cleanfoods.nl- Logo - Beoordelingen

cleanfoods.nl
Beoordelingen:

139 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.519 beoordelingen in totaal  

4,60
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 apr 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
cleanfoods.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

7 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat ik heb besteld heb ik gekregen en het werd snel geleverd. Alleen jammer dat Cleanfoods afhankelijk is van levering wat de voorraad niet ten goede komt. Maar als ik weer wat nodig heb dan zal ik zeker weer een bestelling doen.

de meest kritische beoordeling

19 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De producten van cleanfoods zijn fantastisch. Ik zou ze ook heel graag willen ontvangen, maar dit is al de 2e keer dat ik mijn bestelling niet heb ontvangen. Heel jammer. Ligt niet aan cleanfoods maar aan de vervoerder. Dus eigenlijk verdient DHL een slechte beoordeling
SM
Sabine M.
Den Haag
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor cleanfoods.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(104)
(24)
Resetten
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Niet te lang in magnetron

Mugcake is goed te doen. Al vind ik de smaak beetje chemisch. Ik ga andere smaken bestellen, hopen dat deze beter zijn. Niet te lang in de magnetron doen want dan is het mega droog.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede klantenservice. Bij een bestelling ontbrak 1 product en na een telefoontje werd dat meteen alsnog opgestuurd!
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelle levering!! Had wel pan cakes bestelt met chocolade en vanille en chocola was vervangen door vanille ????
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Lekkere producten .de pancakes zijn lekker .de witte chocolade smaakt ook goed .
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Prima!

Goede website. Snelle bezorging en tevreden met de producten.
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lekker en calorie verantwoord!
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en goede service
Beoordeling melden
CV
caroline v.
Amsterdam
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon goed!!
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
AK
A.M.J. K.
Loerbeek
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
EK
Els K.
Halfweg
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
RD
rie d.
brugge
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
niets, alles piekfijn, ook de correcte levering, danku, rie
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering van de goederen
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Alles tip top

Alles. Snel en leuke cadeautjes
Beoordeling melden
ID
Ine d.
Nieuwstadt
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, prima product
Beoordeling melden