Made for Moments

17.162 reviews in totaal   630 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de hoge kwaliteit en afwerking van de producten. Ook wordt de service als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, vooral wanneer er zich problemen voordoen. De snelle levering wordt gewaardeerd, net als het gebruiksgemak en de vele mogelijkheden om kaarten en producten te personaliseren. De website en het bestelproces worden als duidelijk en gebruiksvriendelijk gezien. Daarnaast wordt de ruime en inspirerende keuze aan ontwerpen en producten positief benoemd. Soms ondervinden klanten vertragingen of problemen bij de levering. Ook wordt de prijs af en toe als relatief hoog ervaren, hoewel deze meestal als passend bij de kwaliteit wordt beschouwd.

ReviewsMade for Moments

De service was erg fijn. De proefdruk was niet helemaal zoals we het hadden verwacht. Een medewerker van Made for moments heeft meegekeken hoe dit wel naar verwachting gemaakt kon worden. Toen uiteindelijk bij het bestellen de levering kwijt raakte bij de pakketbezorger heeft MadeforMoments dit adequaat opgelost door de levering opnieuw te verzenden. Dit was erg fijn, aangezien het om geboortekaartjes ging.
Wij zijn zeer tevreden. We zijn niet zo handig met computers maar op jullie site lukt het ons zeer vlot om een mooi ontwerp uit te werken. Ook het resultaat komt overeen met de verwachting, kwaliteitsvol materiaal, mooie kleuren en zeer stevig verpakt zodat er geen schade is. Het is 1 keer gebeurd dat de verpakking wat nat geworden was in de brievenbus maar de kaartjes zelf waren nog volledig in tact. Ook de levertijd is best wel snel, wij wonen in België en hebben al meerdere bestellingen geplaats. Deze zijn steeds binnen de week aangekomen. Gr Cilly en Aaron

Trouwkaarten en gastenboek

Wij hebben trouwkaarten en een gastenboek besteld. Helaas bleek er een klein kleurverschil te zijn tussen de kaarten en het gastenboek. Dit komt doordat beide producten op een ander materiaal worden gedrukt. Ondanks dit punt zijn we tevreden over de service. Het bedrijf is goed bereikbaar, denkt actief mee en neemt opmerkingen serieus. Er werd direct gezocht naar een passende oplossing en uiteindelijk is het gastenboek iets donkerder bedrukt, waardoor het kleurverschil minder zichtbaar werd. We waarderen de klantgerichte houding en de bereidheid om samen tot een mooi eindresultaat te komen.
Zeer tevreden over onze bestelling! Voor ons huwelijk hebben we hier onder andere onze uitnodigingen, menukaarten en verschillende andere drukwerken besteld. Alles was prachtig afgewerkt, van mooie kwaliteit en volledig volgens verwachting. De bestelling verliep vlot en het resultaat was echt een meerwaarde voor onze trouwdag. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar mooie en verzorgde huwelijksdrukwerken!

Prachtige kaarten, snelle service

Je kan gemakkelijk naar eigen wens en invulling je droomkaart maken. Ze hebben onwijs veel voorbeelden wat veel inspiratie geeft. Wij zijn ontzettend blij met hoe onze trouwkaart is geworden en hebben ook veel complimenten gekregen! Ik zou graag 5 sterren willen geven, maar doordat wij de verkeerde enveloppen hebben ontvangen zijn het er helaas 4 geworden. Er zat wat haast en een planning achter het versturen van de kaarten waardoor er geen tijd was voor het omruilen van de enveloppen, dat was wel heel jammer.

Afspraken/beloftes niet nagekomen, communicatie dient ook beter

Er bleek iets mis te zijn te gaan met de verzending van de bestelling waardoor deze anderhalve week later nog niet bij de vervoerder was aangekomen. Na meermaals contact een nieuwe verzending mogen ontvangen die op de valreep net op tijd is binnen gekomen. Wat dat betreft tevreden over de oplossing - er kan altijd wel wat mis gaan - maar toch te veel minpunten in het proces waardoor ik een positieve review helaas niet op zijn plaats vind. Zo wordt er constant beloofd dat er binnen een dag gereageerd wordt op de mail (zelfs iedere 15 seconden als je in de wacht staat per telefoon), maar in de praktijk wordt er enkel op de eerste mail (super)snel gereageerd. Verdere communicatie duurt vervolgens vele malen langer. Ook de communicatie kan inhoudelijke erg verbeterd worden, klantenservice medewerkers lijken de situatie niet altijd goed te snappen. Zo zou de eerste verzending alsnog in de verzending zitten (automatische mail), volgens de klantenservice echter helemaal niet, en een dag later werd het alsnog bezorgd (drie weken te laat...). Ten slotte wil ik geen klant zijn die om compensatie vraagt, maar als de verkoper dit zelf benoemd ("dan kijken we namelijk graag nog even mee naar een passende tegemoetkoming") verwacht ik wel dat hier vervolg aan wordt gegeven. Helaas niets meer gehoord hierover. Samenvattend: verzending gaat blijkbaar niet altijd goed, maar pobleem is gelukkig uiteindelijk goed opgelost. Communicatie is niet erg goed, en beloftes/uitspraken worden niet nagekomen/opgevolgd.

Goede afterservice!

Heel wat besteld voor onze trouw. Vlot geleverd. Stickers waren niet recht afgedrukt maar meteen nieuwe geleverd. En enveloppendoos was licht beschadigd maar daar hebben we dan een bon voor gekregen, wat goed uitkwam aangezien we nog enkele zaken moesten bestellen. Verder alles top in orde: uitnodiging, welkombord, tafelschikking,… Goede afterservice is veel waard!!!!
Fijn bedrijf in eerste instantie kregen we een verkeerd gedrukte enveloppen box voor onze bruiloft. Tijdens het maken van het ontwerp was er iets mis gegaan. Toen we daar een mail over stuurden, kregen we vrijwel dezelfde week een nieuwe toegestuurd, zonder extra kosten. Prachtig afgewerkt. Erg dankbaar!

Top!

Heel fijne ervaring. Zowel de proefdruk als de echte uitnodigingen werden zeeeeer snel geleverd! Onze uitnodigingen en menu's zijn echt prachtg! Dikke dankjewel aan het team van Made for moments om onze trouwvoorbereidingen zo vlot te laten verlopen. Al gaven jullie ons wel veel keuzestress met alle leuke ontwerpen op de site!
Levering niet op tijd door eigen fout. Mijn vriend en ik trouwen op 06.06.2026. Op 25.05.2026 hebben wij een bestelling geplaatst van ons bord voor de tafelschikking. Er werd ons doorgegeven dat het bord op 28.05.2026 werd overgemaakt aan DHL (wat eigenlijk eerst ook op 27.05.2026 zou gebeuren). Tot op vandaag was de status bij DHL nog niet gewijzigd waardoor ik gisteren contact opnam met Made for Moments. Ze zeiden mij geduld te hebben dat er vertragingen zijn bij DHL. Ik nam vandaag contact op met DHL waar mij werd gezegd dat ze geen vertragingen oplopen. Na mailen en bellen naar Made for Moments kwam uit dat er een groot deel materiaal vorige week niet werd meegegeven aan DHL waaronder ons bord dat wij nodig hebben tegen zaterdag. Hun antwoord: "We kunnen u niet garanderen dat het bord nog op tijd aankomt". Dit is niet mijn probleem maar jullie probleem. Jullie zijn verantwoordelijk hiervoor.

Super service en vriendelijke medewerkers!

Super service en vriendelijke medewerkers. Denken goed mee en snelle levering van de uitnodigingen. De service voor een extra check is erg waardevol! Bij de eerste levering bleken de foto niet overal goed gedrukt te zijn. Dit aangegeven en snel een nieuwe set toegestuurd gekregen die allemaal perfect waren.
We zijn enorm blij met de kwaliteit van de kaartjes, ze zien er prachtig uit. Alleen klopt de informatie op de website niet rondom de elastieken touwtjes voor de labelkaart. Er is bij onze kaart hier geen rekening gehouden met het dubbele omslag rondom de kaart, waardoor wij te weinig touw hebben bijbesteld (er staat dat er ca 25 kaarten hiermee geknoopt kunnen worden, wij kwamen niet verder dan 12 en hebben moeten bijbestellen…). Dit was wel vervelend, het duurt nu nog een paar dagen langer dat we de kaartjes kunnen versturen. Ook ging het ontwerpen op de iPad of iPhone niet erg goed. Dit was lastig om goed te krijgen.

