lichy.nl- Logo - Beoordelingen

lichy.nlReviews

: 92Uitstekend

4,74

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 4 jun. 2020
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
lichy.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij lichy.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 4 jun. 2020
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
lichy.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij lichy.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor lichy.nl

68 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

92 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


10 jun. 2022 
foutje aan mijn leeslamp, ik heb gebeld antwoord apparaat. Maar werd gelijk terug gebeld,ik vertelde wat er aan de hand was. Deze meneer gaf gelijk aan dat hij mij een nieuwe zou sturen ,de kapotte retour. De volgende dag had ik een nieuwe , Een zeer vriendelijke meneer aan de telefoon, Ik geef deze winkel een gouden ster. Zeer vriendelijk geholpen waar ik beslist weer eens zal kopen en iedereen aanbeveel.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


30 okt. 2022
Ik heb vier lampen besteld en betaald en kreeg er maar drie. Zonder communicatie.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor lichy.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023 
Mooie lamp. Uitstekend verpakt. Op tijd ontvangen. Prima
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Snelle levering.- veilig ingepakt - mooie kappen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2023
Prima site, aanbod en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Plafond lampen besteld echt helemaal top. Zondag besteld en dinsdag al geleverd. Super!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Snel en netjes bezorgd: handige leeslamp
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dec. 2022
Flexibel in wijziging order met uiterst correcte communicatie in levering en aanpassing eindbedrag
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dec. 2022
's middags bestelling gedaan, zelfde avond al afgeleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 dec. 2022
Snel bezorgd. Gemakkleijk in elkaar te zetten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 nov. 2022
Snelle levering en tevreden met het product.
Beoordeling melden
Antwoord van lichy.nl
30 nov. 2022
Bedankt voor de mooie 4 sterren beoordeling en graag tot ziens.
 Geverifieerde beoordeling
21 dec. 2022
super snelle en correcte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Via internet een mooie hanglamp bij LICHY gevonden en direct besteld. De lamp is de volgende dag al geleverd!! Dat is lekker snel en de hanglamp is prachtig. Hij hangt en verlicht de woonkamer prachtig. Supersnelle service van LICHY!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 nov. 2022
Het is een heel prettige winkel en ook bestellen via de webshop gaat heel gemakkelijk. Men reageert direct op eventuele vragen en opmerkingen en denkt mee als het gaat om energiezuinge oplossingen/verbeteringen.
Beoordeling melden
Antwoord van lichy.nl
29 nov. 2022
Heel erg bedankt voor deze mooie recentie. Uw eigen inzicht en behendigheid siert u met het vervangen van veel spotjes. Succes met de besparingen.
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
Snelle levering en antwoord op vragen
Beoordeling melden
Antwoord van lichy.nl
4 nov. 2022
Goededag, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Veel plezier en graag tot ziens.