Sans-online.nl- Logo - Beoordelingen

Sans-online.nlReviews

: 27.176Uitstekend

4,52

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 mrt. 2019
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Sans-online.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Sans-online.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 14 mrt. 2019
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Sans-online.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Sans-online.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Sans-online.nl

3.464 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

27.176 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


22 apr. 2022
 
Een jeans van Vanguard besteld in maat 30/34. Dag later een mail gekregen dat de voorraad uitgeput was en er vertraging op de verzending zou zitten. Geen melding wanneer het artikel zou verzonden worden. Een 1ste mail gestuurd met de vraag, en antwoord gekregen wanneer de jeans op de post zou gaan. Wanneer eenmaal verzonden met Colisprivé Benelux, geen tracking gekregen van de webshop. Opnieuw gemaild, antwoord gekregen dat ook zij nog niks hadden ontvangen. Daarna werd door de vervoerdienst de jeans eenmaal aangeboden zonder bericht in de brievenbus. Opnieuw de webshop gemaild en antwoord gekregen. Ze beantwoorden wel steeds binnen de 24u de mailtjes. Dat is echt wel te vetrouwen. Maar Colisprive staat niet in hun systeem als vervoerdienst naar België. Maar wel DHL. Dat is wel spijtig. Al bij al bij de 2de afleverpoging de jeans in de brievenbus gevonden.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


13 jul. 2022
Bij het retourneren van een gedeelte van de order heb ik zelf na 1 maand moeten bellen dat ik nog niets gehoord heb en mijn geld nog niet terug had. Ik had eerder van afterpay al bericht ontvangen dat de retour niet verwerkt was en of ik wilde betalen. Dat heb ik gedaan omdat ik al bij het retourlabel aanmaken zag dat ze veel achterstand hadden met retouren en ik dacht dat het later wel goed zou komen. Ik baalde wel enorm want ht ging over een bedrag van ruim 500 euro wat ik dan moest betalen terwijl dit alang retour was gegaan. Aan de telefoon kreeg ik te horen dat dit niet verwerkt was. Ze ging het nakijken. Ze gaf later per mail aan dat er 1 broek was die bij hen niet retour gekomen was en dat niet terug betaald wordt. Na weer bellen en weer nakijken weer een mail dat deze niet retour is gekomen. Ik weet heel zeker van wel! Ik heb deze niet thuis en kijk alles heel goed na voordat ik iets retour stuur. Daar ben ik heel secuur in. Ik ben hierover ZO boos! Belachelijk dat ik dat ook nog na 1 maand te horen moet krijgen terwijl ik heel zeker weet dat het retour is gegaan. Ik zal daar NOOIT meer iets bestellen als dit niet opgelost wordt.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Sans-online.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(684)
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Goed: snelle bezorging, fijn werkende website. Vervelend: retourformulier moeten printen en betalen voor retourzending.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Snelle levering. Goede service. Wel jammer dat het terugsturen niet gratis is.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
Snelle levering Leuke kleding met regelmatig super interessante aanbiedingen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jan. 2023
Snelle levering en via de mail goed op de hoogte gehouden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
makkelijk in gebruik en retour gaat ook zonder probleem
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Prima geregeld. Jammer van de verzend- en retourkosten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Prima service , wordt gedaan wat beloofd is. Mooi snel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Riverty werkt niet. Betalen is een heel gedoe.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Retourzending werd heel vlot afgehandeld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Bestelling is snel en keurig geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Duidelijke webshop, snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 dag geleden
Tevreden over kwaliteit en levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
Snelle levering. Bestel hier vaker
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Snelle levering keurige kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Mooie broek, vlotte verzending!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Correcte en snelle levering !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
 
Goed geregeld snelle service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 dag geleden
Breed aanbod en betaalbaar
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Duidelijkheid en snelheid
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
 
Echt een mooie jassen
Beoordeling melden