Mijn 3e puzzel bij PuzzleYou besteld. En voor de 3e keer heel tevreden! Wel had het nog een tintje lichter gemogen, maar het zal te maken hebben met je eigen mobiele telefoon- of computerscherm (achtergrondlicht!) dat het eenmaal afgedrukt wat 'tegenvalt'. Zeker als het nog allemaal losse puzzelstukjes zijn, kan dat zo zijn (wat 'triestige' kleurtjes, zeker als je, zoals in mijn geval, een puzzel met veel beige/grijs hebt ). Maar als het eenmaal in elkaar zit, blijkt het toch allemaal weer te kloppen! Maar zelf dus goed opletten of je foto niet alleen een goede resolutie heeft, maar ook helder genoeg is; het wordt altijd een klein tintje donkerder dan op je eigen verlichte scherm.
-De puzzel lijkt nog iets 'mooier gesneden' dan mijn vorige van een jaar of 2 geleden, al was die ook van prima kwaliteit.
-Jammer dat de neutrale (foto)dozen met kleuroverloop er niet meer zijn. Of ik heb ze over het hoofd gezien.
Het zou fijn zijn als je het eindresultaat vaker kan bekijken en dat die afbeelding ook terug te vinden is op de bestelling. Dit geld voor de collage puzzels.
Als je nu bij de doos ontwerpen aankomt, kan je de afbeelding van de puzzel niet even aan klikken om deze nog even te bekijken of controleren. Ook zou het fijn zijn deze tussen door op te slaan zodat je twee variaties zou kunnen vergelijken.
Ik heb nu dus ook geen foto van het resultaat en in 1 van mijn ontworpen puzzels bleek dus ook een dubbele foto te zitten dat was erg jammer.
Snelle afhandeling maar 2 x dubbele afdruk bij Memoryspel jammer ..🙁
en de doos vond ik veel te groot(72 ) onhandig en niet erg mooi geworden.
Het was een huwelijkskado dus ja … kan beter
Antwoord van puzzleYOU NL
14 mrt. 2023
Wij krijgen dagelijks bestellingen uit meerdere Europese landen en kunnen vanwege deze enorme hoeveelheden de spellen helaas niet op dubbele foto's controleren. Het spel gaat zoals door de klant voorbereid als onveranderbaar bestand direct naar de drukmachines. Om misverstanden te voorkomen, tonen wij daarom een preview met de kaartjes! Wij raden aan hier zorgvuldig alle kaartjes nog eens te controleren. Wij drukken namelijk automatisch van elke foto twee kaartjes, dus mag er van elke foto maar 1 exemplaar in de preview te zien zijn. In uw geval was dit bij twee foto's helaas niet het geval.
Wij bieden 28 verschillende doos templates en u heeft gelijk dat daar geen template bij zit, die uitermate geschikt is als huwelijkscadeau. Wij zullen onze grafische vormgevers hier eens op attenderen.
Voor alle anderen: Informatie hoe bijvoorbeeld de spellendoos eruit ziet, is te vinden onder:
Wordt beoordeeld
Goede pasvorm van de stukken. Omdat ik uitsluitend via het voorbeeld op de doos werk, vind ik het jammer dat een stuk in de hoek niet zichtbaar is doordat er een print op zit.
3 mrt. 2023
PuzzleYou is een geweldig bedrijf, omdat men mij met terugwerkende kracht alsnog 15% korting op mijn laatst bestelde puzzels heeft gegeven.
Ik blijf er daarom zeker bestellen.
Snelle levering en precies wat ik verwachtte van de uitvoering van mijn ontwerp…
Wèl jammer dat ik er geen metalen doos bij kon bestellen, of ik heb niet goed gekeken
16 mrt. 2023
Bestelde puzzel ziet er keurig uit.
We zijn hier erg blij mee.
Bestelling is vlot geleverd en goed en netjes ingepakt.
Een aanrader voor een persoonlijke touch.
Snelle levering en een fijne kwaliteit om te puzzelen vanaf 200 stukjes. Onder de 200 heb ik vorig jaar besteld en was ik minder tevreden over.
10 mrt. 2023
Het was een grote verrassing zo mooi toen wij de memory set uitpakten. Zo mooi hadden we het niet verwacht. We gaan zeker vaker bestellen.
8 mrt. 2023
Iedereen vindt het heel leuk. Nog mooier zou het zijn als er een vakverdeling in de doos lag waar je de kaartjes in kan leggen
1 mrt. 2023
Er werd direct een andere puzzel toegestuurd nadat we gemeld hadden dat bij de eerste zending een stukje beschadigd was
3 mrt. 2023
Meer mogelijkheden voor het customizen van de doos zou fijn zijn.
Stukjes zijn van goede kwaliteit en mooi gestanst.
13 mrt. 2023
Goede website, veel opties voor design van de puzzels.
Snelle levering, en goede kwaliteit van de puzzelstukjes.
1 mrt. 2023
Het is mooi afgewerkt. Mooie doos met mooie felle kleuren. Puzzelstukjes zijn ook van een mooie dikte.
Super mooi. Een door ups beschadigde doos werd gelijk vervangen. Zelf met inhoud! Top service!
16 mrt. 2023
Snelle en correcte levering, voldoet geheel aan verwachting. Zullen zeker nog eens bestellen.
9 mrt. 2023
Super leuk cadeau om te geven en mooi uitgevoerd. Heel erg blij met het resultaat.
28 feb. 2023
Hele mooie puzzel. Snelle levering en kwam goed verpakt aan. We zijn er blij mee.
Duidelijke website, veel verschillende puzzels. Mooi gemaakt en snel bezorgd
10 mrt. 2023
Snel en degelijk en goed verpakt bezorgd. Puzzle van mooie kwaliteit.
8 mrt. 2023
Mooie stevige stukjes. Snel geleverd. Foto's stonden er goed op
Veel mogelijkheden om de puzzel te maken. Snelle levering.
Geïmporteerde beoordelingen: