matrasaanhuis.nl- Logo - Beoordelingen

matrasaanhuis.nl
Beoordelingen:

149 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.231 beoordelingen in totaal  

4,85
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na 3 weken kwam het heugelijke nieuws dat het matras geleverd zou worden,'s maandags 's morgens werd het vroeg geleverd,een groot pakket netjes in plastic verpakt,konden gelijk zien dat het een mooi matras was. Het was wel een karweitje om het naar boven te krijgen,gelijk op het bed van onze zoon gelegd,even zelf gaan proefzitten en het voelde gelijk goed. De volgende morgen werd onze zoon een forse jongeman van 2.00cm enthousiast wakker "wat heb ik heerlijk geslapen",hij is super blij na een tijdje in een kuil gelegen te hebben nu hij zo'n fijn matras heeft. Daar hij chauffeur is de gehele dag is het fijn om goed uitgeslapen wakker te worden. Wij zullen jullie zeker aanbevelen als bekenden ook een matras nodig hebben. Veel succes ,dat jullie veel mensen mogen helpen aan een goede nachtrust. m.vr.gr. Fam.Broumels uit Roosendaal

Meest relevante negatieve beoordeling

23 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bezorger weigert matras naar boven te brengen. Laat matras buiten staan en rijdt weg. En daar betaal je dan in totaal bijna 500 euro voor.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor matrasaanhuis.nl

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering + prima product
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
7 mrt 2024
Beste Jacques, Nog relatief nieuw in ons assortiment en nu al een bestseller: de Adry Cool pocketvering matras. Een bijzonder matras want voorzien van een extra stevige pocketvering, maar.... door een laag traagschuim en een andere laag koudschuim, heeft dit matras twee gezichten. Wat zachter en wat steviger. Maar je zou ook kunnen denken: een zomer- en winterzijde. Maakt niet uit; bij dit matras kan het allemaal. Wij wensen je vele fijne jaren toe op dit matras Team Matrasaanhuis
4 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Matras volgens afspraak op tijd geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
7 mrt 2024
Beste familie N, Jullie hebben gekozen voor maximaal comfort; de Monaco Special. Ons extra hoge matras met koudschuim en een zijde met traagschuim. Deze matrassen houden wij niet op voorraad en kunnen wij maken én leveren binnen 3 weken. Zo ook bij u. Fijn dat alles zo voorspoedig is verlopen. Graag tot ziens! Matrasaanhuis
2 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heerlijk matras en snel geleverd!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
7 mrt 2024
Beste Leonie, Dank je voor de 5 sterren review! Ons beste verkopende type matras: de Favourite Orthopedic, slaat dus ook bij jou goed aan! En terecht, want dit is een medium pocketveer matras, geschikt voor iedereen die van medium sterk matras houdt. Lekkere ondersteuning maar zachte materialen. Hier lig je goed op de komende jaren! Tot een volgende keer. Groeten van Matrasaanhuis
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Alles naar wens

Snel, prima product, alles naar wens
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
22 feb 2024
Dag Priscilla, Jij hebt gekozen voor onze comfort-toppertje. Ik zeg toppertje, omdat een wollen deken is van 2-3 cm, die bovenop het matras komt te liggen. Het wol is van de Merino schaap en heeft dus één van de zachtste wolsoorten. Zó zacht dat je deze op de blote huid kunt verdragen. De Merino onderdeken zorgt voor extra zachtheid, dat heerlijke wollige gevoel en verbetert de bloedcirculatie van de huid. Allemaal natuurlijke eigenschappen van wol. Matrassen komen en matrassen gaan, maar deze onderdeken blijf je gebruiken...... Groetjes van Matrasaanhuis
18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelheid van levering en de duidelijkheid
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
22 feb 2024
Beste mevrouw W, U had het matras Adry Cool besteld. Omdat wij ook deze serie op voorraad houden, was levering binnen 1 werkdag geen enkel probleem. De Adry Cool is een pocketveringmatras met een stevige pocket. Maar de schuimlagen erboven en eronder, zijn juist extra zacht. Daarmee is dit een matras voor diegene die een harder matras wensen zonder dat deze als een plank voelt. Het zachte (traag)schuim voor altijd voor een heerlijk comfort. Dus eigenlijk tussen MEDIUM en STEVIG in. Geniet er maar vele jaren van. Groeten van Matrasaanhuis
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product zoals verwacht en snel geleverd Scherpe prijs
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
22 feb 2024
Hartelijk dank Gerda voor jouw mooie review. Jij koos voor de Topper Nasa Duo. Zoals de naam al zegt, is dit een topper met twee soorten schuim: 4 cm traagschuim en 2 cm koudschuim. Hierdoor kun je de topper op 2 manieren gebruiken. Je zou kunnen zeggen dat de zijde met koudschuim voor de zomer is en de traagschuimzijde voor de winter. Maar kies vooral de zijde die het fijnst ligt. Dit is dé topper als je extra zachtheid wenst op je matras. Graag tot een volgende keer! Team Matrasaanhuis
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Buitengewone service

Wij hadden per ongeluk een foute afmeting gekozen, maar de betreffende matras werd meteen weer retour genomen en de volgende dag vervangen door een matras met de juiste afmetingen. Alles zonder gedoe, vriendelijk en zorgzaam. De matras bevalt ondertussen uitstekend. Als wij nieuwe matrassen nodig hebben in de toekomst, gaan we zeker naar deze zaak terug.
Beoordeling melden
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service. We waren even verkeerd geïnformeerd, maar ze hebben daarna een uitstekende oplossing geboden.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
14 feb 2024
Hallo Rianne, Je had eerst de JOY matrassen besteld. Door onze (administratieve) fout bleken ze niet op voorraad te zijn. Daarop hebben we besloten jou de luxere matrassen Favourite aan te bieden als alternatief. Zonder bij-betaling heb je nu heerlijke pocketvering matrassen in huis. Ik meende te weten dat deze matrassen voor de gasten bedoeld waren. Die hebben nu geluk! Groetjes van Matrasaanhuis
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
14 feb 2024
Beste heer N, Dank voor de 5 sterren voor onze mooie Bodyroll. Groeten van Matrasaanhuis
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
14 feb 2024
Beste Marjan, Dank je voor jouw 5 sterren beoordeling van de BodyRoll Grande. Naast onze Mini ( 70 cm lengte) en de gewone BodyRoll ( 110 cm) hebben we sinds enige maanden ook de langere uitvoering van 145 cm. Flink groot én voorzien van traagschuim vlokken-vulling. Heerlijk zacht. Geniet van de comfortabele BodyRoll! Team Matrasaanhuis
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nette matras. Goed verpakt. Wat ik minder vind is dat ik het oude matras zelf moet opruimen. Dacht dat de matrassen leverancier dat moest doen
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
14 feb 2024
Beste Rob, Je hebt bij ons de Favourite pocketvering matras besteld. Fijn te horen dat hier tevreden over bent. Het innemen van oude matrassen is nog niet landelijk geregeld. Net als bij andere grote huishoudelijke artikelen. Het is de logistiek die het ons onmogelijk maakt: levering van de (gerolde) matrassen kunnen wij uitbesteden aan DHL, PostNL of andere bezorger. Dat houdt de kosten laag voor ons. Dit soort bedrijven kunnen helaas geen oude matrassen terugnemen en verwerken. Zouden wij wél deze service opnemen, dan moeten wij ongeveer 100-125 euro per matras aan kosten maken. (Dat is vervoer en verwerking). En die zouden wij dus ook bij ieder matras moeten rekenen.... Wij betalen wél mee aan een landelijke regeling voor het verwerken van oude matrassen. Daarvoor betalen wij per gemaakt matras een kleine bijdrage. Hiermee worden de kosten van verwerking gefinancierd zodat ú als consument minder kosten heeft bij het afvoeren van oude matrassen. Maar wellicht wordt in de toekomst een beter systeem bedacht..... Met vriendelijke groet van Matrasaanhuis
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

No brainer!

Geweldig advies, snelle levering en topkwaliteit matras. En hele fatsoenlijke prijzen. Wat wil je nog meer. Super tevreden met mijn nieuwe matras en beddengoed.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
7 feb 2024
Beste heer van O, U heeft inderdaad compleet uitgepakt bij ons: een heerlijk stevig matras, de American Special, bamboe molton en onze jersey hoeslakens. Tesamen een geweldige combi. De American Special wilde u stevig uitgevoerd. En dat is natuurlijk mogelijk omdat wij dit matras op maat voor u maken... binnen 3 weken. De bamboe moltons zijn uniek; het zijn de zachtste en best regulerende moltons in Nederland. Gemaakt van bamboe, dus zeer goed vocht opnemend en temperatuur regulerend. Iets duurder dan katoen, maar ook véél lekkerder. Wij wensen u nog vele fijne jaren toe met deze opstelling. Met vriendelijke groeten van Matrasaanhuis
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Matras ok.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
5 feb 2024
Beste heer van den B, Dank u voor de 5 sterren beoordeling van het matras American Special. Binnen 3 weken hadden wij uw matras ( in een bijzondere maat ) gemaakt én geleverd in Belgié. Ik hoop dat het matras iets meer dan OK is. Maar ik gok van wel gezien de 5 sterren. Dank u en tot ziens! Team Matrasaanhuis
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en zorgvuldige levering
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
5 feb 2024
Beste J, Wij hebben je de Bodyroll geleverd in de lengtemaat 110 cm. Zoals je hebt gemerkt is dit een heerlijk zachte rol die gemakkelijk "hanteerbaar" is in bed. En geeft je een betere slaaphouding en drukpunten in bed. Dank je voor het maken van een review! Groeten van Team Matrasaanhuis
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
5 feb 2024
Beste mevrouw van B, Dank u voor uw 5 sterren. Het matras, de American Special was blijkbaar een schot in de roos. En terecht hoor. Het is een heerlijk hoog matras die wij in elke maat en elke stevigheid kunnen maken. Maatwerk terwijl we tóch binnen 3 weken deze thuis kunnen bezorgen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet van Matrasaanhuis
LN
Linda N.
Enschede
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed is goed, snel netjes en super tevreden over de aankoop!’
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
1 feb 2024
Dag mevrouw N, U heeft bij ons het dekbed Brinkhaus Bausch LUX gekocht. Dit duitse dekbed is heel mooi én heel prettig. De hoes is gemaakt van Mako-katoen met zijde; de vulling van Thermofill holle vezels. Dat zijn veel woorden voor een heerlijk soepel dekbed , dat extra luchtig is/blijft door de holle vezels. Een geweldig dekbed voor diegene die een niet-te-warm dekbed wensen. Deze heeft dan ook warmteklasse 3 ( van de 5). Bedankt voor uw aankoop en uw mooie review. Team Matrasaanhuis
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
30 jan 2024
Hallo A, Jij had bij ons de Favourite Plus matras besteld. Dit is ons stevige pocketvering matras. Gezien de 5 sterren bevalt jou dit matras uitstekend. Wij wensen jou nog vele fijne jaren toe op dit matras. Graag tot later.... Team Matrasaanhuis
27 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Matras was zeer goed top kwaliteit ik ben zeer tevreden. Misschien zou je kunnen overwegen niet meer te werken met DHL ik meer dan een week op mijn matras moeten wachten inplaats van een dag.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
29 jan 2024
Beste mevrouw J, Inderdaad, de bezorging naar Belgie duurde langer dan wij zouden inschatten. Misschien lag het aan DHL, misschien lag het aan de datum; de eerste week van januari is altijd topdrukte bij alle bezorgdiensten. Maar belangrijk is dat het matras, de Favourite, zo naar uw wens is. Wij wensen u dan ook vele jaren fijne nachten toe met dit matras. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima product!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
29 jan 2024
Beste Z, Bedankt voor jouw 5 sterren voor de Bodyroll. Wij merken dat de Bodyroll steeds populairder wordt. Dit kleinere lichaamskussen is een heel gemakkelijk "maatje" in bed. Hiermee kun je drukpunten in bed verlichten of gewoon een lekkere slaaphouding krijgen. Omdat deze niet te lang is ( 110 cm) is deze ook gemakkelijk "hanteerbaar" in bed. Wij wensen je er nog vele jaren plezier van. Groeten van Matrasaanhuis