lichy.nl- Logo - Beoordelingen

lichy.nlReviews

: 59Uitstekend

4,81

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 4 jun. 2020
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
lichy.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij lichy.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 4 jun. 2020
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
lichy.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij lichy.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor lichy.nl

48 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

59 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor lichy.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Woensdagmiddag besteld, kreeg al eind van de dag reactie en donderdag bericht dat het al bij post NL. Was en vrijdagmiddag werd de lamp thuis bezorgd en zorgvuldig ingepakt!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 aug. 2022
Mooi product, goede prijs snelle levering. Prima!
Beoordeling melden
Antwoord van lichy.nl
27 aug. 2022
Bedankt voor deze mooie recensie. Graag tot ziens!
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Conform afspraak geleverd, volgens snelste schema
Beoordeling melden
Antwoord van lichy.nl
17 aug. 2022
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Heel veel plezier met uw mooie aankoop! Graag tot ziens.
 Geverifieerde beoordeling
15 aug. 2022
Snelle levering! Uitstekend product.
Beoordeling melden
Antwoord van lichy.nl
16 aug. 2022
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Graag tot ziens!
 Geverifieerde beoordeling
20 aug. 2022
Snel geleverd, goede kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van lichy.nl
27 aug. 2022
Heel erg bedankt voor de mooie recensie. Veel plezier!
 Geverifieerde beoordeling
26 aug. 2022
Super blij mee
Beoordeling melden
Antwoord van lichy.nl
27 aug. 2022
Leuk om te horen. Mooie en leuke foto! Geniet ervan!
 Geverifieerde beoordeling
28 aug. 2022
Meedenken en goed advies!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jul. 2022
Really friendly and efficient service. Great value for money. Highly recommended
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jul. 2022
Fantastische service, snelle levering, goed meegedacht. Zeer klantvriendelijk.
Beoordeling melden
Antwoord van lichy.nl
16 aug. 2022
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Graag tot ziens!
 Geverifieerde beoordeling
28 jul. 2022
Prima product en erg behulpzaam aan de telefoon
Beoordeling melden
Antwoord van lichy.nl
16 aug. 2022
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Graag tot ziens!
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022
heel vriendelijk behandeld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jul. 2022
snelle service
Beoordeling melden
Antwoord van lichy.nl
16 aug. 2022
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Graag tot ziens!
 Geverifieerde beoordeling
31 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jun. 2022 
foutje aan mijn leeslamp, ik heb gebeld antwoord apparaat. Maar werd gelijk terug gebeld,ik vertelde wat er aan de hand was. Deze meneer gaf gelijk aan dat hij mij een nieuwe zou sturen ,de kapotte retour. De volgende dag had ik een nieuwe , Een zeer vriendelijke meneer aan de telefoon, Ik geef deze winkel een gouden ster. Zeer vriendelijk geholpen waar ik beslist weer eens zal kopen en iedereen aanbeveel.
Beoordeling melden
Antwoord van lichy.nl
11 jun. 2022
Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling. In eerste instantie had de leeslamp al goed moeten zijn. Maar, we zijn blij om te horen dat we het heel goed gedaan hebben. Graag tot ziens!
 Geverifieerde beoordeling
21 jun. 2022
Snel en goed geleverd !!
Beoordeling melden
Antwoord van lichy.nl
22 jun. 2022
Bedankt voor uw beoordeling. Veel licht en plezier ermee! We zien u graag terug!