie bijlagen. Toen kreeg ik nog een e-mail of ik iets vergeten was en was het bedrag weer verdubbeld. Toen heb ik een klacht ingediend ook hierop heb ik geen antwoord gekregen. Ook kun je maximaal 200 tekens invoeren. Hierin kun je weinig kwijt als je iets uit wil leggen. Vandaar hier mijn lange verhaal.

Beoordelingen voor hunkemoller.nl

Resetten
Beter zou misschien kunnen zijn, dat als je de retouren in de winkel doet....geen parkeergeld kost!!!
AV
A V.
Dordrecht
8 sep. 2023
Mooie strings Lekker zittend , mooie pasvorm & het extra detail maakt het net meer eleganter
MK
M K.
Friesland
10 sep. 2023
Snelle verzending, maar ook in de winkel goede medewerkers met verstand van zaken
PA
Pascal A.
Nijmegen
8 sep. 2023
Goed kwaliteit en snelle levering. Nogmaals bedankt, mijn vrouw is erg blij.
Bij het retour brengen in de winkel, makkelijk te bereiken ivm parkeergeld!
4 sep. 2023
Prima maat en prima pasvorm, snelle levering en makkelijk afhalen in winkel
SO
Sandra O.
Apeldoorn
Snelle levering en een fantastische bh mogen ontvangen!
30 aug. 2023

goede service

de levering en de service van Hunkemuller in de winkel
4 sep. 2023
Gewoon heel goed. Snelle verzending en goed ingepakt
niets anders doen, gewoon zo blijven doorgaan
8 sep. 2023
Snelle levering Goede foto’s van producten
31 aug. 2023
Besteld en volgende dag binnen. Super snel!
2 sep. 2023
Goede service, online en in de winkel
7 sep. 2023
Fijn dat alles snel geleverd wordt
Snelle verzending en goed verpakt
Mooie lingerie, maat altijd goed
7 sep. 2023
overzichtelijke website. niets
MB
Maria B.
Den Haag
1 sep. 2023
De snelle levering dit keer
Snelle levering. Prima bh
29 aug. 2023