Pazzox.nl

13.052 reviews in totaal   2.223 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.223 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle en betrouwbare levering, het ruime en gevarieerde assortiment, en de gunstige en concurrerende prijzen. De website wordt gewaardeerd om zijn overzichtelijkheid en gebruiksgemak. Daarnaast wordt de verpakking vaak als netjes en zorgvuldig ervaren, en wordt de informatie en communicatie over producten en verzending gewaardeerd. Ook de klantenservice wordt over het algemeen als behulpzaam en adequaat beschouwd. Enkele klanten melden echter vertragingen of leveringsproblemen. Er zijn suggesties voor verbetering van de website, en sommige klanten ervaren de klantenservice als minder goed bereikbaar of vinden de communicatie voor verbetering vatbaar. Soms zijn er ook verbeterpunten in de opvolging van informatie en communicatie.

ReviewsPazzox.nl

De verzending had wel iets sneller gekund. Ik had het nodig voor een ziek parkietje en had begrepen dat de verzending 1 of 2 dagen zou duren. Kreeg pas na 2 dagen info over de verzending. Verder prima site met uitgebreid assortiment.
Goede website, product snel gevonden en besteld. Keurig afgeleverd. Niet pp eigen huisadres maar wel op het pakketpost. Ook prima
T S
Tineke S.

Voordelige prijzen

Veel keus, goede prijs. Helaas wel een week op het pakketje moeten wachten
Duidelijk en zeer overzichtelijke website met goede prijzen. Bestelling was ook zéér snel geleverd, erg blij mee!
Misschien een iets makkelijker beleid tov een nabestelling doen. Bij mij was dat onmogelijk, terwijl ik twee uur na mijn betaling belde. Het moest een nieuwe bestelling worden met d3 daarbij komende kosten.
Snelle levering. En een mooie prijs/ kwaliteit . Mooie aanbieding.
Prijs was interessant. En het werd dezelfde dag nog verzonden.
Prima webwinkel met een ruim assortiment produkten tegen zeer schappelijke prijzen. De service is uitstekend en de bestelde produkyen werden snel verstuurd.

Duidelijke website, prijzenzijn marktconform en snelle levering.
gewoon goed fijn dat ik kan bestellen voor een vaak goede prijs . goede service en bezorging snel
Mooie producten voor een hele mooie prijs. Nergens goedkoper. Zeer snelle goede levering.
Zeer ruim aanbod tegen scherpe prijzen. Snelle verzending
Prijs is in verhouding met NL een stuk lager, dus beter!

Tevreden

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending. Het product was degelijk verpakt. Ik ben tevreden.

Goedkoop en goede spullen

Ze verkopen echt A-merk producten voor een scherpe prijs en verzenden het ook nog eens snel. Echt een aanrader. Heb er al meerdere keren besteld.
Prima service en snelle afhandeling van bestelling, ik ben zeer tevreden

verkeerd product ontvangen

Er was een verkeerde product gestuurd, jammer maar kan gebeuren. Op mijn "klacht" is razendsnel en prettig gereageerd. Supersnel het goede product ontvangen!
Kreeg netjes bericht dat de levering later kwam goed verpakt en kreeg gratis artikelen Wordt over 6 weken weer opnieuw een bestelling doen.
De bestelling komt snel , en ik krijg ook advies en informatie over de bestelling.

Prima!

Prima, goedkoop, snelle verzending, niks te klagen!

Pazzox.nl

Welkom bij Pazzox! Jouw Online Apotheek met een pérsoonlijke touch. We zijn één van de grootste online aanbieders in Nederland. Naast een uitgebreid assortiment voorschriftvrije geneesmiddelen voor ui...