lichy.nl- Logo - Beoordelingen

lichy.nl
Beoordelingen:

101 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden225 beoordelingen in totaal  

4,70
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

15 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer mooie lamp gekocht in de winkel in Haarlem. Omdat het een vloerlamp van 1.70 hoog betrof werd ons aangeboden om de lamp gratis bij ons thuis te bezorgen. Nog dezelfde avond konden wij genieten van deze schitterende lamp. We hebben hem nu een aantal dagen staan en ontvangen alleen maar complimenten. Wanneer wij weet eens een lamp nodig hebben, gaan wij zeker even in Haarlem kijken!

de meest kritische beoordeling

11 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Uit site rekende wij er op dat we een lampje van 15 watt bij zat en een stekker verplaatst kon wod6ddn
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lichy.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie lamp, fijne kleur en individueel te bedienen. Heel blij mee.
Beoordeling melden
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Snel antwoord op een vraag.
Beoordeling melden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Mooie lamp. Kadootje voor mijn kamer.

Mooie lamp.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, heel fijn! Een advies over welke lampen er leuk in zijn zou fijn zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van lichy.nl
4 mei 2024
Goededag en graag gedaan voor de snelle levering. Wat het advies voor lampen betreft, is er wel een en ander van belang. Er zijn meer dan 6.500 mogelijkheden wat we kunnen adviseren. Het probleem is dat iedereen een andere lichtwens heeft. De kans bestaat dan dat wij een lichtbron aanbevelen die u niet mooi vindt en dat het dan afbreuk doet op uw gekochte lamp. De lichtbron kan namelijk een armatuur maken en breken.
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering en veel service.
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd is aan te bevelen
Beoordeling melden
BA
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van lichy.nl
4 mei 2024
heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling.
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie lampen voor een zeer aantrekkelijke prijs! Snel opgestuurd en met zorg verpakt!
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Klantvriendelijk. Goede uitleg. Snelle levering. Voor herhaling vatbaar.
Beoordeling melden
Antwoord van lichy.nl
2 apr 2024
Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling. We zien u graag weer terug!
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goed verpakt.
Beoordeling melden
Antwoord van lichy.nl
4 mei 2024
Heel erg bedankt.
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte en fijne service
Beoordeling melden
Antwoord van lichy.nl
2 apr 2024
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Graag tot ziens.
17 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wel goed
Beoordeling melden
Antwoord van lichy.nl
18 mrt 2024
Bedankt voor de uitstekende beoordeling. Graag tot ziens.
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van lichy.nl
18 mrt 2024
Bedankt voor de uitstekende beoordeling. Graag tot ziens.