blitzhandel24.nl- Logo - Beoordelingen

blitzhandel24.nl
Beoordelingen:

527 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.128 beoordelingen in totaal  

4,58
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

17 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het heeft wat voeten in aarde gehad, maar uiteindelijk is het per ongeluk goed gekomen. Ik had een verkeerde versie besteld, die niet met macOS Sonoma compatible was. De versie die ik daarna kreeg wilde zich niet installeren. Online hulp met TimeViewer lukte niet, vermoedelijk door mijn onbekendheid met het programma, toen ik het nog eens probeerde de installeren, lukte het ineens wel, en bleek ik zelfs een versie te hebben met veel meer Office programma's dan in Office 2021 Home en Student geleverd zouden worden! Niet dat ik daar wat aan heb, want feitelijk gebruik ik alleen maar Microsoft Word. Ik wacht nog op restitutie van de verkeerd aangeschafte versie, maar dat zal ongetwijfeld binnen enkele dagen het geval zijn.

Meest relevante negatieve beoordeling

30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Blitzhandel verkoopt software die niet werkt en die aleen Spam is. Na installatie krijg je een scherm te zien, klik je op start (foto 1) dan komt er een aanbod in $ (foto 2), wil je dat scherm sluiten en klik je hiervoor rechtsboven op het kruisje, dan komt er weer een aanbod (foto 3). Het scherm is verder niet te verwijderen behalve door de computer af te sluiten. Een refund krijg je niet, met het smoesje dat je de software al geactiveerd hebt. Terwijl ik alleen een account heb gemaakt om de software te gebruiken. Dit is puur oplichterij, en de software doet dus niet wat er beloofd wordt: alle WhatsApp chats overzetten van iPhone naar Samsung gsm.
NL
Nico L.
Valkenburg-lb
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor blitzhandel24.nl

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
8 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb dubbel betaald en krijg geen restitutie.
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ondanks de toezegging dat het teveel betaalde bedrag zou worden toegezonden is dat nog steeds niet gebeurd. Ook ging zeer lastig met bestellen waardoor het probleem van dubbele bestelling is ontstaan. Iets bleef in het systeem hangen waardoor er geen licentiegegevens door kwamen. Toen na een aantal uren wachten wederom besteld en toen bleek dat ik in eens twee licenties kreeg. Zo kan ik ook goedkoop aanbieden.
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik kan het programma niet installeren. De helpdesk heeft nog geen oplossing
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed kijken als je iets verkeerds besteld kan je naar je geld fluiten en word je niet echt netjes behandeld
Beoordeling melden
NL
Nico L.
Valkenburg-lb
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Blitzhandel verkoopt software die Spam is en niet werkt

Blitzhandel verkoopt software die niet werkt en die aleen Spam is. Na installatie krijg je een scherm te zien, klik je op start (foto 1) dan komt er een aanbod in $ (foto 2), wil je dat scherm sluiten en klik je hiervoor rechtsboven op het kruisje, dan komt er weer een aanbod (foto 3). Het scherm is verder niet te verwijderen behalve door de computer af te sluiten. Een refund krijg je niet, met het smoesje dat je de software al geactiveerd hebt. Terwijl ik alleen een account heb gemaakt om de software te gebruiken. Dit is puur oplichterij, en de software doet dus niet wat er beloofd wordt: alle WhatsApp chats overzetten van iPhone naar Samsung gsm.
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het produkt werkte niet en na herhaaldelijke vragen om hulp werkte het nog steeds niet. Ik wilde de koop annuleren, maar dat ging ook niet. Moest uiteindelijk toch alles betallen terwijl het produkt nog steeds werkt!!
Beoordeling melden
13 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ze verkopen een besturingssysteem Windows 7 met een code die men niet kan activeren. Met andere woorden, na een tijd onbruikbaar. Win7 kan men zo downloaden, en een code kost 2,99 euro. Zij vragen 11,13 euro. Ik heb 2x win 7 bij hun gekocht, en te laat bemerkt, dat het onbruikbaar is.
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Onduidelijke voorwaarden voor terugbetaling

Als je software via de mail koopt heb je geen recht op geldteruggave. ook als de (illagale) software niet geinstalleerd kan worden. Dit bij het bestellen duidelijker bekend gemaakt worden. Niet op een mij onduidelijk formulier.
Beoordeling melden
13 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
zorgen dat problemen echt worden opgelost
Beoordeling melden
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
MIJ ORDER NOG NIET GELEVEERD
Beoordeling melden
29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
de info over digitale levering is onduidelijk en de klachtafhandeling hierover is niet goed. geld terugkrijgen is blijkbaar een probleem, ook al is het produkt niet gebruikt
Beoordeling melden
27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Kan mijn bestelling WinX DVD Ripper niet activeren

Op 05/11/2023 kocht ik de WinX DVD Ripper langs internet. Om te activeren werd er mij gevraag het E-mailadres en de licentiecode in te vullen. Voor het e-mailadres heb ik mijn e-mailadres ingevuld en in het volgend vakje mijn bijgeleverde code AANPG-A6NIG-R6O5O-ZPZBU. Dan op Activeren gedrukt er gebeurde niets. Enkel melding verkeerde code. Nog enkele keren mijn e-mailadres ingevuld: melding bleef zich herhalen. Wat heb ik mis gedaan? Krijg de cd-ripper niet opgestart. Hebben jullie een oplossing voor dir probleeem? Hoogachtend etienne.geerts3@telenet.be
Beoordeling melden
20 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
geen email contact,ze verkopen demo`s geen voledige versies.
Beoordeling melden
BJ
15 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Verkeerd geleverd

verkeerde geleverd en klantenservice vertelde dat het allemaal mijn schuld was. Pech voor mij niets aan te doen!
Beoordeling melden
10 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Product sleutel werkte niet. Product activeren lukte niet. Ze schuiven het op elkaar af en de consument is de dupe helaas.
Beoordeling melden
HW
HAN W.
Gorinchem
3 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Aangeschaft EASUS programma back up voor het leven was na ettelijke contacten niet te downloaden. Betaald bedrag wordt na overleg met Clemens van Blifzhandel 24 gecrediteerd, maar duur 3 werkdagen. Bedrag is nog niet binnen.
Beoordeling melden