matrasaanhuis.nl- Logo - Beoordelingen

matrasaanhuis.nl
Beoordelingen:

142 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.168 beoordelingen in totaal  

4,82
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 mrt. 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
matrasaanhuis.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

28 feb. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Als liefhebbers van pocketveren en traagschuim kwamen we uit bij matrasaanhuis.nl. Geweldig wat de site aan (technische) informatie geeft. Met deze informatie kwamen we uit op de Monaco matras. De laatste vragen per telefoon (direct bereikbaar) gaven hetzelfde advies voor de Monaco. Omdat we nog twijfelden welke hardheid we moesten kiezen hebben we in de showroom dit kunnen vergelijken. Fijn dat daar alle tijd voor was. We zijn zeer tevreden, matrasaanhuis.nl met de o.a. de Monaco is een aanrader!

de meest kritische beoordeling

23 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bezorger weigert matras naar boven te brengen. Laat matras buiten staan en rijdt weg. En daar betaal je dan in totaal bijna 500 euro voor.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor matrasaanhuis.nl

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
AS
Adri S.
Den Haag
5 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
15 jan. 2024
Hallo meneer S, U heeft ons unieke zitkussen gekozen. Een driehoekig stevig kussen waardoor je beter kunt zitten in bed. Of als extra steun bij half-liggen. Het zitkussen is stevig, dus je gebruikt altijd je eigen kussen voor het comfort. Maar de combinatie is altijd onovertroffen. Wij zijn de enige in Nederland die dit kunnen verkopen in deze vorm. En dat is ook logisch.....wij hebben dit kussen 6 jaar geleden bedacht en ontworpen. Deze wilt u nooit meer kwijt! Groeten van Matrasaanhuis
RR
2 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
goed
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
15 jan. 2024
Beste Rien, Dank voor de 4 sterren. Je had gekozen voor ons eenvoudigste matras, de IDOL. Dit is een zacht basismatras van Bonell vering en koudschuim. Zacht en onverwoestbaar. Deze wordt meestal gebruikt voor kinderen of logees. Niet echt geschikt voor volwassenen , iedere dag. Ik denk dat je daarom ook 4 sterren hebt gekozen en dat is ruim voldoende voor dit matras. Graag tot ziens, team Matrasaanhuis
28 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Persoonlijk en betrouwbaar

Ik kreeg een vriendelijke iemand aan de telefoon om mijn vragen te beantwoorden. En voor de 2e keer voldeed mijn bestelling volledig aan mijn (hoge)verwachtingen. Ik ben een blije slaper!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
15 jan. 2024
Dag mevrouw L, Dank u voor uw hartelijke woorden. Ik heb u ruim 1 maand geleden geadviseerd over uw matras ( de Favourite Plus) met de Merino wollen deken. U heeft hiermee écht een fijn stevig matras met als "kers op de taart" de wollen onderdeken. Deze onderdeken zorgt voor een weldadig gevoel in bed én het stimuleert de bloedsomloop, want echt wol. Je voelt de wolharen niet want het is van de Merino schaap en dat betekent het zachtst mogelijke wol. Wij vinden het fijn als we mee kunnen denken bij een nieuw matras; hier zijn we best goed in geworden over de afgelopen 15 jaren..... Graag weer tot een volgende keer! Matrasaanhuis
26 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Makkelijk bestellen en snelle levering

