Sans-online.nl- Logo - Beoordelingen

Sans-online.nl
Beoordelingen:

3.138 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden30.584 beoordelingen in totaal  

4,56
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 mrt. 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Sans-online.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

12 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Supersnelle verzending, volgende dag in huis. Echter, de DHL track&trace werkt niet. Bij de eerste bestelling had ik dat niet in de gaten en heb ik gemaild. Overigens werd hier al heel snel op gereageerd (pluspunt dus). Er werd mij verteld dat het pakket al klaar lag bij het ophaalpunt. Bij de tweede bestelling weer geen werkende DHL track&trace, maar toen ben ik zelf de volgende dag al gaan kijken bij het ophaalpunt en lag het al klaar.

de meest kritische beoordeling

19 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bij retourneren ben je twee maal de verzendkosten kwijt. Bij mij was dat op een bedrag van 25 euro 8 euro. Dat is erg veel.
DD
Dorothea D.
Heemstede
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Sans-online.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima afhandeling

Alles werd prima geregeld, ook de terug betaling. Ik geef echter geen 5 sterren, omdat je voor het retour sturen eerst een formulier moest downloaden en vervolgens € 3,95 voor het retour zenden moest betalen en dat was mij vooraf niet duidelijk. Maar de verdere afhandeling was perfect en snel.
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
6 feb. 2024
Hallo, Fijn om te horen dat het goed bij je geleverd is. Wij zullen je feedback meenemen voor in de toekomst. Graag tot ziens :) Team Sans-Online
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een mooie trui voor een betaalbare prijs en een snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
6 feb. 2024
Hey, Wat fijn om te horen dat wij je een passend artikel hebben kunnen leveren! Wij hopen op veel plezier van dit artikel en graag tot een volgende bestelling 😊 Team Sans-Online
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Had een klacht direct opgelost

Had een klacht en die werd direct voor mij naar tevredenheid opgelost
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
5 feb. 2024
Hey, Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service! Wij waarderen je beoordeling enorm 👏 Team Sans-Online
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles ok alleen kwam bestelling paar dagen later dan beloofd
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
10 dagen geleden
Hallo, Hartelijk dank voor je mooie 4 sterren beoordeling! Wij waarderen dit enorm :) Graag zien wij je terug bij een volgende order. Team Sans-Online
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
van een back-order ook een track&trace sturen
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
5 feb. 2024
Hi, Bedankt voor je feedback! Wij nemen dit mee voor de toekomst. Team Sans-Online
MK
Marianne K.
Ugchelen
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, duidelijke website.
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
6 feb. 2024
Hallo, Bedankt voor de sterren beoordeling! Dit waarderen wij enorm. Graag tot ziens 😊 Team Sans-Online
25 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Zonder poespas.
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
26 jan. 2024
Hey, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is! :) Bedankt voor je beoordeling hiervan en graag tot ziens. Team Sans-Online.
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hele goede en mooie kleding
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
1 feb. 2024
Hey, Wat fijn om te lezen dat je ons kledingaanbod mooi vindt! Dit maakt ons erg blij 😊 Graag tot ziens! Team Sans-Online
25 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kleding, goede service
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
25 jan. 2024
Hey, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is! :) Bedankt voor je beoordeling hiervan en graag tot ziens. Team Sans-Online.
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
7 dagen geleden
Hey, Fijn om te lezen dat de bestelling snel geleverd is! Wij hopen je bij een volgende bestelling weer snel te kunnen helpen aan een leuke nieuwe items 😊 Fijne dag! Team Sans-Online
HH
H. H.
N-dal
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes op tijd
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
25 jan. 2024
Hallo, Hartelijk dank voor je mooie 4 sterren beoordeling! Wij waarderen dit enorm :) Graag zien wij je terug bij een volgende order. Team Sans-Online
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
23 uur geleden
Hallo, Wat fijn om deze mooie sterren te mogen ontvangen! Fijne dag 😊 Team Sans-Online
TM
toon m.
Deurne
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
23 uur geleden
Hey, Bedankt voor je mooie sterren! Deze maken ons erg blij 🙂 Team Sans-Online
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
8 dagen geleden
Hallo, Bedankt voor je mooie 4 sterren beoordeling :) Nog een hele fijne dag. Team Sans-Online
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
6 feb. 2024
Hallo, Wat fijn om deze mooie sterren te mogen ontvangen! Fijne dag 😊 Team Sans-Online
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
1 feb. 2024
Hey, Bedankt voor je mooie sterren! Deze maken ons erg blij 🙂 Team Sans-Online
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
1 feb. 2024
Hallo, Wat fijn om deze mooie sterren te mogen ontvangen! Fijne dag 😊 Team Sans-Online
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
1 feb. 2024
Hey, Bedankt voor je mooie sterren! Deze maken ons erg blij 🙂 Team Sans-Online
30 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending, netjes verpakt. Spijkerbroek maat 34/27 bleek geen jeans maat 34 te zijn maar dames confectie maat, dus XS ipv XL. Als dat duidelijker was geweest had ik deze broek niet besteld en was een retour niet nodig geweest.
Beoordeling melden
5 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Gemakkelijk bestellen, veel keus, redelijke prijzen

Gemakkelijk bestellen, veel keus. Redelijke prijzen. Minpunt: bij ruilen en in winkel, moet gewoon betaald worden, waarna bedrag van online bestelling wordt teruggestort. Daarbij wordt online verkregen korting niet verrekend.
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
8 jan. 2024
Hallo, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Wij waarderen dit enorm, wij nemen je feedback zeker mee voor in de toekomst! Graag zien wij je terug bij een volgende order. Team Sans-Online