lichy.nl- Logo - Beoordelingen

lichy.nl
Beoordelingen:

101 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden202 beoordelingen in totaal  

4,64
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 4 jun. 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
lichy.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een eerlijke en deskundige verkoper! Een prima assortiment met vooral kwaliteit voor een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

de meest kritische beoordeling

11 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Uit site rekende wij er op dat we een lampje van 15 watt bij zat en een stekker verplaatst kon wod6ddn
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lichy.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(73)
(25)
Resetten
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De korte tijd tussen bestelling en aflevering (1 dag) is prima.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel verstuurd, deskundig telefonisch advies
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk bestellen en snelle service
Beoordeling melden
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Binnen 24 uur correct geleverd.
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De lampen zijn heel mooi. Zoals beschreven en als op het plaatje. Snelle service en lampen werden netjes tot aan de deur bezorgd. Binnenkort zal ik er weer twee bestellen.
Beoordeling melden
Antwoord van lichy.nl
5 jan. 2024
Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling. We bezorgen zoveel mogelijk zelf. Veel plezier met uw mooie lampen en graag tot ziens!
15 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede kwaliteit, prima prijs en uitmuntende service!

Zeer mooie lamp gekocht in de winkel in Haarlem. Omdat het een vloerlamp van 1.70 hoog betrof werd ons aangeboden om de lamp gratis bij ons thuis te bezorgen. Nog dezelfde avond konden wij genieten van deze schitterende lamp. We hebben hem nu een aantal dagen staan en ontvangen alleen maar complimenten. Wanneer wij weet eens een lamp nodig hebben, gaan wij zeker even in Haarlem kijken!
Beoordeling melden
Antwoord van lichy.nl
16 jan. 2024
Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling. Ziet er mooi uit met de hue lampen. Graag tot ziens!
HS
Hester S.
Stadskanaal
21 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prachtige lamp gekocht!

Op basis van de foto's hebben we een lamp gekocht bij, voor ons onbekend, Lichy. De bestelling ging perfect, de levering was snel en de lamp is geweldig! Absoluut tevreden!
Beoordeling melden
Antwoord van lichy.nl
22 jan. 2024
Bedankt voor deze mooie woorden. We bestonden al geruime tijd onder de naam Helios Verlichting. Echter, doordat er teveel bedrijven Helios worden genoemd, hebben we onze naam gewijzigd. Graag tot ziens!
3 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima
Beoordeling melden
Antwoord van lichy.nl
5 jan. 2024
Heel erg bedankt voor de volle 5 sterren. Graag tot ziens.
15 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Empfehlenswert!

Gute Beschreibung der Ware und schnelle Lieferung, danke!
Beoordeling melden
Antwoord van lichy.nl
16 jan. 2024
Vielen Dank für diese nette Bewertung. Hoffe ihnen wieder zu sehen!
17 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
de snelle nalevering
Beoordeling melden
16 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service
Beoordeling melden
13 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en goed!
Beoordeling melden
Antwoord van lichy.nl
15 jan. 2024
Heel erg bedankt voor de volle 5 sterren. Graag tot ziens!
11 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van lichy.nl
15 jan. 2024
Heel erg bedankt voor de waardering. Graag tot ziens!
4 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van lichy.nl
15 jan. 2024
Heel erg bedankt voor de waardering. Graag tot ziens!
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden