matrasaanhuis.nl- Logo - Beoordelingen

matrasaanhuis.nlReviews

: 4.986Uitstekend

4,76

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 mrt. 2020
Laatst gewijzigd op: 1 dec. 2022
matrasaanhuis.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij matrasaanhuis.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 6 mrt. 2020
Laatst gewijzigd op: 1 dec. 2022
matrasaanhuis.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij matrasaanhuis.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor matrasaanhuis.nl

99 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

4.986 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor matrasaanhuis.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(2)
 Geverifieerde beoordeling
18 jul. 2022 
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
29 jul. 2022
Beste familie Buys, Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling! U heeft bij ons gekozen voor de binnenvering matras type IDOL. Ook in de niet gangbare afmetingen hebben we dit type matras op voorraad liggen. Op werkdagen besteld = de volgende dag in huis! Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis.nl
 Geverifieerde beoordeling
31 mrt. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
1 apr. 2022
Beste heer Meijer, U heeft bij ons gekozen voor de topdekmatras type Oslo van koudschuim. Deze topdekmatras heeft vanwege de koudschuim kern, zeer goede ventilerende eigenschappen. De topper behoud daarnaast ook de stevigheid van uw onderliggende matras. We wensen u nog veel genoegen met uw nieuwe topper! Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl