matrasaanhuis.nl- Logo - Beoordelingen

matrasaanhuis.nl
Beoordelingen:

145 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.215 beoordelingen in totaal  

4,83
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 mrt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
matrasaanhuis.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na 3 weken kwam het heugelijke nieuws dat het matras geleverd zou worden,'s maandags 's morgens werd het vroeg geleverd,een groot pakket netjes in plastic verpakt,konden gelijk zien dat het een mooi matras was. Het was wel een karweitje om het naar boven te krijgen,gelijk op het bed van onze zoon gelegd,even zelf gaan proefzitten en het voelde gelijk goed. De volgende morgen werd onze zoon een forse jongeman van 2.00cm enthousiast wakker "wat heb ik heerlijk geslapen",hij is super blij na een tijdje in een kuil gelegen te hebben nu hij zo'n fijn matras heeft. Daar hij chauffeur is de gehele dag is het fijn om goed uitgeslapen wakker te worden. Wij zullen jullie zeker aanbevelen als bekenden ook een matras nodig hebben. Veel succes ,dat jullie veel mensen mogen helpen aan een goede nachtrust. m.vr.gr. Fam.Broumels uit Roosendaal

de meest kritische beoordeling

23 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bezorger weigert matras naar boven te brengen. Laat matras buiten staan en rijdt weg. En daar betaal je dan in totaal bijna 500 euro voor.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor matrasaanhuis.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
AS
Adri S.
Den Haag
5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
15 jan 2024
Hallo meneer S, U heeft ons unieke zitkussen gekozen. Een driehoekig stevig kussen waardoor je beter kunt zitten in bed. Of als extra steun bij half-liggen. Het zitkussen is stevig, dus je gebruikt altijd je eigen kussen voor het comfort. Maar de combinatie is altijd onovertroffen. Wij zijn de enige in Nederland die dit kunnen verkopen in deze vorm. En dat is ook logisch.....wij hebben dit kussen 6 jaar geleden bedacht en ontworpen. Deze wilt u nooit meer kwijt! Groeten van Matrasaanhuis
3 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service, fijn matras!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
13 dec 2023
Beste heer/mevrouw R, Het fijne matras is de Favourite. Ons meest verkochte pocketveringmatras. Het is medium stevig, voorzien van zachte lagen koudschuim en mediumstevige pocketvering. Een heerlijke combi voor de meeste mensen. Dank u voor uw review en geniet natuurlijk ook van de bijgekochte molton en hoeslakens. Groetjes , team Matrasaanhuis
10 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
vakkundig, helder advies.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
16 nov 2023
Beste Hanneke, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! De Nasa Duo matras is uw keuze geworden. Dit type matras houden we op voorraad en kan binnen 1 werkdag al in huis zijn. De Nasa Duo is een pocketveer matras met twee verschillende schuimsoorten. De ene zijde voorzien van traagschuim (zacht) en de andere zijde voorzien van koudschuim (iets steviger). We wensen je nog veel genoegen met de Nasa Duo matras. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis
WB
2 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles goed geregeld.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
5 dec 2023
Beste mevrouw Winny, U heeft gekozen voor ons slaaphulpje in bed: de Bodyroll. Een korte rol van ongeveer 1 meter lang, die u helpt om een fijne slaaphouding te krijgen. De rol is gemakkelijk in gebruik en kan de drukpunten verminderen tijdens het slapen. Geniet er maar vele nachten van. Groeten van Matrasaanhuis
31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles ging naar wens
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
7 jun 2023
Beste familie Visser, Hartelijk bedankt voor uw bestelling en de positieve beoordeling. U had gekozen voor de Favourite Orthopedic. Dit matras heeft een stevige lig en een zachte bovenlaag. De matras type Favourite is in vele maten verkrijgbaar. Nogmaals, bedankt voor uw bestelling en wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
12 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede service
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
16 nov 2023
Beste Willem, Bedankt voor de 5 sterren! Hier zijn we als bedrijf erg blij mee. Je hebt bij ons gekozen voor de Monaco Special matras in de zachte variant. De Monaco Special matras is een pocketveer matras die we kunnen produceren in iedere stevigheid naar wens. We zijn erg blij dat u onze service als zéér goed heeft ervaren. We wensen je nog veel genoegen met de Monaco Special. Team Matrasaanhuis.nl
GW
