Henri Willig Cheese- Logo - Beoordelingen

Henri Willig Cheese

433 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.030 beoordelingen in totaal

1 jul 2024
Heerlijke kaas! Wij eten eigenlijk alleen nog maar Henri Willig kaas. Lekkere smaak, veel keus en goede service. Ik vind zelf de geitenkaas met fenegriek en de oude schapenkaas super lekker. Deze kazen vind je bijna nergens en is echt heel erg lekker. Een keer wat anders. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De orders zijn altijd netjes ingepakt en snel geleverd. Ook de geschenken zijn erg mooi en verzorgd. Mijn vrienden waren er erg blij mee en vonden de kaas lekker en ontdekten ook nieuwe smaken en combinaties met de kaas. Ik heb al meerdere order geplaatst bij Henri Willig omdat ik erg tevreden ben. Als ik op bezoek ben in Amsterdam, dan ga ik ook graag langs de winkel om te kijken of ze een nieuwe kaas hebben en natuurlijk om te proeven. Je mag er alles proeven en als het er niet ligt, dan snijden ze hem voor je open. Ook in de winkel altijd vriendelijk. Al met al zou ik iedereen zeker aanraden om bij Henri Willig te bestellen. Als je van lekkere kaas, mosterds, dips en andere lekkere dingetjes houdt, zou ik zeker hier bestellen!

16 mei 2024
de kaas is super lekker , maar is heel prijzig is ook niet duidelijk je denkt dat je 4.5 kg koopt en krijgt uiteindelijk amper 4kg . staat wel op de site maar natuurlijk bij de kleine lettertjes dus goed opletten als je beslist te bestellen

Beoordelingen voor Henri Willig Cheese

12 okt 2024
11 okt 2024
10 okt 2024
28 sep 2024
Alles beviel. Bezorging adviezen in de brochure en het extra papier om de kaas in te bewaren, dat ik erbij heb gekocht. Volge de ronde ga ik weer voor een wiel. Super leuke ervaring om te ontvangen en te gebruiken en evt te verdelen.
9 okt 2024
Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Het Henri Willig kaaspapier is ook echt superhandig. We kijken ernaar uit om je de volgende keer weer een heerlijke Wiel te sturen. Hopelijk tot snel in een van onze winkels in Nederland, Duitsland of Oostenrijk. Of in onze webshop. Uw Henri Willig Customer Care Team
22 sep 2024

Kaas

Ik googelde naar kaas. Vond een website met kaas. Ik bestelde kaas. Het bedrijf heeft een kaas verstuurd. Ik kreeg kaas. In een doos (van karton, niet van kaas) 👍🏻
28 sep 2024

Heerlijke kaas

De kaas was ontzettend snel hier bij ons in België!! We leerde het kennen na een reisje naar Amsterdam en waren op slag verliefd
9 okt 2024
Dank u voor uw vriendelijke woorden en voor de gelegenheid die u ons biedt om u van dienst te zijn. We zijn blij dat u van onze kaas heeft genoten en hopen u snel weer te zien. Bedankt voor uw feedback. We zijn blij dat u uw bestelling zo snel heeft ontvangen. En we zouden het bijzonder op prijs stellen als we je binnenkort weer persoonlijk zouden mogen verwelkomen in een van onze winkels in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Maar we verwelkomen je uiteraard ook graag weer online in onze webshop. Uw Henri Willig Customer Care Team
30 sep 2024
Heerlijke kaasjes, snel geleverd. Al eerder besteld en gaan we zeker vaker doen.
10 okt 2024
Bedankt voor uw vriendelijke woorden en uw keuze voor Henri Willig BV. We zijn blij dat u van onze kaas heeft genoten en hopen u snel weer te zien in de Henri Willig webshop! Uw Henri Willig Customer Care Team
26 sep 2024
Echt goede kwaliteit kaas. Mijn buitenlandse vrienden zijn ondertussen ook fan!
9 okt 2024
Bedankt voor uw positieve feedback over onze kaas.Wat leuk om te horen dat kaasgenot geen grenzen kent. Hopelijk tot snel in een van onze winkels in Nederland, Duitsland of Oostenrijk. Of in onze webshop. Uw Henri Willig Customer Care Team
BT
B. T.
Vienne
9 sep 2024

Snel, heerlijk

Snel geleverd, heerlijke kaas. Ondanks de hitte in goede conditie aangekomen.,
11 sep 2024
Bedankt voor uw vriendelijke woorden over onze kaas. Wij streven naar een tijdige levering van goede kwaliteit, zelfs bij warm weer. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons. Hopelijk tot snel in de Henri Willig Webshop. Uw Henri Willig Customer Care Team
13 sep 2024
Delicious cheese, the cheese dips are amazing and very tasty! Great service
2 okt 2024
Thank you for your positive feedback on our cheese and delivery. We strive to provide the best products and services to our valued customers. Hope to see you soon again in one of our shops in the Netherlands, Germany or Austria. Or in our Webshop Your Henri Willig Customer Care Team
24 sep 2024

Alles top

Goede communicatie, snelle levering, goed en netjes verpakt. Lekkere kaas.
8 okt 2024
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een positieve beoordeling achter te laten. We zijn blij om te horen dat onze communicatie, levering en verpakking aan uw verwachtingen voldeden. We zijn ook blij dat u van onze heerlijke kaas heeft genoten. Bedankt dat u voor Henri Willig gekozen heeft! We hopen u snel weer te zien in de Henri Willig webshop! Uw Henri Willig Customer Care Team
AJ
Agatha J.
wuustwezel
14 sep 2024
Zeer goed product bedankt voor de snelle levering goede kwaliteit bedankt
2 okt 2024
Bedankt voor uw positieve feedback en uw keuze voor Henri Willig Kaas BV. Wij streven ernaar om kwaliteitsproducten snel te leveren. Wij waarderen uw steun! Hopelijk tot snel in de Henri Willig Webshop. Uw Henri Willig Customer Care Team