Pazzox.nl- Logo - Beoordelingen

Pazzox.nl
Beoordelingen:

917 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.530 beoordelingen in totaal  

4,75
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 sep 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Pazzox.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

1 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte behandeling en snelle levering! Voor klanten misschien wat leuke acties af en toe zou wel leuk zijn.
AV
Adriana V.
Heerenberg

de meest kritische beoordeling

7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De producten worden altijd netjes verpakt en de klantenservice is makkelijk te bereiken. Alleen heb ik nu helaas meerdere keren achter elkaar een bestelling geplaatst met enkel artikelen daarin die direct leverbaar waren en heb ik toch nog tussen de 6 en 7 dagen moeten wachten op levering. Dit is jammer, omdat ik ook beide keren producten uit mijn mandje heb gehaald die een langere levertijd hadden, zodat ik mijn bestelling op tijd geleverd zo krijgen. De laatste bestelling, waarvoor ik dit verzoek voor review kreeg, heb ik ook nog niet ontvangen. Ik ga er wel vanuit dat alles, zoals altijd, keurig in orde is verder. Daarom zal ik zeker blijven bestellen bij Pazzox, maar niet meer voor producten die ik snel nodig heb. Want dat erbij staat ‘direct leverbaar’ of ‘voor 13.00u besteld, vandaag verzonden’ wil niet zo veel zeggen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Pazzox.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Wederom super snelle levering en goed verpakt.
Beoordeling melden
PT
Paul T.
Sittard
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk bestelproces. Goede track en trace.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Soms is New pharma goedkoper en soms Pazzox
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte afhandeling en snelle bezorging!
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijk, netjes op tijd goed verpakt
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb hem pas , ik moet het nog zien
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service mooie prijzen, blij mee
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Top

Snelle verzending en goede kwaliteit
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
prijs/kwaliteit; verzorgde website.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering.

Goede service en snelle levering.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon conform bestelling, prima
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijk en snel zoals verwacht
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima prijzen en snelle levering
Beoordeling melden
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs en snelle levering
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Informeren over bezorgen..
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service en levering
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima zaak, leuke prijzen
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Super snel geleverd top
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Supersnelle levering 👍🏻
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
simpel bestelproces
Beoordeling melden