matrasaanhuis.nl- Logo - Beoordelingen

matrasaanhuis.nl
Beoordelingen:

145 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.215 beoordelingen in totaal  

4,83
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 mrt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
matrasaanhuis.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na 3 weken kwam het heugelijke nieuws dat het matras geleverd zou worden,'s maandags 's morgens werd het vroeg geleverd,een groot pakket netjes in plastic verpakt,konden gelijk zien dat het een mooi matras was. Het was wel een karweitje om het naar boven te krijgen,gelijk op het bed van onze zoon gelegd,even zelf gaan proefzitten en het voelde gelijk goed. De volgende morgen werd onze zoon een forse jongeman van 2.00cm enthousiast wakker "wat heb ik heerlijk geslapen",hij is super blij na een tijdje in een kuil gelegen te hebben nu hij zo'n fijn matras heeft. Daar hij chauffeur is de gehele dag is het fijn om goed uitgeslapen wakker te worden. Wij zullen jullie zeker aanbevelen als bekenden ook een matras nodig hebben. Veel succes ,dat jullie veel mensen mogen helpen aan een goede nachtrust. m.vr.gr. Fam.Broumels uit Roosendaal

de meest kritische beoordeling

23 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bezorger weigert matras naar boven te brengen. Laat matras buiten staan en rijdt weg. En daar betaal je dan in totaal bijna 500 euro voor.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor matrasaanhuis.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
12 apr 2024
Beste Bernadette, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! Je hebt bij ons gekozen voor het zit- en leeskussen voor in bed. Ons zitkussen is gemaakt van stevig schuim. Ofwel een goede ondersteuning tijdens het rechtop zitten in bed. Ook voor onze zitkussens hebben we extra hoesjes beschikbaar. U vindt deze op onze website. Veel plezier met uw nieuwe zitkussen. Met vriendelijke groet, Het team van Matrasaanhuis.nl
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
12 apr 2024
Beste Martin, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! Hier zijn we als bedrijf erg blij mee. De Favourite Orthopedic is jouw keuze geworden. Een comfortabel medium/zacht matras met pocketveringen en koudschuim als kern. De Favourite matrassen houden we altijd op voorraad. Dus op werkdagen besteld vóór 13:00 uur = de volgende dag in huis! We wensen je nog veel genoegen met het nieuwe matras Favourite Orthopedic! Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis.nl
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
12 apr 2024
Beste Karin, Bedankt voor de 5 sterren review! Je hebt bij ons gekozen voor het stevige matras, type Favourite Plus. Deze geweldige matras heeft een micropocketvering (stevig) en comfortabele koudschuimlagen aan beiden kanten! Het matras is zelfs voorzien van een zomer- en winterzijde. Nogmaals bedankt voor je bestelling! Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis.nl
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na 3 weken kwam het heugelijke nieuws dat het matras geleverd zou worden,'s maandags 's morgens werd het vroeg geleverd,een groot pakket netjes in plastic verpakt,konden gelijk zien dat het een mooi matras was. Het was wel een karweitje om het naar boven te krijgen,gelijk op het bed van onze zoon gelegd,even zelf gaan proefzitten en het voelde gelijk goed. De volgende morgen werd onze zoon een forse jongeman van 2.00cm enthousiast wakker "wat heb ik heerlijk geslapen",hij is super blij na een tijdje in een kuil gelegen te hebben nu hij zo'n fijn matras heeft. Daar hij chauffeur is de gehele dag is het fijn om goed uitgeslapen wakker te worden. Wij zullen jullie zeker aanbevelen als bekenden ook een matras nodig hebben. Veel succes ,dat jullie veel mensen mogen helpen aan een goede nachtrust. m.vr.gr. Fam.Broumels uit Roosendaal
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
9 apr 2024
Beste familie Broumels, Het is goed te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Het matras, de American Special, kunnen wij in iedere maat én iedere stevigheid uitvoeren. Voor uw zoon werd dat 90x220 cm in de stevigste uitvoering. Al onze Special - matrassen worden in Nederland gemaakt en daarom kunnen wij deze binnen 3 weken maken én bezorgen in Nederland en Belgie. Ik snap ook niet dat andere winkels er vaak 8 weken over doen. Het hoeft niet zo complex en duur te zijn...... Nogmaals dank voor de uitgebreide review en graag tot een volgende keer. Groetjes Matrasaanhuis
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel een afspraak gemaakt in de showroom, uitgebreid matrassen uitgeprobeerd en veel voorlichting gehad, matrassen werden snel geleverd, we hebben er meteen ook 2 kussens bij gekocht, we slapen heerlijk en hebben ook meteen 2 kussens voor in de caravan gekocht! Top service en geen moeite te veel!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
9 apr 2024
Hallo Robert, Bedankt voor jouw zeer uitgebreide review. Die zien we graag. Jullie zijn traagschuim liefhebbers, want de matrassen waren de Monaco Specials en de kussens de Argan traagschuim kussens. Maximaal comfort is zeer goed aan jullie besteed! Wel jammer (commercieel gezien) dat jullie pas over vele jaren weer bij ons terugkomen..... Geniet ervan. Team Matrasaanhuis
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk uitzoeken en bestellen. Levering snel en goed.Gekochte spullen ook van goede kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
25 mrt 2024
Dag Patricia, Je hebt bij ons een topmatras Oslo en anti-slipmatten gekocht. De Oslo topper is onze koudschuim topper met goed ventilerend schuim. Niet te zacht zodat er nog wat steun overblijft. De antislipmat voor een topper ( indien nodig) is een soort kleverige mat waardoor de topper niet kan verschuiven op het matras. Let op: wel kleverig,, maar geeft géén residu af. Wij wensen je er vele jaren slaapplezier van. Team Matrasaanhuis
9 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

een top bedrijf

net als voorheen, snelle levering, behulpzaam en houd je goed op de hoogte
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
15 mrt 2024
Beste heer de Groot, Fijn dat u ook deze keer weer kiest voor ons. Uw keuze, de Holland Special, is één van onze maatwerk matrassen, met pocketvering en koudschuim afwerking. Te bestellen in iedere maat en iedere stevigheid. Productie in Nederland en levering binnen 3 weken. Daar kan geen andere matrassenbedrijf tegen op! Wij wensen u vele jaren plezier van uw matras. Team Matrasaanhuis
LC
Lou C.
Etten-Leur
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Heel goed dat vooraf de maat nog gecheckt wordt.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
20 mrt 2024
Beste Lou, Hartelijk dank voor deze mooie review. Het klopt inderdaad dat wij bij klanten soms de afmeting extra controleren, omdat dit zeldzame afmetingen zijn. U heeft bij ons gekozen voor de topdekmatras Nasa Duo. Deze topper maakt uw bestaande matras zachter en comfortabeler. Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte en snelle levering. Perfect matras
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
20 mrt 2024
Beste Angela, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! Je hebt bij ons gekozen voor het maatwerk matras type Holland Special. Een oerdegelijk pocketveer matras met koudschuim voor de beste ventilatie. Wist je dat we ook hoeslakens en (bamboe) moltons hebben in de afmeting van je matras? Je vindt deze op onze website onder het kopje toebehoren. We wensen je veel plezier met de Holland Special matras en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering + prima product
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
7 mrt 2024
Beste Jacques, Nog relatief nieuw in ons assortiment en nu al een bestseller: de Adry Cool pocketvering matras. Een bijzonder matras want voorzien van een extra stevige pocketvering, maar.... door een laag traagschuim en een andere laag koudschuim, heeft dit matras twee gezichten. Wat zachter en wat steviger. Maar je zou ook kunnen denken: een zomer- en winterzijde. Maakt niet uit; bij dit matras kan het allemaal. Wij wensen je vele fijne jaren toe op dit matras Team Matrasaanhuis
4 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Matras volgens afspraak op tijd geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
7 mrt 2024
Beste familie N, Jullie hebben gekozen voor maximaal comfort; de Monaco Special. Ons extra hoge matras met koudschuim en een zijde met traagschuim. Deze matrassen houden wij niet op voorraad en kunnen wij maken én leveren binnen 3 weken. Zo ook bij u. Fijn dat alles zo voorspoedig is verlopen. Graag tot ziens! Matrasaanhuis
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering. Geheel naar wens.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
15 mrt 2024
Beste Jaap, Dank je voor de 5 sterren beoordeling. Inderdaad....wij zijn snel, want de meeste matrassen en toppers liggen gewoon op voorraad. En dus kunnen we iedere dag leveren. Voor jou was het de Favourite PLUS. Ons pocketveringmatras met een stevigheid tussen medium en hard in. Voor iedereen die wat steviger wilt liggen maar nog steeds voldoende comfort wilt hebben. Graag tot een volgende keer! Team Matrasaanhuis
JB
j B.
Maastricht
15 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geen poespas na een dag geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
18 mrt 2024
Beste heer/mevrouw Brands, U heeft gekozen voor de JOY. Onze binnenverings matras. Een wat zachter matras met het heerlijke gevoel van een lichte deining door de toepassen van Bonell-vering. Door de constructie is dit een ontzettend degelijk matras, dus de komende jaren zit u goed! Graag tot een volgende keer. Team Matrasaanhuis
2 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heerlijk matras en snel geleverd!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
7 mrt 2024
Beste Leonie, Dank je voor de 5 sterren review! Ons beste verkopende type matras: de Favourite Orthopedic, slaat dus ook bij jou goed aan! En terecht, want dit is een medium pocketveer matras, geschikt voor iedereen die van medium sterk matras houdt. Lekkere ondersteuning maar zachte materialen. Hier lig je goed op de komende jaren! Tot een volgende keer. Groeten van Matrasaanhuis
9 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en prima product
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
15 mrt 2024
Hallo Erika, Jij hebt van ons het zitkussen ontvangen. Dit drie-hoekige kussen zorgt ervoor dat u heerlijk (stevig) kunt zitten in bed. Het zitkussen zorgt voor de juiste hoek, jouw eigen kussen zorgt voor de zachtheid. Samen altijd een heerlijke combinatie. Veel plezier ermee! Groeten van Matrasaanhuis
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bedden nog niet ontvangen !!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
25 mrt 2024
Beste Chris, Klopt, de matrassen had jij besteld voor levering over een paar weken. Dus laten we de review nogmaals doen over 1 maand. Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis
15 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles perfect geregeld
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
18 mrt 2024
Hallo Dirk, Dank voor jouw maximale score! Dat is natuurlijk het gevolg van 2 zaken: 1. we hebben het op voorraad en dus snel bezorgd 2. het is een heel fijne topper. We hebnben het hier over de topper Nasa Duo. Een zachte topper met traagschuim en koudschuim. Door het toepassen van 2 lagen, kun je deze topper ook aan twee kanten gebruiken. Je mag zelf kiezen op welke laag je wilt liggen. Dat maakt deze topper ook écht een TOPPER! Graag tot ziens. Matrasaanhuis
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles ging soepel
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
18 mrt 2024
Beste Marloes, Inderdaad, alles is soepel geregeld. Het matras, de American Special, was binnen 2 weken gemaakt en de week erna afleverd bij jullie. Wij hopen ( en denken wel zeker te weten) dat jullie tevreden zijn over dit matras. De combinatie pocketvering met koudschuim afwerklagen, zorgt voor een heerlijk matras. Omdat wij deze op iedere stevigheid kunnen maken, zal deze altijd passen bij jullie wensen. Jammer dat jullie pas weer over vele jaren weer een nieuw matras nodig hebben.... :-) Groetjes van Matrasaanhuis
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kundig en snel
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
25 mrt 2024
Beste Nicole, Dank je voor de 5 sterren! De Favourite, onze pocketvering matras, hebben wij jou geleverd. Het is fijn te horen dat jij na 6 weken gebruik, zo tevreden bent over dit matras. Het matras is niet hard, niet zacht, maar een écht medium matras. Meteen heb jij bijpassende hoeslakens en moltons gekocht. Deze zachte katoenen lakens zijn flexibel en daardoor altijd goed passend. Graag tot een volgende keer! Team Matrasaanhuis
10 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
15 mrt 2024
Beste Z, Dank je voor de 5 sterren review. Blijkbaar is de BODYROLL goed ontvangen én goed bevallen. En terecht hoor. De Bodyroll is door ons bekend gemaakt in Nederland. Vroeger waren er alleen zwangerschapskussens. Die waren véél te groot. Maar met deze Bodyroll is er een hanteerbaar lichaamskussen van 110 cm lengte. Lekker zacht en goed hanteerbaar in bed als slaapmaatje. En..... tegenwoordig hebben ook een mini Bodyroll van 70 cm lengte. Graag tot ziens. Matrasaanhuis