1 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
In 1 woord geweldig
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
4 jul 2023
Beste familie Wolters, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Kort en krachtig! U heeft gekozen voor de topper type Oslo met een koudschuim kern van HR40. Deze topdekmatrassen hebben een zéér goede ventilatie. In combinatie met de 100% katoenen molton en hoeslaken een ware genot op om te slapen. We wensen u nog veel genoegen met uw bestelling en tot de volgede keer! Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
21 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hele goede matras
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
10 aug 2023
Beste familie Dijkhuizen, Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling en de 5 sterren. Fijn om te horen dat alles naar wens is. U had gekozen voor de matras Nasa Duo. Een heerlijk matras met traagschuim en koudschuim. In vele maten op voorraad beschikbaar. Wellicht tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
7 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
5 dec 2023
Beste Gabriele, Jij had gekozen voor de Holland Special; ons no-nonsens-matras van 21 cm hoog. Mooi afgewerkt met pocketvering en koudschuim. Te bestellen in 3 stevigheden. Wij kunnen deze maatwerk matrassen binnen 2 weken maken én bezorgen. Gezien uw 5 sterren, mag ik begrijpen dat u zeer tevreden bent over dit matras. Dank u voor uw review en graag tot een volgende keer. Groeten van team Matrasaanhuis
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima product!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
29 jan 2024
Beste Z, Bedankt voor jouw 5 sterren voor de Bodyroll. Wij merken dat de Bodyroll steeds populairder wordt. Dit kleinere lichaamskussen is een heel gemakkelijk "maatje" in bed. Hiermee kun je drukpunten in bed verlichten of gewoon een lekkere slaaphouding krijgen. Omdat deze niet te lang is ( 110 cm) is deze ook gemakkelijk "hanteerbaar" in bed. Wij wensen je er nog vele jaren plezier van. Groeten van Matrasaanhuis
13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede ervaring
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
19 jun 2023
Beste familie Visser-Vd Meij, Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling en de 5 sterren. Hier zijn we als bedrijf erg blij mee. U had gekozen voor de matras onderlegger vilt. Deze onderlegger heeft als functie een buffer te vormen tussen uw en de onderzijde van het bed. Als extra heeft deze onderlegger hoekbandjes die om het matras worden gedaan. Bestemd voor lattenbodem, boxspring, spiraalvering of harde bodem. In verschillende maten op voorraad en voor 13:00 besteld is de volgende werkdag in huis. Wellicht tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
11 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima service
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
25 sep 2023
Beste familie Mulder, Hartelijk bedankt voor de 5 sterren beoordeling, hier zijn we als bedrijf heel erg blij mee! U had gekozen voor onze zitkussen. Dit is ons stevige zitkussen voor een relaxte wijze van ondersteuning in bed. Om te lezen, Televisie te kijken of om onder uw voeten/benen te plaatsen. Dit zitkussen is zeer praktisch om te gebruiken in bed. We wensen u nog heel veel genoegen met het product. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
12 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima matras.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
17 aug 2023
Beste familie Derksen, Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling en de 5 sterren! U had gekozen voor de matras type Favourite Orthopedic. Dit matras heeft een stevige lig en een zachte bovenlaag. Een heerlijk matras gemaakt van een combinatie van 7 zone-pocketvering en koudschuim afwerking. In vele mate op voorraad. We wensen u nog heel veel genoegen met het product. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
30 jan 2024
Hallo A, Jij had bij ons de Favourite Plus matras besteld. Dit is ons stevige pocketvering matras. Gezien de 5 sterren bevalt jou dit matras uitstekend. Wij wensen jou nog vele fijne jaren toe op dit matras. Graag tot later.... Team Matrasaanhuis
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
21 dec 2023
Hallo J, De Favourite is blijkbaar ook jouw favoriete matras geworden. En logisch..... het is een heerlijk medium matras. Niet te hard, niet te zacht. Voorzien van de juiste materialen zoals een 7-zone pocketvering en afwerking met koudschuim. Dank voor de 5 sterren beoordeling en we hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen. Fijne feestdagen! Team Matrasaanhuis
16 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden