Tiny Library- Logo - Beoordelingen

Tiny Library
Beoordelingen:

18 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden241 beoordelingen in totaal  

4,33
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

9 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Je suis vraiment trop trop contente et surprise par la poussette bugaboo butterfly que j’ai « Loué ». Je met vraiment des guillemets car la poussette est arrivé dans son emballage d’origine et est vraiment neuve de chez neuve … comme si elle sortait tout juste du magasin. J’ai hâte de prendre de partir en vacance et prendre l’avion car elle est trop trop pratique !!! Le concept de Tinylibrairy est vraiment trop géniale … parfois on se retrouve avec des poussettes qu’on doit vendre quand les enfants grandissent et on finis par les laisser moisir dans le garage. Aussi parfois on a pas les moyens de s’acheter ces poussettes haut standing car elles sont extrêmement cher et la çà permet vraiment à tout le monde de pouvoir se les procurer pour une petit prix par mois et ensuite les rendre quand on en a plus besoin, j’adoreeeeee

Meest relevante negatieve beoordeling

3 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Er staat nergens duidelijk zichtbaar dat er een krediet check plaats vind. Deze organisatie gaat met toestemming jou bankrekening bekijken hoeveel geld je op dat moment op de rekening hebt wanneer je dat niet hebt ( maar wel op een spaarrekening en vooraf al hebt betaald) wordt de aanvraag geannuleerd. Er wordt gesproken over dat deze info bij product vermelding staat. Maar dit is niet waar. Aangezien ik niet houdt van verborgen kleine lettertjes. Al deze informatie is terug te lezen in de verhuur voorwaarden. Info de betreffende kleine lettertjes. Dus al met al is deze organisatie daarin onvoldoende transparant. En dat is misleidend en nalatig richting een klant. Zo wordt het voor mensen met een grote portemonnee makkelijker maar diegene die kleine bushet heeft niet makkelijk gemaakt. Maar wel adverteren dat het goedkoper is. Men kan beter naar de concurrent gaan.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Tiny Library

Filter
 Sorteren  
Relevantie
9 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Magnifique poussette 😍

Je suis vraiment trop trop contente et surprise par la poussette bugaboo butterfly que j’ai « Loué ». Je met vraiment des guillemets car la poussette est arrivé dans son emballage d’origine et est vraiment neuve de chez neuve … comme si elle sortait tout juste du magasin. J’ai hâte de prendre de partir en vacance et prendre l’avion car elle est trop trop pratique !!! Le concept de Tinylibrairy est vraiment trop géniale … parfois on se retrouve avec des poussettes qu’on doit vendre quand les enfants grandissent et on finis par les laisser moisir dans le garage. Aussi parfois on a pas les moyens de s’acheter ces poussettes haut standing car elles sont extrêmement cher et la çà permet vraiment à tout le monde de pouvoir se les procurer pour une petit prix par mois et ensuite les rendre quand on en a plus besoin, j’adoreeeeee
Beoordeling melden
4 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede service

We hadden 2 buggy’s gehuurd via TinyLibrary maar kregen voor de geplande leverdatum te horen dat de kleuren die wij wilden niet meer beschikbaar waren. Door middel van rechtstreeks contact kregen we snel een andere optie aangeboden en krijgen we toch nog 2 buggy’s geleverd. Top service dus! We hebben de buggy’s nog in gebruik en we kregen ze allebei echt in hele goede staat dus tot nu toe een hele tevreden klant!!⭐️
Beoordeling melden
22 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Heel tevreden

Geweldig concept! Wij hebben een duo kinderwagen, deze is in super goede staat en echt volledig schoon. Wij zijn deze zelf mogen gaan afhalen omdat we hem sneller wilden gebruiken dan hij geleverd kon worden. Klantendienst is ook heel vriendelijk en antwoorden snel (zelfs op zaterdag). Jammer dat we dit pas ontdekt hebben nu we al zoveel spullen in huis hebben, anders hadden we veel meer besteld :)
Beoordeling melden
10 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Fijne huurservice

De snelheid van het bestellen en leveren. De duidelijkheid van het proces. De co-sleeper is ondanks gebruikte staat heel netjes geleverd. Tot nu toe heel tevreden mee.
Beoordeling melden
3 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Simple process, no confusions, even the product was delivered on time, in great condition. Very happy that we chose TINY LIBRARY to rent for out toddler.
Beoordeling melden
19 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering van het fietsje, helaas veels te groot voor ons kleintje. Dus helaas retour. Maar hele fijne service alsnog!
Beoordeling melden
5 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en ziet er super goed uit. Enige wat nog niet geheel duidelijk is hoe het werkt qua retour.
Beoordeling melden
28 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden

Ziet er super goed uit schoon kwam netjes de dag dat ik aangaf
Beoordeling melden
14 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik weet eigenlijk nog niet
Beoordeling melden
28 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden