puzzleYOU NL

17.615 reviews in totaal   1.097 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de stevige stukjes, de mooie afdruk en het professionele eindresultaat van de puzzels. Het wordt gewaardeerd dat men eigen foto’s en teksten kan gebruiken, waardoor het product persoonlijk en uniek is. Daarnaast wordt de klantenservice als uitstekend ervaren dankzij snelle, vriendelijke en oplossingsgerichte reacties. Het bestelproces en de website worden als eenvoudig en overzichtelijk omschreven, wat het ontwerpen van een puzzel gemakkelijk maakt. Ook wordt de prijs doorgaans als redelijk beschouwd en wordt de verpakking vaak als netjes en stevig geprezen. De snelle levering valt bij veel klanten in de smaak. Toch zijn er ook aandachtspunten: veel klanten zijn ontevreden over UPS en ervaren leveringsproblemen. Er zijn soms klachten over beschadigingen aan de verpakking of een onduidelijke opdruk. Enkele klanten vinden de prijs wat aan de hoge kant.

ReviewspuzzleYOU NL

De fotopuzzel was mooi, de aflevering niet

De fotopuzzel was mooi. Het product is dus prima. De aflevering was niet geweldig. In principe een week later dan op de site stond, omdat ik net de grens voor levering had overschreden bij het bestellen (oké mijn fout had ik nogmaals moeten checken). Daarna werd er op de toegezegde nieuwe datum alsnog niet geleverd omdat de distributeur een onvolledig adres had (zeiden ze). Ik kreeg wel netjes en bericht van PuzzleYou dat er niet afgeleverd kon worden en een bericht dat ik zelf contact met de distributeur moest opnemen. Dat heb ik gedaan en er werd daarna een dag later alsnog afgeleverd. Op de factuur stond wel degelijk het juiste en complete adres. Als de aflevering oké was geweest had ik een ster meer gegeven.?
Prettig bedrijf om zaken mee te doen. Ik heb inmiddels al een tiental fotopuzzels laten maken en de kwaliteit is steeds goed. Een keer ontving ik een puzzel die helaas scheef gesneden was. Nadat ik dit had gemeld, werd het probleem snel en zonder kosten opgelost en had ik binnen enkele dagen een nieuwe puzzel in huis. Fijn om te merken dat ze niet alleen een goed product leveren, maar ook service bieden wanneer er iets misgaat. Zeker een aanrader! ⭐⭐⭐⭐⭐

Mooi eindresultaat

Voor een vakantiefoto heb ik via PuzzleYou een puzzel laten maken en dat is prima bevallen. Het ontwerp was eenvoudig online te maken en het bestelproces verliep soepel en overzichtelijk. De levering was keurig op tijd en de kwaliteit van de puzzel is gewoon goed: stevige stukjes en een mooie afdruk van de foto. Al met al een prettige ervaring. Gewoon duidelijk, snel geregeld en een mooi eindresultaat.

Topkwaliteit fotopuzzels

Ik bestel al geruime tijd fotopuzzels bij Puzzle You en ben elke keer opnieuw ontzettend tevreden. De kwaliteit van de puzzels is uitstekend: stevige stukjes, heldere kleuren en een scherpe afdruk van mijn foto’s. Zelfs details blijven goed zichtbaar. Het eindresultaat ziet er samen met de glazen lijst altijd erg professioneel en verzorgd uit. Of het nu gaat om een persoonlijk cadeau of gewoon voor mezelf, Puzzle You stelt nooit teleur. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige fotopuzzel met een persoonlijke touch!
Kwaliteit van de puzzels zijn super. Alles netjes gesneden en geen beschadigingen. Aflevering was daarin tegen een slecht gebeuren, was de gehele dag thuis maar ze konden het niet achterlaten. Ik moest naar een pikup punt om het te krijgen. Dat is niet super dus.

Tevreden

Snelle levering --> fijn dat de levering eerder was dan de geschatte tijd. Dan valt het altijd mee in plaats van tegen. Het resultaat van de doos zag er mooi uit (leuk dat je daarin meerdere opties hebt) en bij een eerdere bestelling bij jullie de puzzel ook. Helaas was het nu een cadeautje dus heb ik zelf de doos niet geopend of de puzzel kunnen maken om te kijken of deze compleet en van goede kwaliteit was.

Top service en kwaliteit!

Naast dat de kwaliteit van de puzzel echt top is heeft PuzzleYou ook een ontzettend goede service! Helaas bleek aan het einde van mijn puzzel dat ik 4 stukjes miste. Omdat ik ze echt nergens kon vinden contact met PuzzleYou opgenomen en die hebben meteen voor een passende oplossing gezorgd zodat ik de puzzel mooi compleet aan de muur kan hangen. Echt een dikke 10!

Kwalitatief erg mooi.

