KommaGo.nl- Logo - Beoordelingen

KommaGo.nl
Beoordelingen:

243 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.653 beoordelingen in totaal  

4,62
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
SFP+ besteld. Was niet in voorraad. Mailtje gestuurd via webform. Eerstvolgende werkdag antwoord gekregen met melding dat ze dezelfde dag verwacht werden. Het was echter 1 dag later en toen werden ze onmiddellijk verstuurd. De dag erna thuis al geleverd. Super dus op vlak van communicatie en dienstverlening.

de meest kritische beoordeling

30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
De website werkt niet erg logisch. Als nieuwe klant verwacht je, dat wanneer je in het bestel en betaalproces kiest om een account aan te maken, dat de bestelling daar ook te vinden zal zijn. Ondanks nabellen is dit niet zo. De voorraad informatie is dramatisch. Alleen de voorraad in het eigen magazijn wordt getoond, maar van veel producten is er maar één op voorraad. Er is geen voorraadinformatie van de distributeur(s). Een verzoek voor deellevering is niet uitgevoerd. Uitstel van de levering werd wel keurig twee keer gemaild, de eerste, over enkele dagen leverbaar, maar de termijn van het tweede bericht, svp nog een week of drie wachten, was niet acceptabel. Het annuleren van de order verliep prima en de restitutie was snel. De excuses voor het mislopen leken ook oprecht te zijn.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor KommaGo.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Als iemand een 4G SIM aanvraagt, dan moet KommaGo aan kunnen geven welke gegevens je in je router moet invullen om de zaak aan de praat te krijgen. Hiervoor moest ik nu nog even de support-afdeling bellen. Maar KommaGo gaat nu stappen ondernemen om deze gegevens mee te sturen bij de levering van de SIM kaart.
Beoordeling melden
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekende webshop

Beste, ik geef je de hoogste score om dat er een facturatie fout was gebeurt wat dat altijd kan, maar met één mailtje en bots daar na een excuus telefoontje was het probleem opgelost mvg Paul Frooninckx
Beoordeling melden
HK
H K.
Amsterdam
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ontiegelijk snelle verzending en ontvangst. Ik verbaas mij keer op keer hoe snel ze de spullen verzenden. Een van de redenen waaro ik bij kommago bestel.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zoals te verwachten. Gewoon goed. Geen problemen tegengekomen, dus weet niet hoe de klachtenafhandeling is.
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede communicatie, snelle levering en goede informatie over datum en tijd van levering!
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Precies volgens afspraak geleverd en Rutx10 is een goed product
Beoordeling melden
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vijf sterren goed behandeld netjes en op tijd geleverd top
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed geïnformeerd over mijn bestelling. Alles ging prima
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Duidelijke site, snelle levering, Keurig Bedrijf!

Duidelijke site, snelle levering. Keurig bedrijf!
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede service

Paket kwam snel en zonder gedoe
Beoordeling melden
LD
Luke D.
Zuidveen
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima en supersnel geleverd.
Beoordeling melden
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende service
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede communicatie
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Deskundig en snel
Beoordeling melden
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed
Beoordeling melden
TM
20 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden