KommaGo.nl- Logo - Beoordelingen

KommaGo.nl
Beoordelingen:

247 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.561 beoordelingen in totaal  

4,60
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 okt. 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
KommaGo.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

27 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zonder overdrijving: bij dit bedrijf lijkt werkelijk alles te kloppen: ruim assortiment, redelijke prijzen en een uiterst correcte logistieke afhandeling, daarnaast een prettige klantgerichte communicatie.

de meest kritische beoordeling

24 feb. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Daar ik mijn Hikvision binnenpost en deurbel met camera (geplaatst aan de voordeur) wilde uitbreiden met een 2de deurbel camera in combinatie met numeriek klavier met opbouwkader (geplaatst aan schuifpoort), had ik de vraag aan kommago gesteld of de nodige verbindingskabeltjes bij deze artikelen waren bijgevoegd. Als antwoord kreeg ik dat Hikvision voor deze opstelling niet geschikt was. Het was niet mogelijk om de schuifpoort met de Hikvision opstelling te bedienen. Ik heb toch volhard en de deurbel camera in combinatie met numeriek klavier met opbouwkader besteld. Het is nu geïnstalleerd en alles werk perfect. Via iVMS4200 programma wel een beetje moeten zoeken maar het is mij gelukt. Waarom Kommago mij de aanschaf afraadde weet ik niet terwijl ze toch Hikvision in hun producten assortiment aanbieden. Rare reactie van Kommago????
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor KommaGo.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Medewerker hielp mij opweg naar oplossing levering van een artikel, dat ik eerder wel had gekocht bij hen, maar sinds kort niet meer in het assortiment
Beoordeling melden
Antwoord van KommaGo.nl
6 feb. 2024
Fijn dat we je konden helpen bij het leveren van het juiste artikel! Bedankt voor het delen van je ervaring.
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Supersnelle service

Supersnel antwoord via chat, eigen voorraad en binnen een uur na order ingepakt en klaar voor verzending
Beoordeling melden
Antwoord van KommaGo.nl
11 dagen geleden
Bedankt voor het delen van je ervaring!
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekende customer service

kreeg direct response op een vraag via de chat en de bestelling was er razendsnel
Beoordeling melden
Antwoord van KommaGo.nl
29 jan. 2024
Bedankt het delen van je ervaring!
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correct opgevolgd en geleverd en aan een goede prijs.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle correcte levering
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
bestelgemak en snelheid
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Stipte levering
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed product
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

alleen orderbevestiging, na 9 dagen nog geen idee wanneer het geleverd wordt.

9 dagen geleden een orderbevestiging gekregen, bij navraag nog eens een bevestiging gekregen. Nog steeds geen spullen ontvangen en geen idee wanneer ik het kan verwachten. Met 2-3 werkdagen leveren is onzin.
Beoordeling melden
Antwoord van KommaGo.nl
13 dagen geleden
Onze excuses voor de vertraging en het ongemak. We gaan direct actie ondernemen en nemen persoonlijk contact met je op om dit probleem op te lossen. Bedankt voor je geduld.
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, maar de kabel die ik kreeg was niet die op het plaatje stond. Hij was een heel stuk minder premium zeg maar.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Te duur en niet op rekening kunnen kopen.
Beoordeling melden
12 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed doorzoekbare webshop

Ruime keuze van qualiteits producten, goed doorzoekbare webshop, levering was keurig op tijd en netjes verpakt
Beoordeling melden
MR
Marc R.
Ansterdam
27 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle geleverd

Snelle levering, Misschien iets betere beschrijvingen, eigen reviews van de producten.
Beoordeling melden
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke omschrijving en snelle verzending
Beoordeling melden
31 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De bezorging verliep snel en vlekkeloos.
Beoordeling melden
15 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd een snelle en correcte levering
Beoordeling melden
8 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima prijs, snelle levering
Beoordeling melden