matrasaanhuis.nl- Logo - Beoordelingen

matrasaanhuis.nl
Beoordelingen:

145 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.215 beoordelingen in totaal  

4,83
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 mrt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
matrasaanhuis.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na 3 weken kwam het heugelijke nieuws dat het matras geleverd zou worden,'s maandags 's morgens werd het vroeg geleverd,een groot pakket netjes in plastic verpakt,konden gelijk zien dat het een mooi matras was. Het was wel een karweitje om het naar boven te krijgen,gelijk op het bed van onze zoon gelegd,even zelf gaan proefzitten en het voelde gelijk goed. De volgende morgen werd onze zoon een forse jongeman van 2.00cm enthousiast wakker "wat heb ik heerlijk geslapen",hij is super blij na een tijdje in een kuil gelegen te hebben nu hij zo'n fijn matras heeft. Daar hij chauffeur is de gehele dag is het fijn om goed uitgeslapen wakker te worden. Wij zullen jullie zeker aanbevelen als bekenden ook een matras nodig hebben. Veel succes ,dat jullie veel mensen mogen helpen aan een goede nachtrust. m.vr.gr. Fam.Broumels uit Roosendaal

de meest kritische beoordeling

23 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bezorger weigert matras naar boven te brengen. Laat matras buiten staan en rijdt weg. En daar betaal je dan in totaal bijna 500 euro voor.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor matrasaanhuis.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
31 aug 2023
Beste familie Bonnema, Hartelijk dank voor uw mooie 5 sterren! Hier zijn wij als bedrijf ontzettend blij mee. Jullie keuze is gevallen op de Favourite Plus matras. Dit matras heeft een medium/stevige hardheid en is afgewerkt met een mooie dubbele biesafwerking. Ook in de niet gangbare afmetingen, houden we dit matras op voorraad. Want vandaag besteld vóór 13:00 uur = de volgende dag in huis! Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis.nl
17 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
31 aug 2023
Beste Tiny, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! Je hebt bij ons gekozen voor het topdekmatras Nasa Duo. Het bijzondere aan deze topper, is dat de kern bestaat uit twee schuimsoorten. 4 cm traagschuim én 2 cm koudschuim. Het traagschuim zorgt voor een geweldig zacht gevoel en het koudschuim voor de beste ventilatie. We wensen je nog veel genoegen met de Topdekmatras Nasa Duo! Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
17 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
10 aug 2023
Beste mevrouw Mirkovic, Hartelijk bedankt voor de 5 sterren. U had gekozen voor de Zitkussen. Dit is ons stevige zitkussen voor een relaxte wijze van ondersteuning in bed. Om te lezen, Televiesie te kijken of om onder uw voeten/benen te plaatsen. Dit zitkussen is zeer praktisch om te gebruiken in bed. We wensen u nog heel veel genoegen met het product. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
30 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
4 jul 2023
Beste W, Hartelijk dank voor je bestelling bij Matrasaanhuis.nl! Je hebt bij ons gekozen voor de Bodyrol Grande. Deze grote lichaamskussen heeft een vulling van traagschuim vlokken. Daardoor is de Bodyroll Grande een ware verlichting voor zijslapers en zeer comfortabel. We wensen je nog veel plezier met de nieuwe Bodyroll Grande. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
16 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
19 jun 2023
Beste familie Kloet, Hartelijk bedankt voor de 5 sterren! U had gekozen voor de zitkussen met een hoes. Dit is ons stevige zitkussen voor een relaxte wijze van ondersteuning in bed. Het zitkussen kunt u ook gebruiken om verhoogd te liggen. Bedankt voor uw bestelling en wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
2 jun 2023
Beste familie van Belkom, Hartelijk bedankt voor de 5 sterren! U had gekozen voor de zitkussen. Dit is ons stevige kussen voor een relaxte wijze van ondersteuning in bed. Een stevige kern van comfortschuim. Deze hebben we altijd op voorraad. We wensen u nog heel veel genoegen met het product. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl