27 apr. 2023
Zonder overdrijving: bij dit bedrijf lijkt werkelijk alles te kloppen: ruim assortiment, redelijke prijzen en een uiterst correcte logistieke afhandeling, daarnaast een prettige klantgerichte communicatie.
Daar ik mijn Hikvision binnenpost en deurbel met camera (geplaatst aan de voordeur) wilde uitbreiden met een 2de deurbel camera in combinatie met numeriek klavier met opbouwkader (geplaatst aan schuifpoort), had ik de vraag aan kommago gesteld of de nodige verbindingskabeltjes bij deze artikelen waren bijgevoegd. Als antwoord kreeg ik dat Hikvision voor deze opstelling niet geschikt was. Het was niet mogelijk om de schuifpoort met de Hikvision opstelling te bedienen. Ik heb toch volhard en de deurbel camera in combinatie met numeriek klavier met opbouwkader besteld. Het is nu geïnstalleerd en alles werk perfect. Via iVMS4200 programma wel een beetje moeten zoeken maar het is mij gelukt. Waarom Kommago mij de aanschaf afraadde weet ik niet terwijl ze toch Hikvision in hun producten assortiment aanbieden. Rare reactie van Kommago????
zelfs al hebben de bestelde artikelen een vertraging op de levertijd, je wordt netjes ingelicht. men doet voorstellen om je deels te helpen of indien afgesproken houden ze even alles in om dan het gezamenlijke pakket te verzenden. Hier weet je echt waar je aan toe bent aan zeer concurrentiële prijzen.
Een top service van een top team!
26 aug. 2023
Goed geholpen bestelde router niet op voorraad. Op advies andere besteld, dag later in huis en werkt goed. Kunnen op vakantie
26 aug. 2023
Klantenservice is geweldig. Er was iets mis gegaan bij PostNL, maar dit is zeer klantvriendelijk opgepakt dor KommaGo. Kudos!
Antwoord van KommaGo.nl
28 aug. 2023
Graag gedaan, ook bij uitdagingen staan we voor iedereen klaar !
Prima managed switch, plug and play, met PoE, voor een redelijke prijs en de volgende dag geleverd.
Geïmporteerde beoordelingen