De puzzel is een kado en nog niet gelegd dus de kwaliteit van de puzzelstukjes kan ik niet delen. Wel werd de puzzel in een prachtige/stevige doos geleverd en de stukjes zagen er op het ook prima uit. De ontvangster was ontzettend blij met de persoonlijke puzzel. Leuk trouwens dat je op de doos ook nog een boodschap kunt plaatsen.
De puzzel is prachtig! Goede kwaliteit! Het betrof een geschilderde afbeelding die wij als puzzel wilden laten maken. Deze is erg goed uit de verf gekomen om maar even in de schildertermen te blijven.

Precies passende lijst voor onze dierbare familiefotopuzzel van 24 mei 2025...op 28 mei overleed mijn man heel plotseling aan een hartaanval..De adventpuzzel uitgedeeld aan alle kinderen en kleinkinderen en op 24 december 2025..zijn 75ste verjaardag...die er niet was dus..compleet gelegd..met iedereen erbij..heel dierbaar en mooi moment..Dankjewel...

Erg leuk maar wel wensen :)

Elke dag een puzzel is erg leuk, het zou leuker zijn om te kunnen kiezen uit puzzels. Woordzoekers bijvoorbeeld vind ik niet leuk, en die staan er voor mijn mening vaak in. Ook mis ik andere puzzels die wel in het boekje staan, cryptogram of doorlopers o.i.d.

Gepersonaliseerde puzzel

Wederom een gepersonaliseerde puzzel gemaakt voor een collega. De puzzels worden altijd zeer gewaardeerd en met heel veel plezier ontvangen. Het maken is heel gemakkelijk en de levering super snel.
Advent puzzel is een super kado! Mooi verpakt, stevige puzzelstukjes. Kado gedaan aan de oma’s en opa’s met leuke familiefoto’s. Wellicht een tip: plaats op de beschermende witte laag over de puzzelkokertjes een tekst/sticker dat die laag verwijderd moet worden en de doos niet omgedraaid moet worden….dat is een van onze ontvangers toch gelukt namelijk. Weg idee van een dagelijkse puzzel, maar een grote hoop met puzzelstukjes.

Adventskalenderpuzzel

Ik heb gekozen voor de adventskalenderpuzzel met een en puzzelframe. De ontvangers zijn erg blij met het cadeau en tot vandaag ziet de foto er ook mooi en scherp uit. Voor het hele resultaat zullen we moeten wachten tot 24 december. Het ontvangen van het pakket gaf wel wat irritaties. Ik moest ervoor thuis zijn, omdat het pakket een handtekening nodig had. Dus op de bevestigde dag was ik thuis, aan het werk in de woonkamer. Toen kreeg ik mail dat ik niet aanwezig was op het moment van bezorging. De nieuwe datum, was ik weer thuis. Weer geen bezorging. Toen kwam er een datum waarop ik niet kon, dus online een ander moment gekozen. Op de dag dat ik niet kon, hebben ze het toch geprobeerd stond er in de mail. De dag waarop ik het had aangegeven is het uiteindelijk gelukt. Wonderbaarlijk kreeg ik het pakket met een gat in de doos in mijn handen gedrukt en heb ik geen handtekening hoeven zetten. Gelukkig was het cadeau aan de binnenkant niet beschadigd. De bezorging staat denk ik los van het product, daar ben ik erg tevreden over. Misschien is een andere samenwerking nodig als dit meer voorkomt.
Mooie en kwalitatief goed puzzel. De doos was helaas beschadigd door de transporteur, puzzleYou zorgde voor de afhandeling en een nieuwe doos. Het kan altijd mis gaan, dit keer zelfs buiten toedoen van puzzleYou, maar als je het dan goed oplost is dat erg fijn. Door puzzleYou kan je met een gerust hart je eigen puzzel laten maken.

Goede kwaliteit

Voor mijn slechter ziende vader een puzzel laten maken met xl stukjes. Na jaren heeft hij het puzzelen weer opgepakt , want hij vindt niets zo leuk dan fotopuzzels van zijn kleinkinderen te maken. Mooi product, goed verpakt, snel in huis.
Ik heb er al veel mensen blij mee gemaakt en mezelf. Het is goede uitleg alleen de bezorging is minder maar dat ligt niet aan jullie.
Prima kwaliteit en levering en bezorging zoals toegezegd. De Smart sorted versie helpt/motiveert mensen die een vorm van dementie hebben heel goed om toch met focus ergens mee bezig te zijn! In 1 woord SUPER !!
De puzzels zien er prachtig uit. Is hij gemaakt en klaar. Is het een plaatje. Snelle verzending na dat het besteld is. Alle lof.
In eerste instantie was ik niet zo blij want de advent puzzel miste in ieder vakje een stukje In totaal dus 40stukjesGemaild en nog eens gebeld voor de zekerheid en het was zo opgelost en 2 dagen later had ik een nieuwe ontvangen! Super service en snel geleverd De puzzel is prachtig en een heel mooi idee als advent kado