puzzleYOU NL- Logo - Beoordelingen

puzzleYOU NL
Beoordelingen:

825 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden15.606 beoordelingen in totaal  

4,71
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 nov 2014
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
puzzleYOU NL voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
De doos om de puzzel heen maakt het echt heel bijzonder en maakt het echt af. Ook gekeken naar andere bedrijven die ook foto puzzels leveren maar dan is dat zonder zo'n mooie buitenkant.... Super benieuwd hoe diegene voor wie de puzzel is gaat reageren! Maar ik ben heel blij; het uploaden van foto's is heel makkelijk, het verplaatsen van de foto's in de collage is fijn, zelfs worden de foto's gecheckt op de juiste kwaliteit, de super snelle verzending en de uitstraling van de bewaardoos maken het helemaal af. Aanrader!

de meest kritische beoordeling

8 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het ging erg slecht ook met de bezorging hij is steeds heen en weer gegaan, en vindt het er slecht over dat wij dan nog zoveel moeten betalen voor de verzending jullie kunnen beter mensen laten kiezen of ze via post nl doen of ups, ik vind ups een kut bedrijf, en jullie mogen echt wel wat minder vragen voor ons het is al duur genoeg en dan ook nog een verzend kosten van bijna 5 euro doe normaal En met de memory de helf van de achter kantjes zijn geschuurt omdat ik ze zelf moest uit duwen, echt slecht zo gaat het juist kapot jullie moeten ze gewoon uitduwen
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor puzzleYOU NL

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(658)
(130)
Resetten
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service. Puzzel +doos precies zoals opgegeven. De resolutie, of het contrast in de foto viel een beetje tegen. Misschien een gevolg van de onvolkomenheid van mijn eigen foto-apparatuur, maar in de voorgrond zit een groot stuk landschap met allerlei schakeringen groen met vlekken bruin, zwart en grijs. Op de foto lijkt dat erg duidelijk, maar op de stukjes is het haast niet te onderscheiden.
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wat een geweldige service hebben jullie geleverd. Er ontbrak een puzzel stukje, en zonder enige aarzeling sturen jullie een dezelfde puzzel naar ons toe, en dat binnen een paar dagen. Mijn dank is enorm groot. En mijn ouders blij met het cadeau. Bestellen in de toekomst zekers nog wel een foto puzzel. Nogmaals bedankt voor alles. Gr Romilda ter Maat
Beoordeling melden
IA
ineke A.
Eindhoven
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Plus-en minpunten

Jammer dat je de puzzel niet tussentijds kan opslaan. Ook is het mij niet gelukt om af te wijken van het voorgeschreven formaat. Ik had sommige foto's groter of kleiner op de puzzel willen zetten. Marr de kwaliteit van de puzzel(stukjes) is goed en ook de kwaliteit van de foto's/print.
Beoordeling melden
HQ
Hanny Q.
Den Haag
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie doos en vlot bezorgd! Ik had een puzzle zonder afdruk op de doos besteld, maar had het toch wel fijn gevonden om nog een kopie van die puzzle voor mezelf te hebben. Hij was daarna voor mij nergens meer te vinden.
Beoordeling melden
Antwoord van puzzleYOU NL
2 mei 2024
Wij hebben onze puzzeldozen in 4 categoriën ingedeeld: 1. Puzzeldozen klassiek 2. Puzzeldozen zonder voorbeeld erin 3. Puzzeldozen verjaardag 4. Puzzeldozen thema's U heeft een puzzeldoos uit de categorie 2 gekozen. Deze puzzeldozen zijn eigenlijk bedoeld voor klanten, die willen dat de puzzel een verrassing blijft totdat deze helemaal is gelegd. Met een voorbeeld in de doos zouden wij de verrassing bederven, vandaar dat wij deze categorie een naam hebben gegeven, die daarop attendeert. Onze klantenservice zal u een kopie van uw fotocollage toesturen.
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede kwaliteit en origineel om te geven!

Ik ben helemaal tevreden! Snelle levering en goede kwaliteit. Origineel kado en de ontvanger was zeer verrast!
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service, slechte verzending (upc) maar werd super netjes opgelost door een nieuwe puzzel te ontvangen.
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
zag er goed uit, alleen jammer dat het via een vastgesteld patroon moet en dat je dit niet kunt veranderen.
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik neem aan dat de puzzel goed is aangezien hij niet voor mij was maar voor een familielid.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De service. Snelle levering. En contact met jullie opnemen Was keurig tewoord gestaan.
Beoordeling melden
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Helder website en mooi product, levering zoals aangegeven.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle leverering en het memospel ziet er geweldig uit
Beoordeling melden
AK
Alan K.
Middelburg
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Was simpel om te bestellen en alles ging netjes.
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en netjes bezorgd. Kwaliteit is ook prima!
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service goede kwaliteit en niet te duur.
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prachtig product geleverd volgens verwachting
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon goed, het kan volgens mij niet beter
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service en puzzel ziet er goed uit
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles wat ik heb gehoopt, is waargemaakt.
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijk site en tijdige bezorging.
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed verpakt, mooie dikke puzzelstukjes
Beoordeling melden