bosmenshop.nl- Logo - Beoordelingen

bosmenshop.nlReviews

: 479Uitstekend

4,62

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 sep. 2022
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
bosmenshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bosmenshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 14 sep. 2022
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
bosmenshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bosmenshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor bosmenshop.nl

153 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

479 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


2 dagen geleden
Een apart verhaal. Mijn zending zou Woensdag 30 November bezorgd worden. Echter niet gehaald deze datum door post nl. Dit ivm sinterklaastijd werd als reden gegeven. Oké alle begrip maar de dagen erna nog geen pakje. Omdat ik op Zaterdag 3 December in Middelburg was wezen informeren bij de winkel. (Hoek Markt)Hier ben ik uitstekend geholpen door bekwaam personeel. Die hebben telefonisch contact gehad met de thuisbasis en gezorgd dat ik mijn bestelling uit de winkel voorraad mee mocht nemen. Als het pakje alsnog bij mij bezorgd word breng ik dit terug. Al met al wat mij betreft een mooie oplossing.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


2 dagen geleden
Deze keer was ik wat teleurgesteld ivm het retourneren van een bestelling. De broek paste niet goed en werd daarom metéén teruggestuurd. Helaas geen informatie in het pakket of envelop en daarom dik € 7,- moeten betalen voor het retourneren. Dat maakt huiverig om te bestellen. Meestal meteen goed, deze keer niet.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor bosmenshop.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Een apart verhaal. Mijn zending zou Woensdag 30 November bezorgd worden. Echter niet gehaald deze datum door post nl. Dit ivm sinterklaastijd werd als reden gegeven. Oké alle begrip maar de dagen erna nog geen pakje. Omdat ik op Zaterdag 3 December in Middelburg was wezen informeren bij de winkel. (Hoek Markt)Hier ben ik uitstekend geholpen door bekwaam personeel. Die hebben telefonisch contact gehad met de thuisbasis en gezorgd dat ik mijn bestelling uit de winkel voorraad mee mocht nemen. Als het pakje alsnog bij mij bezorgd word breng ik dit terug. Al met al wat mij betreft een mooie oplossing.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
jullie snelle levering aan post.nl, werd enigzins teniet gedaan door hun latere levering,veroorzaakt de abnormale hoeveelheid leveringen. Overigens liet post.nl alles via e-mail keurig weten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Prima wintercoat van eigen merk Bos, prima private label; 3xl is ook 3xl, kunnen vele merken nog wat van leren. Zo ook de coltruien van eigen (private) label.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Bestellen ging gemakkelijk, mailtjes ontvangen, verzending op tijd. Prima! En een chocoladeletter in het pakket…..het zijn de kleine dingen die het doen.👍🏻
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Wat mij betreft zijn er geen verbeteringen nodig het bestellen verliep prima en de levering van de bestelling is prima verzorgd door Post.nl.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Bos men shop levert de bestelling zeer netjes verpakt in een heel mooie strakke box, zonder veel lucht, op tijd af.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 uur geleden
Uitstekende webshop maar de levering liet wel op zich wachten. Desondanks zou ik hem van harte aanbevelen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Bestellen 2 dagen later in huis met nog een chocolade letter erbij gewoon BEREGOED Tot e volgende keer
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden 
Veel keuze en topmerken. En voor een concurrerende prijs. En een snelle en correcte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022 
Snelle en correcte levering Jas is precies geleverd volgens omschrijving en past precies.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
Kiezen en afrekenen gingen vlot. Product op tijd en in goede staat afgeleverd. Prima zo.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 nov. 2022 
Snelle en correcte levering. Het eventueel retourneren wordt ook prima geregeld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Snelle levering. Niet goed snel geld retour. Zeer klantvriendelijk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Perfecte afhandeling van de bestelling. Niets op aan te merken!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Prima assortiment en goede prijs / kwaliteit. Handige webshop
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Fijne winkel met een mooi assortiment en aardig personeel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden 
van K R.
Prima lederen jas! Ziet er goed uit en past ook precies.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Goede kwaliteit, verzending goed, prijs is wel vrij hoog
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Uitstekende en snelle bezorging. Soepele betaslregeling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Keuze uit topmerken - Prijs en kwaliteit in evenwicht.
Beoordeling melden