Makkelijk bestellen, levering op de gewenste dag.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
15 jan. 2024
Beste Annemieke, Dank je voor alle sterren! Je had een bijzondere maat matras nodig: 140x190 cm. Maar zoals je merkte hebben wij ook die gewoon op voorraad. En je wilde een snelle levering; besteld op vrijdag, met verzoek of wij deze op zaterdag konden laten afleveren. En dat lukte zonder enig probleem. Fijn dat je zo tevreden bent. Groeten van Matrasaanhuis
24 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had onlangs advies nodig over een matrashoes. Deed ik per mail. Tot mijn verbazing kreeg ik binnen 10 minuten een antwoord terug. Kreeg een advies waar ik werkelijk wat aan had. Geweldig!!!!!!!!!!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
29 dec. 2023
Dag Coby, Ja hoor, wij zijn écht een internetbedrijf dat contact wil hebben met de klanten. Wij vinden het veel fijner dat je vragen stelt zodat wij ook echt het juiste advies kunnen geven. Het terugsturen van producten vinden wij heel erg; niet goed voor u, niet goed voor het milieu, niet goed voor de kosten. U wilde een fijn strak hoeslaken voor een matrasmaat 120x190 cm en deze hebben wij uiteraard ook. De Jersey katoenen hoeslaken bleek naar uw wens te zijn! Graag tot een volgende keer! Team Matrasaanhuis
20 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
21 dec. 2023
Hallo J, De Favourite is blijkbaar ook jouw favoriete matras geworden. En logisch..... het is een heerlijk medium matras. Niet te hard, niet te zacht. Voorzien van de juiste materialen zoals een 7-zone pocketvering en afwerking met koudschuim. Dank voor de 5 sterren beoordeling en we hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen. Fijne feestdagen! Team Matrasaanhuis
18 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Dat er op zelfde dag geleverd kon worden en ik niet thuis kon blijven
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
18 dec. 2023
Dag heer/mevrouw T. U had bij ons de topper Favourite aangekocht. Onze eenvoudige maar heel fraai afgewerkte én zachte topper. U woont in Den Bosch. Omdat wij ook in Den Bosch gevestigd zijn, leveren wij vaak deze bestelling direct af, indien een medewerker naar huis gaat, aan het eind van de dag. Voor u is dat fijn want supersnel geleverd. Wij hebben geen kosten van transport "want toch onderweg naar huis". En..... wij vinden het ook stiekem wel leuk om met onze klanten in contact te komen.... Groetjes van Matrasaanhuis
12 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede mogelijkheid en overzicht om tot keuze te komen (veel keuze mogelijkheden). En in communicatie en afwikkeling uitstekend bediend!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
18 dec. 2023
Beste heer V, Dank u voor uw 5 sterren. U heeft gekozen voor ons Favourite Plus -matras en aanvullende beddengoed. De Favourite Plus is ons pocketveringmatras die iets steviger is dan medium. Dus tussen medium en hard is. Er zijn twee verschillende zijdes; één zijde met een beetje traagschuimvlokken en één zijde met alleen koudschuim. Je zou ook kunnen zeggen; een winter- en zomer zijde. Maar algemeen: kies de zijde die het best bij je past. Jammer dat onze matrassen zolang meegaan, anders had ik kunnen zeggen: tot binnenkort! Met vriendelijke groet van Matrasaanhuis
9 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijne klantenservice met goed advies
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
15 dec. 2023
Beste heer van der Vlies, Dank u voor uw review. Fijn dat ook zakelijke klanten de moeite nemen om een beoordeling achter te laten. Omdat wij al 15 jaar gewend zijn via de telefoon/mail advies te geven voor matrassen, zijn we hierin best goed geworden. Al zeggen we het zelf.... Heel graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet Matrasaanhuis
6 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service, snelle bezorging en een heerlijk matras
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
13 dec. 2023
Dag Y, Jullie slapen nu 1 maand op de Nasa DUO. Ons speciale matras van pocketvering en 2 verschillende zijdes: 1 zijde met koudschuim en 1 zijde mat traagschuim. De pocketvering is medium, maar de schuimlagen zijn wat zachter. Daardoor is dit een heerlijk comfortabel matras. Je mag zelf kiezen welke zijde bovenop komt te liggen. Wat een genot. Wij wensen jullie er nog vele fijn slaapjaren toe? Groetjes van Matrasaanhuis
3 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service, fijn matras!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
13 dec. 2023
Beste heer/mevrouw R, Het fijne matras is de Favourite. Ons meest verkochte pocketveringmatras. Het is medium stevig, voorzien van zachte lagen koudschuim en mediumstevige pocketvering. Een heerlijke combi voor de meeste mensen. Dank u voor uw review en geniet natuurlijk ook van de bijgekochte molton en hoeslakens. Groetjes , team Matrasaanhuis
1 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles volgens afspraak, telefonisch vriendelijk contact en kwalitatief erg goed....topmatras gekocht
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
13 dec. 2023
Dag Krista, Bedankt voor je mooie review. Het matras, de Favourite Plus, is inderdaad een heel fijn matras. Wat steviger dan een medium matras én voorzien van twee verschillende zijdes. Fijn dat je hiermee ook wat kunt afwisselen. En zoals je merkte; ook direct leverbaar in de vreemde maten zoals jouw matras 130x190 cm. Geniet er maar heel lang van. Groeten van Matrasaanhuis
28 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Al de 3e keer dat ik een matras koop bij deze winkel. Uitstekende service en waar voor je geld, zeer annbevolen!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
13 dec. 2023
Beste heer/mevrouw M, Ik zag het ook; u heeft al 3 keer gekocht; de Favourite Plus en de Favourite-matrassen. Terecht bent u hiermee blij; het zijn fijne matrassen met pocketvering en koudschuim. De Favourite is medium en de Favourite Plus, is de wat sterkere versie. Graag verwelkomen wij u de de 4e, 5e , etc keer!! Tot ziens, Matrasaanhuis
27 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima klantenservice! Omdat er in het verleden een bestelking misging, werd er ditmaal extra aandacht aan besteed.Perfect
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
6 dec. 2023
Beste heer/mevrouw van den B, Wij proberen altijd maximaal aandacht te besteden aan de bezorging, maar.... omdat dit vaak wordt uitgevoerd door externe bezorgdiensten, maken we ook fouten mee. Bij uw laatste bestelling "zaten we er bovenop" en is alles gegaan zoals afgesproken. U heeft nu uw matras, type Favourite Plus; een matras dat tussen "medium" en "hard" in zit. Het heeft twee verschillende zijdes, zodat u deze naar wens kunt wisselen. Wij wensen u er vele fijne jaren mee toe. Groeten van Matrasaanhuis
23 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten jaren vast klant Ook deze keer heerlijke matrassen en snel geleverd Thanks
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
6 dec. 2023
Dag Peter, Fijn dat je weer aan ons dacht voor een nieuw matras. En deze keer heb je gekozen voor één van de fijnste matrassen in ons assortiment: De Monaco Special. Een heerlijk comfortabel matras met traagschuim én koudschuim. Gemaakt in de maat van jouw wens en de stevigheid van jouw wens. Echt maatwerk dus. En toch binnen 3 weken bij jou thuis. Nogmaals bedankt! Team Matrasaanhuis
18 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede service

