matrasaanhuis.nl- Logo - Beoordelingen

matrasaanhuis.nl
Beoordelingen:

142 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.168 beoordelingen in totaal  

4,82
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 mrt. 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
matrasaanhuis.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

28 feb. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Als liefhebbers van pocketveren en traagschuim kwamen we uit bij matrasaanhuis.nl. Geweldig wat de site aan (technische) informatie geeft. Met deze informatie kwamen we uit op de Monaco matras. De laatste vragen per telefoon (direct bereikbaar) gaven hetzelfde advies voor de Monaco. Omdat we nog twijfelden welke hardheid we moesten kiezen hebben we in de showroom dit kunnen vergelijken. Fijn dat daar alle tijd voor was. We zijn zeer tevreden, matrasaanhuis.nl met de o.a. de Monaco is een aanrader!

de meest kritische beoordeling

23 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bezorger weigert matras naar boven te brengen. Laat matras buiten staan en rijdt weg. En daar betaal je dan in totaal bijna 500 euro voor.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor matrasaanhuis.nl

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
16 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
NK
Nc K.
VOLENDAM
15 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede kwaliteit

Zoals eerder besteld, gewoon weer top.... zijn zeer tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
5 dec. 2023
Beste heer/mevrouw , Dat vinden wij het fijnst; als klanten weer terugkomen omdat ze tevreden zijn over ons. BEDANKT! Deze keer heeft u de Favourite Plus matras gekocht. Een pocketveringmatras met extra sterke vering. Hierdoor is het matras medium- tot stevig. Een wat steviger matras dus. En met twee verschillende zijdes: één zijde heeft een beetje traagschuim voor extra comfort; de andere zijde alleen koudschuim. Je zou dit ook als zomer- en winterzijde kunnen zien. Bedankt voor uw mooie woorden en heel graag weer tot ziens. Met vriendleijke groet, Team Matrasaanhuis
13 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

vacuum

Dat het matras nog 72 uur moest bijkomen na het uitpakken stond er niet bij.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
5 dec. 2023
Dag mevrouw van der W, U heeft voor uw kind een Idol matras besteld. Een zacht een oerdegelijk matras voor kinderen of logees. Wij geven aan dat een matras na 12 uur in gebruik kan worden genomen, na uitrol. Maar zoals wel vaker bij fabrieken; zij geven aan dat er méér tijd nodig is. Dat doen zij uit een vorm van zekerheid. Wij weten dat dit in de praktijk niet nodig is. Maar wél goed dat u de verpakking nog extra hebt gelezen; dat doen niet veel mensen. Uw 5 sterren geeft dat dat het matras naar wens van uw kind is. En dát is het belangrijkste voor ons. Groetjes van Matrasaanhuis
7 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
5 dec. 2023
Beste Gabriele, Jij had gekozen voor de Holland Special; ons no-nonsens-matras van 21 cm hoog. Mooi afgewerkt met pocketvering en koudschuim. Te bestellen in 3 stevigheden. Wij kunnen deze maatwerk matrassen binnen 2 weken maken én bezorgen. Gezien uw 5 sterren, mag ik begrijpen dat u zeer tevreden bent over dit matras. Dank u voor uw review en graag tot een volgende keer. Groeten van team Matrasaanhuis
5 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Door omstandigheden bleef matras in opslag op afroep voor mij een meer dan uitstekende service en profesionaliteid geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
5 dec. 2023
Beste heer van den B, Uw keuze, de Holland Special, was door ons gemaakt en klaargezet voor levering. Omdat u nog in de verbouwing was, hebben wij uw matras nog even vastgehouden tot het moment dat u ons aangaf. Geen probleem hoor. Wij hopen dat u nu een heerlijk matras heeft en onze flexibiliteit houden we gewoon vast voor iedereen! Met vriendelijke groet van Matrasaanhuis
2 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Na 3 dagen beloftes, geen bezorging door DHL ...

