matrasaanhuis.nl- Logo - Beoordelingen

matrasaanhuis.nl
Beoordelingen:

149 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.196 beoordelingen in totaal  

4,85
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 mrt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
matrasaanhuis.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na 3 weken kwam het heugelijke nieuws dat het matras geleverd zou worden,'s maandags 's morgens werd het vroeg geleverd,een groot pakket netjes in plastic verpakt,konden gelijk zien dat het een mooi matras was. Het was wel een karweitje om het naar boven te krijgen,gelijk op het bed van onze zoon gelegd,even zelf gaan proefzitten en het voelde gelijk goed. De volgende morgen werd onze zoon een forse jongeman van 2.00cm enthousiast wakker "wat heb ik heerlijk geslapen",hij is super blij na een tijdje in een kuil gelegen te hebben nu hij zo'n fijn matras heeft. Daar hij chauffeur is de gehele dag is het fijn om goed uitgeslapen wakker te worden. Wij zullen jullie zeker aanbevelen als bekenden ook een matras nodig hebben. Veel succes ,dat jullie veel mensen mogen helpen aan een goede nachtrust. m.vr.gr. Fam.Broumels uit Roosendaal

de meest kritische beoordeling

23 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bezorger weigert matras naar boven te brengen. Laat matras buiten staan en rijdt weg. En daar betaal je dan in totaal bijna 500 euro voor.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor matrasaanhuis.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede service

Kreeg makkelijk telefonisch contact. Daarna goed advies en belofte dat de matras de volgende dag geleverd zou worden, wat ook zo bleek te zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
16 jan 2024
Dag Mark, Wij vinden het ook belangrijk dat klanten ons kunnen bereiken. Er zijn al genoeg internetshops die volkomen onbereikbaar zijn. Jij had behoefte aan een logeer/kindermatras en hebt de IDOL besteld. Maar je wilde ook zeker weten dat wij nog vóór de kerst konden leveren. Dat was geen probleem. Natuurlijk zijn wij ook afhankelijk van onze bezorgdiensten zoals DHL of PostNL. Maar over het algemeen worden onze matrassen de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een specifieke bezorgdatum hebt ingegeven op onze site. Fijn te horen dat alles naar wens is verlopen. Groeten van Matrasaanhuis
22 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had onlangs advies nodig over een matrashoes. Deed ik per mail. Tot mijn verbazing kreeg ik binnen 10 minuten een antwoord terug. Kreeg een advies waar ik werkelijk wat aan had. Geweldig!!!!!!!!!!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
29 dec 2023
Dag Coby, Ja hoor, wij zijn écht een internetbedrijf dat contact wil hebben met de klanten. Wij vinden het veel fijner dat je vragen stelt zodat wij ook echt het juiste advies kunnen geven. Het terugsturen van producten vinden wij heel erg; niet goed voor u, niet goed voor het milieu, niet goed voor de kosten. U wilde een fijn strak hoeslaken voor een matrasmaat 120x190 cm en deze hebben wij uiteraard ook. De Jersey katoenen hoeslaken bleek naar uw wens te zijn! Graag tot een volgende keer! Team Matrasaanhuis
28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Persoonlijk en betrouwbaar

Ik kreeg een vriendelijke iemand aan de telefoon om mijn vragen te beantwoorden. En voor de 2e keer voldeed mijn bestelling volledig aan mijn (hoge)verwachtingen. Ik ben een blije slaper!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
15 jan 2024
Dag mevrouw L, Dank u voor uw hartelijke woorden. Ik heb u ruim 1 maand geleden geadviseerd over uw matras ( de Favourite Plus) met de Merino wollen deken. U heeft hiermee écht een fijn stevig matras met als "kers op de taart" de wollen onderdeken. Deze onderdeken zorgt voor een weldadig gevoel in bed én het stimuleert de bloedsomloop, want echt wol. Je voelt de wolharen niet want het is van de Merino schaap en dat betekent het zachtst mogelijke wol. Wij vinden het fijn als we mee kunnen denken bij een nieuw matras; hier zijn we best goed in geworden over de afgelopen 15 jaren..... Graag weer tot een volgende keer! Matrasaanhuis
8 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

klantenservice goed

Matras werd steeds niet bezorgd, bleek beschadigd tijdens transport. Klantenservice pakte het direct op en liet nieuw matras bezorgen.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
16 jan 2024
Hallo E, Inderdaad, jouw bestelling, een OSLO topper 180x190 cm, bleek bij DHL ergens beschadigd te zijn geraakt. Nadat jij ons meldde dat er ergens iets fout ging, hebben wij direct een nieuw exemplaar aan jou toegestuurd. En daarmee was het weer opgelost. Overal worden fouten gemaakt. Altijd gaat het erom hoe je daarmee omgaat. Fijn dat het naar tevredenheid is opgelost en veel fijne nachten toegewenst op deze fijne topper. Team Matrasaanhuis
26 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Makkelijk bestellen en snelle levering

Makkelijk bestellen, levering op de gewenste dag.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
15 jan 2024
Beste Annemieke, Dank je voor alle sterren! Je had een bijzondere maat matras nodig: 140x190 cm. Maar zoals je merkte hebben wij ook die gewoon op voorraad. En je wilde een snelle levering; besteld op vrijdag, met verzoek of wij deze op zaterdag konden laten afleveren. En dat lukte zonder enig probleem. Fijn dat je zo tevreden bent. Groeten van Matrasaanhuis
AS
Adri S.
Den Haag
5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
15 jan 2024
Hallo meneer S, U heeft ons unieke zitkussen gekozen. Een driehoekig stevig kussen waardoor je beter kunt zitten in bed. Of als extra steun bij half-liggen. Het zitkussen is stevig, dus je gebruikt altijd je eigen kussen voor het comfort. Maar de combinatie is altijd onovertroffen. Wij zijn de enige in Nederland die dit kunnen verkopen in deze vorm. En dat is ook logisch.....wij hebben dit kussen 6 jaar geleden bedacht en ontworpen. Deze wilt u nooit meer kwijt! Groeten van Matrasaanhuis
13 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
21 dec 2023
Hallo J, De Favourite is blijkbaar ook jouw favoriete matras geworden. En logisch..... het is een heerlijk medium matras. Niet te hard, niet te zacht. Voorzien van de juiste materialen zoals een 7-zone pocketvering en afwerking met koudschuim. Dank voor de 5 sterren beoordeling en we hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen. Fijne feestdagen! Team Matrasaanhuis
29 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Fijne matrassen voor een scherpe prijs!

We hadden al twee basismatrassen van Matrasaanhuis, voor 2 logeerbedden. Die bevielen ons (onze gasten :-) ) al heel goed. Nu hebben we voor ons eigen tweepersoonsbed de American special en de Monaco special besteld. De een stevig de ander medium. We hebben nu bijna 2 weken op deze matrassen geslapen en ze bevallen heel goed. Zeer goed ademend, en de bamboe-tijk is natuurlijk ook heel fijn om vocht af te voeren. De matrassen bieden aan elk van ons met verschillende gewicht prima steun en ze zijn erg comfortabel. De prijzen vinden wij zeer concurrerend, en de communicatie is snel en klantvriendelijk. We zouden hier zonder twijfelen weer aan matras kopen.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
5 dec 2023
Beste Paul, Altijd leuk om te horen ( van vaste klanten) dat ook de volgende matrassen weer zo goed bevallen. Je hebt gekozen voor onze maatwerk-matrassen, die wij helemaal op jullie hebben afgestemd. Onze prijzen zijn inderdaad ruim 50% voordeliger dan "de collega's". Maar dat komt omdat wij heel anders inkopen en geen overbodige kosten maken zoals importeurs, groothandels of winkels. Dat voordeel komt jullie kant op. Bedankt en.... tot een volgende keer. Groeten van Matrasaanhuis
6 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het is voor onze kleinzoon (6 jaar). Hij had in onze caravan geslapen van de zomer en wij hebben er al jaren één op de bedden daar. Hij vond dat zo fijn en zacht ook, dat wilde hij ook en omdat hij kort daarna jarig was heeft hij het voor zijn verjaardag gekregen. En wat denk U wat... hij slaap zowaar 's morgens langer en hij vindt het heerlijk. Zijn papa en mama vinden dat ook wel fijn natuurlijk.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
25 okt 2023
Beste familie Andeweg, Hartelijk bedankt voor deze fantastische beoordeling en de 5 sterren. Super fijn om te horen dat alles naar wens is! U had gekozen voor de matrastijk van Merino Wol. Gemaakt van 100% zuiver wol van de Merino schaap. De Merino Wollen onderdeken verhoogt het comfort op uw bestaande bed met behoud van de stevigheid van uw matras. We wensen jullie nog heel veel genoegen met het product. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
25 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heerlijk product, makkelijk te bestellen en gewoon communicatie over het verloop van de bestelling. En de herinneringsmails voor de rotaties van het matras.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
16 nov 2023
Beste Marco, Nogmaals bedankt voor je bestelling bij Matrasaanhuis.nl en voor de 5 sterren review! Je bent inmiddels een vaste klant bij ons geworden en hebt gekozen voor de stevige pocketveer matras type Favourite Plus. De Favourite Plus heeft een stevige multipocket kern en een koudschuim afwerking. Voorzien van een zomer- en winterzijde. En wat fijn om te lezen dat je onze servicemails prettig vindt! We wensen je nog veel genoegen met de Favourite Plus matras. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
6 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Heb me review aangepast.

Na wat matrassen met proefslapen bij andere winkels, was ik bij deze winkel de favoriet of de adry cool aangeraden voor mijn lage rugpijn. Stevige tot gemiddelde matrassen, prima, want ik lig niet graag zacht. Ik heb dan de adry cool gekozen en ik lig goed, geen helse lage rugpijn meer en dat voor een lage prijs service een dikke 10! Ik ben 1,58m groot en weeg 48 kilo en heb een gevoelige rug.
Beoordeling melden
LG
Leo G.
Doorn
26 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling

Bezorging op camping

Het matras moest op een camping bezorgd worden. Na de bestelling werd er direct contact opgenomen met ons omtrent de levering. De vrachtauto was te groot om op het campingterrein te komen. De bezorger belde15 minuten van te voren dat hij eraan kwam. Dan vind ik dat het allemaal goed geregeld is.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
1 mei 2023
Beste familie Groene, Hartelijk bedankt voor de 5 sterren en de positieve beoordeling. Fijn dat alles naar wens is verlopen, hier zijn we erg blij mee! U had gekozen voor de matras type 'Favourite Plus'. Ons luxe matras met pocketvering en koudschuim, voor een stevige ondersteuning en een zachte toplaag! In verschillende maten op voorraad. Bedankt voor de bestelling en wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
2 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Na 3 dagen beloftes, geen bezorging door DHL ...

Na 3 dagen beloftes, geen bezorging door DHL; daarop e-mail met klacht aan Matras-aan-Huis (MaH) gezonden. Nog dezelfde dag werd geleverd door DHL (na op de vingers te zijn getikt door MaH). Top! Topmatras (koudschuim), merk Oslo, naar tevredenheid (blijft persoonlijk!).
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
5 dec 2023
Hallo J.H., Het bezorgen van (top)matrassen wordt door PostNL of DHL uitgevoerd. En tja...... dat wil wel eens fout gaan. Maar over het algemeen krijgen we het opgelost. Maar het belangrijkste is dat u de Topper Oslo zo fijn vindt. Een topper zorgt voor extra comfort op het matras; deze is voorzien van een dikke laag koudschuim waardoor de topper een beetje extra zachtheid maar tóch voldoende steun blijft geven. Graag tot een volgende keer! Matrasaanhuis
CB
Claire B.
langemark
19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

matras met binnenveren

kwalitatieve matras voor scherpe prijs, vlugge bezorging. Op maat voor onze camper. 70x190.. slaapt heerlijk. Goeie luchtcirculatie. Door de licht wiegende , actieve beweging, kun je heel gemakkelijk draaien in je bed.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
16 aug 2023
Beste mevrouw Bruyneooghe, Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling en de 5 sterren. Hier zijn we als bedrijf heel erg blij mee. U had gekozen voor de matras type Joy. Een matras met Bonell binnenvering en koudschuim voelt wat "wiegender" aan dan een matras met pocketvering. Wellicht tot de volgende bestelling:) Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
3 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geweldig advies, belangrijk i.v.m. Parkinson en in-/uitstappen bed. Juiste hardheid. Correcte aflevering. Heel bijzonder, na zekere tijd een mail met advies matras te draaien. Gewoon perfect!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
25 okt 2023
Beste heer Schouten, Hartelijk bedankt voor de 5 sterren en de positieve beoordeling. Fijn dat alles goed is verlopen en naar wens is . U had gekozen voor diverse producten waaronder de matras type American Special. Een extra luxe pocketvering matras met koudschuim, op maat en wens gemaakt. Binnen 2 weken geproduceerd. Wellicht tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
18 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
De service was heel goed, snelle en correcte bestelling en bezorging. Het matras heeft mijn atrose pijnklachten aan beide heupen, tijdens het slapen opgelost, voor 90%!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
18 apr 2023
Beste familie Pagano, Hartelijk bedankt voor de 5-sterren beoordeling en de positieve reactie. We zijn erg blij om te horen dat de levering goed is verlopen en dat het matras wat klachten is helemaal fijn om te horen! We wensen u nog heel veel slaap plezier op de Topdekmatras Favourite, en wellicht tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, TeamMatrasaanhuis.nl
21 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
De leveringssnelheid, de eenvoudige bestelling on line en een fijne matras aan een interessante prijs. Ik zou niet weten wat jullie nog beter zouden kunnen doen.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
25 mei 2023
Beste familie Van Laethem, Hartelijk bedankt voor uw bestelling, de 5 sterren en de fantastische en positieve beoordeling. Hier zijn we als bedrijf zeer blij mee! Fijn dat alles naar wens is verlopen, inclusief de bezorging aan een verblijfspark. We wensen u nog heel veel genoegen met de Favourite Orthopedic, en wellicht tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl