KommaGo.nl

2.131 reviews in totaal   267 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 29 okt 2019

Kommago.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg te spreken over de snelheid en stiptheid van de levering, de scherpe prijzen en de deskundigheid van het advies. De klantenservice wordt geprezen om haar behulpzaamheid en probleemoplossend vermogen. Ook de vriendelijke en duidelijke communicatie en de soepele afhandeling van retourzendingen en annuleringen worden gewaardeerd. Toch zijn er aandachtspunten: sommige klanten ervaren vertragingen of onduidelijke levertijden. Daarnaast zou het proactief informeren en beter opvolgen bij vertragingen verbeterd kunnen worden. In enkele gevallen is er ontevredenheid over de service bij incidenten.

ReviewsKommaGo.nl

Bij de aankoop via de webshop werd ik gecontacteerd met voorstellen voor betere alternatieven. Die alternatieven bleken de oplossing voor meerdere issues bij combinatie scherm-camera-audio te geven. Na levering was er een issue met het instellen van een MaxHub video-systeem. Na contacteren van support kreeg ik de oplossing binnen het uur doorgestuurd. Prima service!

Voorraadstatus webshop onjuist

om 11:56 heb ik drie artikelen besteld, waarvan ze allemaal op voorraad waren volgens jullie webshop. Om 16:37 heb ik een mail van Marnix ontvangen dat 1 artikel toch niet op voorraad en of ik wilde laten deel-leveren. 10 Minuten later heb ik jullie gebeld, toen was Marnix al naar huis. Ik ben heel vriendelijk te woord gestaan en er is mij toegezegd dat ik terug gebeld zou worden. Dat is helaas nooit gebeurd. Uiteindelijk werd het voor mij ook kort dag om het vervangende artikel elders te bestellen omdat ik de order voor de middag besteld heb en pas tegen het eind van de dag te horen heb gekregen dat de voorraad status in jullie webshop onjuist was. Uiteindelijk had ik wel door dat ik niet terug gebeld zou worden, waarna ik gereageerd heb in de mail om uit te leveren wat jullie op voorraad hebben. Binnen een paar minuten kreeg ik al reactie van Erik dat de spullen dezelfde avond nog de deur uit zouden gaan, wat ook gebeurd is.

Antwoord van KommaGo.nl

Bedankt voor je feedback. Vervelend dat de voorraadstatus in onze webshop niet bleek te kloppen en dat de terugbelafspraak niet is nagekomen. Dat is niet de service die je van ons mag verwachten. Fijn dat we uiteindelijk nog een oplossing hebben kunnen bieden en de bestelling dezelfde avond is verzonden, maar we begrijpen dat dit de eerdere ervaring niet wegneemt. We nemen je feedback mee om onze communicatie en voorraadinformatie te verbeteren.

Retourneren vervangend onderdeel

Onderdelen besteld ter vervanging van missend onderdeel. Toch terug gevonden. Bestelling kunnen annuleren, maar netjes contact opgenomen door KommaGo om te controleren of het allemaal klopte. Uitstekend contact en tevreden met de afhandeling.

Goede prijs, levertijd kan beter

Prijs was voor mij de reden om hier te kopen. Van te voren reviews bekeken en deze waren gemixt. Bij mij ging alles goed, behalve dat de levertijd niet gehaald werd. Pakketje kwam 1 dag later dan beloofd. Geen groot probleem en zoals gezegd verder alles in orde.
Privéprofiel

Aanrader

Vond het een fijne ervaring bij meerdere shops. heb iets bij firewallshop en bij portofoonwinkel besteld en nu dus ook bij Kommago, heel goed geholpen, snel verzonden en kundige adviezen. Aanrader
W S
Wouter S.
Al jaren klant bij Kommago en nog steeds zeer tevreden! Onlangs een firewall en accesspoint gekocht. Snelle levering en indien nodig dan altijd uitstekende service. Deskundig, vriendelijk en betrouwbaar. Een echte aanrader voor netwerkapparatuur. Blijf hier zeker kopen! 👍
Perfect service, even suggested a bit cheaper product with the same spec, as the original had a longer delivery date and got the difference returned in my bank account!

9 dagen levertijd in plaats van de aangegeven 1-3 dagen

De levertijd voor een PoE splitter was volgens de website 1 à 3 dagen. Ik verwacht hem vanavond na wat uiteindelijk 9 dagen zullen geweest zijn. Na een eerdere negatievere review hieromtrent heeft de leverancier contact opgenomen om de situatie uit te leggen. Blijkbaar is de aangegeven levertijd gebaseerd op eerder behaalde levertijden en niet op voorraad, die er in dit geval noch bij henzelf, noch bij hun leverancier was. Ik heb gewoon pech gehad dus ;-)
webcamera besteld helaas kregen deze niet aan de praat. retour gestuurd. Het aankoop bedrag kregen we snel terug hadden het wel anders meegemaakt.
Grappig om een beoordeling te geven terwijl het product nog niet binnen is! Wel al 2x gebeld wanneer e.e.a. eindelijk binnenkomt en dat zou nu vandaag worden. Op de site staat echter nog steeds 1 to 3 werkdagen, terwijl we al 2 weken verder zijn...
Snelle levering, vriendelijke telefonische contact en denken mee aan goede oplossing

Uitstekende service

Had een switch, access point en een router besteld. Router was in backorder tot 14 januari. Ik kreeg een telefoon en een mail met de uitleg en de oplossing om een deelzending te doen. Heb heel laat diezelfde avond nog geantwoord dat de deelzending prima was en die avond zelf nog werd het bij PostNL afgeleverd. Volgende dag thuis geleverd. Uitstekende service en opvolging van de bestelling.
Leveringen zijn netjes op tijd, indien voorradig. Aftersales werkt uitstekend.

Duidelijk, Transparant, Correct

Mijn bestelling bij Kommago verliep transparant en werd volgens afspraak geleverd. De prijs was correct en de communicatie over het proces was duidelijk. Het is een prima partij die simpelweg doet wat je van een webshop mag verwachten.

Betrouwbaar, doet wat het beloofd.

Betrouwbaar, kundig en professioneel. Uitstekende (after)service.
Snelle levering en later telefonisch contact of ze in de toekomst meer kunnen betekenen.
Kan iets sneller. Headset prima.

Het juiste product voor de beste prijs.

Het juiste product (vervangbatterij voor APC UPS) voor de beste prijs die ik kon vinden. Vlotte afhandeling en levering daags nadien zoals beloofd. Daar kan ik alleen maar het maximum van de punten voor geven.

Goede prijzen en goede customer service!

Ik had een videodeurbel besteld, net onder de grens voor gratis verzendkosten. Een paar uur later kwam ik erachter dat ik een ander product ook bij KommaGo wilde bestellen. Contact opgenomen via de telefoon en vervolgens heel snel geholpen. De 2 facturen werden gecombineerd en zo hoefde ik uiteindelijk geen verzendkosten te betalen, in plaats van 2x verzendkosten betalen.

Goede adequate service

Tijdige levering bleek niet mogelijk maar er werd een alternatief aangeboden die weliswaar duurder was maar voldeed aan mijn minimale eisen en derhalve met een redelijke korting in 1 dag werd geregeld.