Certificaat voor fotopuzzel.nl

No. XA9E7A567F56CACC3F72CBBE5AD83443F
 

Geldig vanaf
27-11-2014
Geldig tot
26-11-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor fotopuzzel.nl



Uitstekend

4.66/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.693 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft fotopuzzel.nl al 5.661 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
11-10-2019
10-11-2019
Snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
11-10-2019
10-11-2019
ben tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
09-10-2019
09-11-2019
Helemaal super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
03-10-2019
08-11-2019
Als alles uitstekend is dan bedoel ik ook letterlijk alles
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
24-10-2019
Op een klacht van mijn kant is super gereageerd en is de tweede keer het product geweldig afgeleverd
Hart.dank.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
24-10-2019
Helaas was er een stansmachine stuk waardoor de beloofde levertijd niet behaald werd. Naar een feestje zonder kadootje is toch beetje sullig. Werd echter netjes te woord gestaan, product is prachtig.
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
26-09-2019
24-10-2019
zeer tevreden met puzzel...
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
24-10-2019
goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
23-10-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
23-10-2019
Ik had een fotolijst bestelt, waarschijnlijk tijdens vervoer is er iets mis gegaan want de hele glasplaat was kapot. Nadat ik dit bij jullie had vermeld werdt er direct een nieuwe fotolijst opgestuurd. Gelukkig kwam hij de tweede keer heel aan. Het is een prachtige fotolijst, past precies. Top.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
23-10-2019
De levering was verlaat door een machine storing, maar de webshop bood gelijk een vergoeding terwijl ik naar de levertijd informeerde. Zeer attend en het product ziet er uitstekend uit. Erg tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
23-10-2019
Als volgens plan en kwaliteit lijkt uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
23-10-2019
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
22-10-2019
Prima geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
22-10-2019
Goede stukjes Mooie kleuren en goede replica Top
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
22-10-2019
Snelle levering, mooie verpakking. Puzzelstukjes zien er goed uit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
22-10-2019
De puzzel komt in een mooie gesealde doos. Veel opties tot kleuren en personaliseren. En super origineel om te geven.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
22-10-2019
Snel en mooie uitvoering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
21-10-2019
Product is goed en conform verwachting. Alle puzzelstukjes waren aanwezig en de foto's zijn mooi weergegeven.
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
21-10-2019
De lever tijd was best lang
Maar misschien staat de tijd er wel voor.
Puzzel met bekende mensen is eigenlijk wel super leuk
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
21-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
21-10-2019
Gaaf hoe een eigen foto veranderd in een puzzel. Erg leuk om te doen en zijn geld waard. De levering viel me een beetje tegen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
21-10-2019
Goed gedaan
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-10-2019
Besteldatum
28-09-2019
21-10-2019
De puzzel doos is prachtig Het is een kado dus weet nog niet of de puzzel compleet is. De bezorging zou binnen 3 dagen zijn maar duurde 10 dagen. Dat kan beter eerlijk vooraf vermeld worden ivm het tijdig bestellen om als kado te gebruiken.
4.00
Goed

fotopuzzel.nl antwoordt: 22-10-2019
Wij hebben in de afgelopen 10 jaar de verwachte leverdata altijd aan kunnen houden, maar door een technische storing is het vorige week tot een lange vertraging gekomen. Hiervoor onze excuses. De stansmachines zijn gerepareerd en van nu af aan kunnen wij weer conform de verwachte leverdatum leveren.

Datum van publicatie
21-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
21-10-2019
Levering overschreed de geplande datum waardoor verjaardagscadeau niet op de dag zelf gegeven kon worden. Kan gebeuren. Toch maar even dit gemeld. De reactie die hierop volgde getuigt niet echt van een goede service. Stansmachines kapot en "ineens bestellingen uit 19 EU-landen". Niet het probleem van de klant, vind ik, en men had er beter aan gedaan dit vooraf te melden, in plaats van achteraf.
2.33
Matig

fotopuzzel.nl antwoordt: 22-10-2019
Wij hebben alle klanten, die om informatie omtrent de op de statuspagina zichtbare vertraging gevraagd hebben, tevens uitgelegd waardoor de vertraging tot stand gekomen is. Wij zijn ondanks uw opmerking van mening, dat dit zo hoort. De overige betroffen klanten waren natuurlijk ook niet blij, maar waardeerden tenminste onze uitvoerige uitleg van de situatie.

Datum van publicatie
20-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
20-10-2019
Leuke foto puzzel snel ontvangen en netjes afgeleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
20-10-2019
Geweldige fotopuzzel. Prachtig om cadeau te geven.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
20-10-2019
Omdat we bijna gaan verhuizen, zijn we niet aan de puzzel begonnen. Maar het aanvragen en de levering waren goed.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
19-10-2019
Prima product. Aangeleverde foto komt uitstekend over op de puzzel
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
19-10-2019
Toppie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
19-10-2019
Kwaliteit en wijze van leveren, keurig nette doos, de manier waarop je alles kunt volgen...uitstekend.

Alleen de tijd tussen bestellen en leverdatum zou wat korter mogen zijn, vandaar een goed’.

Maar wij en onze pleegzoon zijn er erg blij mee, hij glundert aan een stuk door
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
18-10-2019
Echt super heb al ooit eerder puzzel foto's besteld maar ben nu zo tevreden de kwaliteit is goed de doos waar t in zit is gewoon super echt ben heel tevreden.
Een dikke 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
18-10-2019
Lange levertijd. Verder prima.
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
17-10-2019
Zeer goede kwaliteit
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
17-10-2019
Helaas wel lang op moeten wachten, maar de service was ok
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
17-10-2019
Zeer goede kwaliteit en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
17-10-2019
Goed verpakt.
Mooi resultaat
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
16-10-2019
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
16-10-2019
Product ziet er top uit. De levering was te laat doordat 2 machines kapot waren. Hier heb ik zelf een mailtje over gestuurd, toen het product niet aankwam. Ik had het netter gevonden als het bedrijf zelf had gemaild dat het product vertraagd was.
2.67
Redelijk

fotopuzzel.nl antwoordt: 17-10-2019
Wij geven toe, dat wij ervan uit zijn gegaan, dat de informatie op de persoonlijke statuspagina voldoende was. Het spijt ons, dat dit in uw geval niet zo was en bieden u nogmaals onze excuses aan voor de vertraging in de productie.

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
16-10-2019
Puzzel was besteld voor kado. Volgens de site 2 a 3 dgn tot levering.
Woensdag of donderdag zou de puzzel binnen komen. De puzzel hadden we zaterdag erop nodig. De dinsdag erop is de puzzel pas geleverd.
Via de mail had ik vrijdag om een reactie gevraagd. Het enige dat ik terug kreeg is, in behandeling genomen, geen uitleg.
2.00
Matig

fotopuzzel.nl antwoordt: 17-10-2019
Het blijkt nu, dat wij de tekst in uw mail verkeerd geïnterpreteerd hebben en dachten, dat u alleen de hoop op een spoedige levering wilde uitspreken. Wij bieden u onze excuses aan voor dit misverstand en natuurlijk voor de spijtige vertraging.

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
16-10-2019
De puzzels zien er prima uit, goede kwaliteit en kleur.
Wat ik vervelend vind is dat de levering aanvankelijk een paar dagen lijkt, maar uiteindelijk veel langer is.
3.00
Redelijk

fotopuzzel.nl antwoordt: 17-10-2019
Wij kunnen u verzekeren, dat dit een uitzondering was, veroorzaakt door een uitval van onze stansmachines. Degenen die nu een bestelling plaatsen, kunnen er weer van uitgaan, dat de getoonde verwachte leverdatum juist is.

fotopuzzel.nl klantbeoordeling

fotopuzzel.nl

fotopuzzel.nl werd op 27-11-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Auf der Haide 2
92665 Altenstadt/WN
Duitsland
service@fotopuzzel.nl
fotopuzzel.nl
Winkel-exploitant
puzzle & play GmbH
Auf der Haide 2
92665 Altenstadt/WN
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Weiden i. d. OPf. HRB 3449
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Franz Trescher
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met fotopuzzel.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.