matrasaanhuis.nl- Logo - Beoordelingen

matrasaanhuis.nl

148 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.134 beoordelingen in totaal

Gecertificeerd sinds: 6 mrt. 2020
matrasaanhuis.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

28 feb. 2023
Als liefhebbers van pocketveren en traagschuim kwamen we uit bij matrasaanhuis.nl. Geweldig wat de site aan (technische) informatie geeft. Met deze informatie kwamen we uit op de Monaco matras. De laatste vragen per telefoon (direct bereikbaar) gaven hetzelfde advies voor de Monaco. Omdat we nog twijfelden welke hardheid we moesten kiezen hebben we in de showroom dit kunnen vergelijken. Fijn dat daar alle tijd voor was. We zijn zeer tevreden, matrasaanhuis.nl met de o.a. de Monaco is een aanrader!

de meest kritische beoordeling

23 sep. 2023
Bezorger weigert matras naar boven te brengen. Laat matras buiten staan en rijdt weg. En daar betaal je dan in totaal bijna 500 euro voor.

Beoordelingen voor matrasaanhuis.nl

Meest recente eerst
Al de 3e keer dat ik een matras koop bij deze winkel. Uitstekende service en waar voor je geld, zeer annbevolen!
Prima klantenservice! Omdat er in het verleden een bestelking misging, werd er ditmaal extra aandacht aan besteed.Perfect
Goede producten jaren vast klant Ook deze keer heerlijke matrassen en snel geleverd Thanks

Goede service

Goede, snelle en vriendelijke service
Ik kan weer zonder pijn slapen en weer normaal opstaan.
Goede service. Snelle levering
NK
Nc K.
VOLENDAM
15 nov. 2023

Goede kwaliteit

Zoals eerder besteld, gewoon weer top.... zijn zeer tevreden.
13 nov. 2023

vacuum

Dat het matras nog 72 uur moest bijkomen na het uitpakken stond er niet bij.
7 nov. 2023
5 nov. 2023
Door omstandigheden bleef matras in opslag op afroep voor mij een meer dan uitstekende service en profesionaliteid geleverd
2 nov. 2023

Na 3 dagen beloftes, geen bezorging door DHL ...

Na 3 dagen beloftes, geen bezorging door DHL; daarop e-mail met klacht aan Matras-aan-Huis (MaH) gezonden. Nog dezelfde dag werd geleverd door DHL (na op de vingers te zijn getikt door MaH). Top! Topmatras (koudschuim), merk Oslo, naar tevredenheid (blijft persoonlijk!).
WB
Alles goed geregeld.
29 okt. 2023

Fijne matrassen voor een scherpe prijs!

We hadden al twee basismatrassen van Matrasaanhuis, voor 2 logeerbedden. Die bevielen ons (onze gasten :-) ) al heel goed. Nu hebben we voor ons eigen tweepersoonsbed de American special en de Monaco special besteld. De een stevig de ander medium. We hebben nu bijna 2 weken op deze matrassen geslapen en ze bevallen heel goed. Zeer goed ademend, en de bamboe-tijk is natuurlijk ook heel fijn om vocht af te voeren. De matrassen bieden aan elk van ons met verschillende gewicht prima steun en ze zijn erg comfortabel. De prijzen vinden wij zeer concurrerend, en de communicatie is snel en klantvriendelijk. We zouden hier zonder twijfelen weer aan matras kopen.
25 okt. 2023
Heerlijk product, makkelijk te bestellen en gewoon communicatie over het verloop van de bestelling. En de herinneringsmails voor de rotaties van het matras.
16 nov. 2023
Beste Marco, Nogmaals bedankt voor je bestelling bij Matrasaanhuis.nl en voor de 5 sterren review! Je bent inmiddels een vaste klant bij ons geworden en hebt gekozen voor de stevige pocketveer matras type Favourite Plus. De Favourite Plus heeft een stevige multipocket kern en een koudschuim afwerking. Voorzien van een zomer- en winterzijde. En wat fijn om te lezen dat je onze servicemails prettig vindt! We wensen je nog veel genoegen met de Favourite Plus matras. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
17 okt. 2023
Snelle levering. Product precies als foto
16 nov. 2023
Beste Susan, Bedankt voor je beoordeling! Onze Bodyroll is al jaren een bestseller onder de slaap toebehoren. We hebben de collectie zelfs uitgebreid naar drie verschillende maten. Bedankt voor de bestelling en review! Groetjes het team van MAH
17 okt. 2023
Fijne service en topmatras!
16 nov. 2023
Beste Marijke, Super bedankt voor de 5 sterren beoordeling! De American Special matras is uw keuze geworden. Dit geweldige matras produceren wij in 3 verschillende hardheden en wordt standaard voorzien met een afritsbare tijk van bamboe. Nogmaals bedankt voor uw bestelling en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis.nl
15 okt. 2023
Goed telefonische contact. Snelle levering en erg tevreden
16 nov. 2023
Beste M, Ons nieuwe type matras de Adry Cool is uw keuze geworden. Dit geweldige matras heeft een stevige lig, maar een zachte comfort laag. Alles in dit matras is gemaakt voor extra comfort en verkoeling. Voor nu wensen wij u veel plezier met het nieuwe matras en wellicht tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis.nl
12 okt. 2023
Zeer goede service
16 nov. 2023
Beste Willem, Bedankt voor de 5 sterren! Hier zijn we als bedrijf erg blij mee. Je hebt bij ons gekozen voor de Monaco Special matras in de zachte variant. De Monaco Special matras is een pocketveer matras die we kunnen produceren in iedere stevigheid naar wens. We zijn erg blij dat u onze service als zéér goed heeft ervaren. We wensen je nog veel genoegen met de Monaco Special. Team Matrasaanhuis.nl