Na 3 dagen beloftes, geen bezorging door DHL; daarop e-mail met klacht aan Matras-aan-Huis (MaH) gezonden. Nog dezelfde dag werd geleverd door DHL (na op de vingers te zijn getikt door MaH). Top! Topmatras (koudschuim), merk Oslo, naar tevredenheid (blijft persoonlijk!).
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
5 dec. 2023
Hallo J.H., Het bezorgen van (top)matrassen wordt door PostNL of DHL uitgevoerd. En tja...... dat wil wel eens fout gaan. Maar over het algemeen krijgen we het opgelost. Maar het belangrijkste is dat u de Topper Oslo zo fijn vindt. Een topper zorgt voor extra comfort op het matras; deze is voorzien van een dikke laag koudschuim waardoor de topper een beetje extra zachtheid maar tóch voldoende steun blijft geven. Graag tot een volgende keer! Matrasaanhuis
2 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
WB
2 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles goed geregeld.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
5 dec. 2023
Beste mevrouw Winny, U heeft gekozen voor ons slaaphulpje in bed: de Bodyroll. Een korte rol van ongeveer 1 meter lang, die u helpt om een fijne slaaphouding te krijgen. De rol is gemakkelijk in gebruik en kan de drukpunten verminderen tijdens het slapen. Geniet er maar vele nachten van. Groeten van Matrasaanhuis
29 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Fijne matrassen voor een scherpe prijs!

We hadden al twee basismatrassen van Matrasaanhuis, voor 2 logeerbedden. Die bevielen ons (onze gasten :-) ) al heel goed. Nu hebben we voor ons eigen tweepersoonsbed de American special en de Monaco special besteld. De een stevig de ander medium. We hebben nu bijna 2 weken op deze matrassen geslapen en ze bevallen heel goed. Zeer goed ademend, en de bamboe-tijk is natuurlijk ook heel fijn om vocht af te voeren. De matrassen bieden aan elk van ons met verschillende gewicht prima steun en ze zijn erg comfortabel. De prijzen vinden wij zeer concurrerend, en de communicatie is snel en klantvriendelijk. We zouden hier zonder twijfelen weer aan matras kopen.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
5 dec. 2023
Beste Paul, Altijd leuk om te horen ( van vaste klanten) dat ook de volgende matrassen weer zo goed bevallen. Je hebt gekozen voor onze maatwerk-matrassen, die wij helemaal op jullie hebben afgestemd. Onze prijzen zijn inderdaad ruim 50% voordeliger dan "de collega's". Maar dat komt omdat wij heel anders inkopen en geen overbodige kosten maken zoals importeurs, groothandels of winkels. Dat voordeel komt jullie kant op. Bedankt en.... tot een volgende keer. Groeten van Matrasaanhuis
25 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heerlijk product, makkelijk te bestellen en gewoon communicatie over het verloop van de bestelling. En de herinneringsmails voor de rotaties van het matras.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
16 nov. 2023
Beste Marco, Nogmaals bedankt voor je bestelling bij Matrasaanhuis.nl en voor de 5 sterren review! Je bent inmiddels een vaste klant bij ons geworden en hebt gekozen voor de stevige pocketveer matras type Favourite Plus. De Favourite Plus heeft een stevige multipocket kern en een koudschuim afwerking. Voorzien van een zomer- en winterzijde. En wat fijn om te lezen dat je onze servicemails prettig vindt! We wensen je nog veel genoegen met de Favourite Plus matras. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
17 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Product precies als foto
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
16 nov. 2023
Beste Susan, Bedankt voor je beoordeling! Onze Bodyroll is al jaren een bestseller onder de slaap toebehoren. We hebben de collectie zelfs uitgebreid naar drie verschillende maten. Bedankt voor de bestelling en review! Groetjes het team van MAH
17 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijne service en topmatras!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
16 nov. 2023
Beste Marijke, Super bedankt voor de 5 sterren beoordeling! De American Special matras is uw keuze geworden. Dit geweldige matras produceren wij in 3 verschillende hardheden en wordt standaard voorzien met een afritsbare tijk van bamboe. Nogmaals bedankt voor uw bestelling en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis.nl
15 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed telefonische contact. Snelle levering en erg tevreden
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
16 nov. 2023
Beste M, Ons nieuwe type matras de Adry Cool is uw keuze geworden. Dit geweldige matras heeft een stevige lig, maar een zachte comfort laag. Alles in dit matras is gemaakt voor extra comfort en verkoeling. Voor nu wensen wij u veel plezier met het nieuwe matras en wellicht tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis.nl
12 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede service
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
16 nov. 2023
Beste Willem, Bedankt voor de 5 sterren! Hier zijn we als bedrijf erg blij mee. Je hebt bij ons gekozen voor de Monaco Special matras in de zachte variant. De Monaco Special matras is een pocketveer matras die we kunnen produceren in iedere stevigheid naar wens. We zijn erg blij dat u onze service als zéér goed heeft ervaren. We wensen je nog veel genoegen met de Monaco Special. Team Matrasaanhuis.nl
10 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
vakkundig, helder advies.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
16 nov. 2023
Beste Hanneke, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! De Nasa Duo matras is uw keuze geworden. Dit type matras houden we op voorraad en kan binnen 1 werkdag al in huis zijn. De Nasa Duo is een pocketveer matras met twee verschillende schuimsoorten. De ene zijde voorzien van traagschuim (zacht) en de andere zijde voorzien van koudschuim (iets steviger). We wensen je nog veel genoegen met de Nasa Duo matras. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis
6 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijk, eerlijk en kundig
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
16 nov. 2023
Beste Peggy, Bedankt voor je review! Je hebt bij ons gekozen voor de topdekmatras Nasa Duo. Deze topper is bedoeld om het geheel zachter te maken. De kern van deze topper bestaat uit traagschuim én koudschuim en houden we standaard op voorraad. Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis.nl
6 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het is voor onze kleinzoon (6 jaar). Hij had in onze caravan geslapen van de zomer en wij hebben er al jaren één op de bedden daar. Hij vond dat zo fijn en zacht ook, dat wilde hij ook en omdat hij kort daarna jarig was heeft hij het voor zijn verjaardag gekregen. En wat denk U wat... hij slaap zowaar 's morgens langer en hij vindt het heerlijk. Zijn papa en mama vinden dat ook wel fijn natuurlijk.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
25 okt. 2023
Beste familie Andeweg, Hartelijk bedankt voor deze fantastische beoordeling en de 5 sterren. Super fijn om te horen dat alles naar wens is! U had gekozen voor de matrastijk van Merino Wol. Gemaakt van 100% zuiver wol van de Merino schaap. De Merino Wollen onderdeken verhoogt het comfort op uw bestaande bed met behoud van de stevigheid van uw matras. We wensen jullie nog heel veel genoegen met het product. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
AK
4 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima naar behoren afgeleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
25 okt. 2023
Beste mevrouw Koekkoek, Hartelijk bedankt voor de 5 sterren en de positieve beoordeling. U had gekozen voor de Favourite Plus. Ons luxe matras met pocketvering en koudschuim, voor een stevige ondersteuning en een zachte toplaag. In vele afmetingen op voorraad. Wellicht tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
3 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geweldig advies, belangrijk i.v.m. Parkinson en in-/uitstappen bed. Juiste hardheid. Correcte aflevering. Heel bijzonder, na zekere tijd een mail met advies matras te draaien. Gewoon perfect!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
25 okt. 2023
Beste heer Schouten, Hartelijk bedankt voor de 5 sterren en de positieve beoordeling. Fijn dat alles goed is verlopen en naar wens is . U had gekozen voor diverse producten waaronder de matras type American Special. Een extra luxe pocketvering matras met koudschuim, op maat en wens gemaakt. Binnen 2 weken geproduceerd. Wellicht tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
1 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekend advies, super matras

Uitstekend advies, vlotte bezorging en een supercomfortabele matras met voldoende ondersteuning!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
25 okt. 2023
Beste heer Boomstra, Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling en de 5 sterren. U had gekozen voor de Monaco Special. Ons meest comfortabele matras van pocketvering met traagschuim en een laag koudschuim. De stevigheid van de pocketvering en het koudschuim bepaalt de sterkte van het gekozen matras. Binnen 2 weken te produceren. We wensen u nog heel veel genoegen met de producten en wellicht tot de volgende bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl