matrasaanhuis.nl- Logo - Beoordelingen

matrasaanhuis.nl
Beoordelingen:

145 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.215 beoordelingen in totaal  

4,83
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 mrt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
matrasaanhuis.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na 3 weken kwam het heugelijke nieuws dat het matras geleverd zou worden,'s maandags 's morgens werd het vroeg geleverd,een groot pakket netjes in plastic verpakt,konden gelijk zien dat het een mooi matras was. Het was wel een karweitje om het naar boven te krijgen,gelijk op het bed van onze zoon gelegd,even zelf gaan proefzitten en het voelde gelijk goed. De volgende morgen werd onze zoon een forse jongeman van 2.00cm enthousiast wakker "wat heb ik heerlijk geslapen",hij is super blij na een tijdje in een kuil gelegen te hebben nu hij zo'n fijn matras heeft. Daar hij chauffeur is de gehele dag is het fijn om goed uitgeslapen wakker te worden. Wij zullen jullie zeker aanbevelen als bekenden ook een matras nodig hebben. Veel succes ,dat jullie veel mensen mogen helpen aan een goede nachtrust. m.vr.gr. Fam.Broumels uit Roosendaal

de meest kritische beoordeling

23 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bezorger weigert matras naar boven te brengen. Laat matras buiten staan en rijdt weg. En daar betaal je dan in totaal bijna 500 euro voor.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor matrasaanhuis.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
VG
22 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
had wat problemen met mijn bestelde artikel, maar werd SUPER opgelost
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
31 aug 2023
Beste Valentina, Wat fijn om te lezen dat alles goed is gekomen! En nogmaals bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Inderdaad...uw bestelde artikel, de Bodyroll, zat een productiefout. We hopen dat alles naar tevredenheid is opgelost en dat u weer geniet van de Bodyroll. We wensen u nog veel plezier met de Bodyroll / Lichaamskussen. Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis.nl
3 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Tot de volgende keer!

Transparante, snelle service. Product voldoet aan verwachtingen.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
4 jul 2023
Beste T, Bedankt voor de 5 sterren-beoordeling! Hier zijn we hartstikke blij mee! Je hebt bij ons gekozen voor de stevige pocketveer matras type Favourite Plus. De microveringen in dit matras zorgen voor een goede en stabiele lig. Het matras heeft zowel een winter- als een zomerzijde. Tot de volgende keer en nogmaals bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis.nl
LN
Linda N.
Enschede
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed is goed, snel netjes en super tevreden over de aankoop!’
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
1 feb 2024
Dag mevrouw N, U heeft bij ons het dekbed Brinkhaus Bausch LUX gekocht. Dit duitse dekbed is heel mooi én heel prettig. De hoes is gemaakt van Mako-katoen met zijde; de vulling van Thermofill holle vezels. Dat zijn veel woorden voor een heerlijk soepel dekbed , dat extra luchtig is/blijft door de holle vezels. Een geweldig dekbed voor diegene die een niet-te-warm dekbed wensen. Deze heeft dan ook warmteklasse 3 ( van de 5). Bedankt voor uw aankoop en uw mooie review. Team Matrasaanhuis
NK
Nc K.
VOLENDAM
15 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede kwaliteit

Zoals eerder besteld, gewoon weer top.... zijn zeer tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
5 dec 2023
Beste heer/mevrouw , Dat vinden wij het fijnst; als klanten weer terugkomen omdat ze tevreden zijn over ons. BEDANKT! Deze keer heeft u de Favourite Plus matras gekocht. Een pocketveringmatras met extra sterke vering. Hierdoor is het matras medium- tot stevig. Een wat steviger matras dus. En met twee verschillende zijdes: één zijde heeft een beetje traagschuim voor extra comfort; de andere zijde alleen koudschuim. Je zou dit ook als zomer- en winterzijde kunnen zien. Bedankt voor uw mooie woorden en heel graag weer tot ziens. Met vriendleijke groet, Team Matrasaanhuis
1 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Lekker dat je af en toe een mailtje krijg van topper draaien
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
7 jun 2023
Beste familie Barendse, Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling en de 5 sterren. Fijn om te horen dat onze 3-maandelijkse attentie service bevalt. We doen ons best om onze klanten te adviseren het matras te draaien of te keren. Nogmaals, bedankt voor uw bestelling en wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
6 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top bedrijf, perfected matras, lieve mensen, beveel het aan!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
7 jun 2023
Beste mevrouw Bultje, Hartelijk bedankt voor de 5 sterren en de positieve beoordeling. Super fijn om te horen dat alles toch goed is verlopen na wat problemen met de levering. Ondanks dat hopen we dat alles naar wens. U had gekozen voor het matras Idol. Eenvoudig maar een comfortabel matras met bonell binnenvering en koudschuim afwerking. Wellicht tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
15 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed telefonische contact. Snelle levering en erg tevreden
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
16 nov 2023
Beste M, Ons nieuwe type matras de Adry Cool is uw keuze geworden. Dit geweldige matras heeft een stevige lig, maar een zachte comfort laag. Alles in dit matras is gemaakt voor extra comfort en verkoeling. Voor nu wensen wij u veel plezier met het nieuwe matras en wellicht tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis.nl
17 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik kan weer zonder pijn slapen en weer normaal opstaan.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
5 dec 2023
Beste mevrouw K, Uw reactie zou kunnen duiden op aankoop van een matras. Maar nee, het betreft uw aankoop van onze Bodyroll. En deze reactie hebben wij wel vaker. Een Bodyroll is écht een "maatje" in bed. Het zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt liggen en door de flexibele toepassing van dit zachte kussen, kun je deze gebruiken om bijvoorbeeld knelpunten te verminderen. Het is een fijne oplossing voor mensen die fijner willen liggen of om drukpunten te verminderen. Geniet er maar vele jaren van! Met groeten van Matrasaanhuis
6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service, snelle bezorging en een heerlijk matras
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
13 dec 2023
Dag Y, Jullie slapen nu 1 maand op de Nasa DUO. Ons speciale matras van pocketvering en 2 verschillende zijdes: 1 zijde met koudschuim en 1 zijde mat traagschuim. De pocketvering is medium, maar de schuimlagen zijn wat zachter. Daardoor is dit een heerlijk comfortabel matras. Je mag zelf kiezen welke zijde bovenop komt te liggen. Wat een genot. Wij wensen jullie er nog vele fijn slaapjaren toe? Groetjes van Matrasaanhuis
15 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website en snelle levering, goede kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
19 jun 2023
Beste familie Nijhof, Hartelijk bedankt voor de fantastische beoordeling en de 5 sterren. Hier zijn we als bedrijf heel erg blij mee! U had gekozen voor de matras type Favourite Orthopedic. Dit matras heeft een stevige lig en een zacht bovenlaag. Een heerlijk matras gemaakt van een combinatie van 7 zone-pocketvering en koudschuim afwerking. In vele maten op voorraad! Wellicht tot de volgende bestelling Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
26 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Makkelijk bestellen en snelle levering

Makkelijk bestellen, levering op de gewenste dag.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
15 jan 2024
Beste Annemieke, Dank je voor alle sterren! Je had een bijzondere maat matras nodig: 140x190 cm. Maar zoals je merkte hebben wij ook die gewoon op voorraad. En je wilde een snelle levering; besteld op vrijdag, met verzoek of wij deze op zaterdag konden laten afleveren. En dat lukte zonder enig probleem. Fijn dat je zo tevreden bent. Groeten van Matrasaanhuis
MB
Marry B.
HUIZEN
29 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super goed telefonisch advies gekregen!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
7 jun 2023
Beste familie Bakker, Hartelijk bedankt voor uw bestelling en de positieve beoordeling/5 sterren. Fijn om te horen dat u telefonisch goed bent geholpen. U had gekozen voor de Favourite Plus. Ons luxe matras met pocketvering en koudschuim, voor een stevige ondersteuning en een zachte toplaag. In vele maten altijd op voorraad. Nogmaals, bedankt voor uw bestelling en wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl We wensen u nog heel veel genoegen met het product. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
18 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede service

Goede, snelle en vriendelijke service
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
5 dec 2023
Beste heer/mevrouw O, Wij proberen veel service te bieden. Dat geldt ook indien een product niet naar wens is. U vond de Topcover niet naar uw verwachting en heeft ons gevraagd om alles terug te nemen. Dat hebben wij direct gedaan u de complete betaling terug gestort. Want voor AL onze producten geldt: niet goed = geld terug. Dat levert ons op de lange termijn zoveel tevreden klanten. U geeft ons 5 sterren. In deze situatie dus voor onze service. Dank daarvoor! Met vriendelijke groet van Matrasaanhuis
9 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijne klantenservice met goed advies
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
15 dec 2023
Beste heer van der Vlies, Dank u voor uw review. Fijn dat ook zakelijke klanten de moeite nemen om een beoordeling achter te laten. Omdat wij al 15 jaar gewend zijn via de telefoon/mail advies te geven voor matrassen, zijn we hierin best goed geworden. Al zeggen we het zelf.... Heel graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet Matrasaanhuis
27 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en prima producten
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
31 aug 2023
Beste Marlies, Bedankt voor wéér een bestelling bij Matrasaanhuis.nl én de 5 sterren beoordeling! Je hebt gekozen voor de Bodyroll lichaamskussen. Een geweldig item om het slaapcomfort te verhogen. Tot de volgende keer! Groetjes, Team Matrasaanhuis.nl
10 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima toppertje en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
19 jul 2023
Beste N, Je hebt bij ons een dun toppertje gekocht; de TOPCOVER. Eigenlijk is het geen echte topper, want er zit geen schuimen vulling in. De Topcover is 3 cm hoog en vooral bedoeld als dikke hygienische laag op het matras, of.... om de naad tussen twee matrassen te bedekken. Het maakt je matras een beetje zachter. Tot een volgende keer! Matrasaanhuis
17 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service. Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
5 dec 2023
Hallo Maaike, Jij bent een terugkerende klant! En dat is leuk te horen. Na aankoop van 2 matrassen, was het nu de beurt aan onze dekbedden. Want naast alle matras hebben wij ook een mooie collectie dekbedden, kussens en beddengoed. Want ook dit is goed, snel en voordelig. Bedankt en graag weer tot ziens. Matrasaanhuis
AK
4 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima naar behoren afgeleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
25 okt 2023
Beste mevrouw Koekkoek, Hartelijk bedankt voor de 5 sterren en de positieve beoordeling. U had gekozen voor de Favourite Plus. Ons luxe matras met pocketvering en koudschuim, voor een stevige ondersteuning en een zachte toplaag. In vele afmetingen op voorraad. Wellicht tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
17 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijne service en topmatras!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
16 nov 2023
Beste Marijke, Super bedankt voor de 5 sterren beoordeling! De American Special matras is uw keuze geworden. Dit geweldige matras produceren wij in 3 verschillende hardheden en wordt standaard voorzien met een afritsbare tijk van bamboe. Nogmaals bedankt voor uw bestelling en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis.nl
11 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering goede €

Snelle levering goede prijs
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
25 sep 2023
Beste Debbie, Hartelijk dank voor uw mooie 5 sterren! Jullie keuze is gevallen op de Favourite Plus matras. Dit matras heeft een medium/stevige hardheid en is afgewerkt met een mooie dubbele biesafwerking. Ook in de niet gangbare afmetingen, houden we dit matras op voorraad. Want vandaag besteld vóór 13:00 uur = de volgende dag in huis! Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis.nl