KommaGo.nl- Logo - Beoordelingen

KommaGo.nlReviews

: 1.194Uitstekend

4,59

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 okt. 2019
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
KommaGo.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij KommaGo.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 29 okt. 2019
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
KommaGo.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij KommaGo.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor KommaGo.nl

190 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.194 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


24 jul. 2022
Altijd correct en snel geleverd tegen prima prijs. Als het product niet meteen geleverd kan worden of de fabrikant kan niet leveren word je snel op de hoogte gebracht en krijg je de mogelijkheid het product te annuleren en je geld terug te krijgen. Dit wordt ook snel teruggestort. Kortom prima winkel en z’n 5 sterren meer dan waard.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


13 sep. 2022
Product niet leverbaar, dus bellen voor levertijd: kan 1 dag, 1 week of een jaar zijn, of nooit. Zoeken op internet waar voorraad wel is en opnieuw gebeld en dan ineens binnen 3 dagen op de deurmat. Onzin verkopen op de servicedeskmedewerker kan funest zijn en is uiterst onproffessioneel, maar dat begrijpt u zelf zeker wel.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor KommaGo.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Bestelling snel geleverd op afgesproken moment. Goed assortiment en veel kennis in huis.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Snelle levering. Ruim assortiment. Bij vragen snel en deskundig advies via chat.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Fijn zakelijk contact met service desk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Goede service en product kennis.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022 
Een veilig gevoel!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
snel en correct
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
goede service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden 
van fr s.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden 
van Wim Z.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2022
Product was niet meer leverbaar (of kwam ooit in de toekomst weer beschikbaar). Dit was niet zo duidelijk bij het bestellen. Klantenservice was erg vriendelijk en heeft meegedacht over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk de order geannuleerd, hier werd niet vervelend of moeilijk over gedaan.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 okt. 2022
Great customer service and delivery was just the next day from our order
Beoordeling melden