Goede, snelle en vriendelijke service
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
5 dec. 2023
Beste heer/mevrouw O, Wij proberen veel service te bieden. Dat geldt ook indien een product niet naar wens is. U vond de Topcover niet naar uw verwachting en heeft ons gevraagd om alles terug te nemen. Dat hebben wij direct gedaan u de complete betaling terug gestort. Want voor AL onze producten geldt: niet goed = geld terug. Dat levert ons op de lange termijn zoveel tevreden klanten. U geeft ons 5 sterren. In deze situatie dus voor onze service. Dank daarvoor! Met vriendelijke groet van Matrasaanhuis
17 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik kan weer zonder pijn slapen en weer normaal opstaan.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
5 dec. 2023
Beste mevrouw K, Uw reactie zou kunnen duiden op aankoop van een matras. Maar nee, het betreft uw aankoop van onze Bodyroll. En deze reactie hebben wij wel vaker. Een Bodyroll is écht een "maatje" in bed. Het zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt liggen en door de flexibele toepassing van dit zachte kussen, kun je deze gebruiken om bijvoorbeeld knelpunten te verminderen. Het is een fijne oplossing voor mensen die fijner willen liggen of om drukpunten te verminderen. Geniet er maar vele jaren van! Met groeten van Matrasaanhuis
17 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service. Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
5 dec. 2023
Hallo Maaike, Jij bent een terugkerende klant! En dat is leuk te horen. Na aankoop van 2 matrassen, was het nu de beurt aan onze dekbedden. Want naast alle matras hebben wij ook een mooie collectie dekbedden, kussens en beddengoed. Want ook dit is goed, snel en voordelig. Bedankt en graag weer tot ziens. Matrasaanhuis