Antwoord van Made for Moments

Beste klant, Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de kwaliteit en dat de kaartjes er prachtig uitzien, dank je wel daarvoor! Wat betreft de elastieken touwtjes: dat is natuurlijk vervelend en niet de bedoeling. Als de informatie op de website niet klopt in combinatie met een dubbele omslag, dan begrijpen we heel goed dat dit frustrerend is, zeker als het versturen daardoor vertraging oploopt. Dank dat jullie dit zo concreet aangeven, we nemen dit mee om de informatie duidelijker en specifieker te maken. Ook je feedback over het ontwerpen op iPad/iPhone is waardevol. We blijven het platform verbeteren en dit soort signalen helpt ons daarbij. Dank jullie wel voor de eerlijke en uitgebreide feedback, en hopelijk kunnen de kaartjes nu snel op de post! Groetjes, Albin Team Made for Moments

Top producten en service!

We hebben onze trouw uitnodigingen hier besteld en die waren prachtig! Helaas had de post bij de volgende bestelling (naamkaartjes in dezelfde stijl) vertraging waardoor we die niet op tijd ontvangen hebben. De klantenservice heeft dit fantastisch opgelost. Over een paar maanden gaan we hier zeker geboortekaartjes bestellen.

Goede klantenservice

We zijn erg tevreden over de kwaliteit van de kaarten. Goede klantenservice. Er heeft best veel tegen gezeten maar iedere keer een passende oplossing . 1e levering is nooit ontvangen. Na het melden hiervan gelijk opnieuw verstuurd . 2e levering bleek een type fout in de kaart te zitten . Na het melden nieuwe kaarten ontvangen. 3e levering was het aantal afwijkend van wat we oorspronkelijk besteld hadden . Na het melden hiervan een nalevering ontvangen. Gisteren de laatste levering ontvangen . Ging veel mis , maar werd allemaal goed opgelost !

Antwoord van Made for Moments

Beste klant, Wat een review, dank je wel voor je openheid én je geduld Wat vervelend dat er zoveel is misgegaan tijdens het proces. Dat is natuurlijk niet hoe het hoort. Tegelijk zijn we heel blij om te lezen dat elke situatie uiteindelijk goed is opgelost en dat je tevreden bent over de kwaliteit en onze klantenservice. Dank je wel dat je ons steeds de kans hebt gegeven het recht te zetten. Dat waarderen we enorm!
Hoogwaardige afwerking en verpakking die uiterst snel geleverd wordt. Bovendien is de klantenservice zeer behulpzaam, professioneel maar vooral heeeel vriendelijk. Mijn zending was door de regen onbruikbaar geworden. Ik kreeg gratis een herdruk waardoor mijn feestje compleet was!

Super snelle levering en goede ondersteuning

Super snelle levering. We hadden een probleem met de levering (niet door Made for Moments maar door de koerierdienst). Vlot en professioneel opgelost via de klantendienst. We hebben nu al meerdere malen bestellingen gemaakt en vinden het zeker een aanrader.

opnieuw gedrukt.

Nadat bleek dat er fouten zaten in de tekst van de menukaart maar waarvan wij de oorzaak niet konden achterhalen, heeft Made for Moments zonder enkele twijfel de menukaarten opnieuw kosteloos gedrukt en met spoed afgeleverd.
Onze bestelling was er nog dezelfde week, dus dat is heel fijn! Pluspunten voor deze service! Ook hele mooie ontwerpen en veel inspiratie om uit te kiezen. Het jammere is dat we (ondanks een behoorlijk totaalbedrag) toch nog verzendingskosten moesten betalen.. Er was ook geen kortingscode actief. De prijs ligt redelijk hoog.

Fijn, warm en zoals we wilden

Onze dochter werd veel te vroeg geboren. Als ouders van een sterrenkindje wilden we toch heel graag een mooi geboortekaartje met een zachte en warme uitstraling. Het kaartje is helemaal geslaagd en gaf helemaal de uitstraling die we wilden. We hebben de kaartjes heel snel ontvangen, we kozen niet voor een proefdruk, alles was prima in orde. Dankjewel hiervoor.

Antwoord van Made for Moments

Beste klant, Wat een groot verdriet… wat moet dat intens zijn geweest. Wat bijzonder dat jullie, als ouders van een sterrenkindje, toch hebben gekozen voor een geboortekaartje met een zachte en warme uitstraling. We zijn dankbaar dat het kaartje precies is geworden zoals jullie hoopten en dat alles snel en goed is verlopen. Dank jullie wel voor het vertrouwen in zo’n kwetsbare periode. We wensen jullie heel veel kracht en liefde toe
Fijn contact snelle levering, en natuurlijk super mooie kaartje! Site is ook makkelijk in gebruik, wij kozen er voor om de kaart te laten controleren en dat contact was ook super fijn. Wij zijn blij met het resultaat!