lichy.nl

483 reviews in totaal   115 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en afhandeling van hun bestelling. Ze waarderen de vriendelijke, behulpzame en oplossingsgerichte service van het team. Ook de kwaliteit en het uiterlijk van de geleverde lampen en onderdelen worden positief beoordeeld. Duidelijke en tijdige communicatie, persoonlijke updates over de bestelling en de nette, veilige verpakking dragen bij aan een positieve ervaring. Daarnaast wordt het snel en correct oplossen van problemen en fouten gewaardeerd.

Reviewslichy.nl

Merkloze spots voor ter vervanging voldeden helemaal aan onze verwachting. Bovendien goed ingepakt en een snelle levering.

Lampen zijn snel en prima afgeleverd, behulpzaam contact met winkel

Lampen zijn snel en prima afgeleverd. Goede tussentijdse informatie over de verzending en vriendelijk en behulpzaam telefonisch contact met de Lichy winkel in Haarlem gehad.
Contact met verkoper verliep goed. Bezorging was helaas minder, het pakket werd op andere dag bezorgd dan we hadden aangegeven en werd onbeheerd bij de lift neergezet. Ik heb de vervoerder hierover geïnformeerd.
Goede service. Persoonlijke mail over de wanneer de lampen verzonden zouden worden. En dat de winkel gesloten was door vakantie. Duidelijkheid. Mooie lampen aangeschaft. De lamp hangt en mijn man is er ook erg blij mee. Past goed bij de kamer. Leuk om dit met een foto te laten zien. 😀 Groetjes Sabine en Bas.
Snelle levering en gewoon goed!
Goede kwaliteit product en een goede service.
Goed advies ontvangen voordat ik aankoop heb gedaan👌
Mijn adres klopte niet, hebben paar keer gemaild en gebeld. Geweldige service dus .
Snelle levering. Heel fijn!
Lampje was goed.
Goede service. Aankoop osram lampjes. Bezorging ging ook goed.

V.v.g....

Vlug, veilig en goed...