lampenlicht.nl- Logo - Beoordelingen

lampenlicht.nl
Beoordelingen:

7.390 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden74.653 beoordelingen in totaal  

4,59
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 10 dec. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
lampenlicht.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

12 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Grote keuze tegen (in ons geval) zeer aantrekkelijke prijs! Wij bestelden de set van 2 buitenlampen Rotterdam. Weten uiteraard nog niet hoe e.e.a. zich op de langere termijn houdt, maar bij ons hangen de lampen direct onder een dakgoot en dus vrij beschermd. Daarom durfden we het aan lampen uit het goedkopere segment te kiezen. Let wel op: bij ons komt de elektriciteitsdraad van boven af bij de lamp. Daardoor moesten we wel 2x een sleuf in onze buitenmuur maken omdat anders de glazen kap niet over de wandplaat past. Die kap past maar op 1 manier en hangt veilig door een metalen plaatje aan de kap dat achter de muurplaat moet haken. De kap komt daardoor strak tegen de muur te hangen waardoor geen enkele ruimte overblijft om (in ons geval) de draad achterlangs te leiden. Oh ja, de fittinghouder in één van de lampen zit een heel klein beetje scheef op de wandplaat gelast. Omdat de lampen aan de zijkant van ons huis hangen, was dat in dit geval voor ons geen reden voor retour.

de meest kritische beoordeling

12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Als vaste klant van LampenLicht al aardig wat euro's bij hen uitgegeven. Het valt mij nu tegen dat ik een keihard NEE kreeg te horen op mijn telefonische vraag of de 2 ledlampjes er deze keer vrij van kosten bij gedaan konden worden. Ik kocht eerder meerdere armaturen uit deze serie, altijd geleverd inclusief de G9 LEDlampjes. Deze keer kocht ik dit armatuur met 2 LED spots waar voorheen de G9 lampjes dus wel standaard bijgeleverd werden. Nu niet meer. Dat mag, maar is niets anders dan een verkapte prijsverhoging die ik persoonlijk niet chic vind. Ik heb LampenLicht gebeld, het werd bevestigd. Mijn vraag om deze keer als vaste klant de G9 lampjes er nog bij te doen werd beantwoord met "NEE". Dan ga je volgende keer toch verder kijken dan dit adres. Als klant voel ik mij zo niet gewaardeerd. Ik heb het armatuur deze keer nog hier besteld zonder de G9 lampjes, ik had enige haast maar heb dezelfde G9 LED lampjes bij de Action gekocht (ook in China gefabriceerd) waarbij ik er 2 voor € 2,99 kocht. LampenLicht vraag voor G9 lampje € 9,95 per stuk....Samen dus € 19,90. Daar koop ik er bijna 7 voor bij de Action. Ongetwijfeld zal LampenLicht met het argument van kwaliteit komen of i.d. maar er is nogal een verschil. wat in mijn ogen niet is uit te leggen. Het is altijd geven en nemen, maar ook over en weer elkaar iets gunnen. Ik gunde LampenLicht diverse mooie orders, andersom, als vaste klant komt er dus niks terug, zelfs geen kortingscode of wat dan ook met een goede uitleg. Men had makkelijk kunnen zeggen "voor deze keer dan" maar volgende keer kunnen wij dat niet meer doen" of iets dergelijks. Helaas pindakaas, jammer want volgende keer ga ik echt een deur verder.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lampenlicht.nl

Sorteren  
Meest recente eerst
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
.nog niks ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.nl
4 dagen geleden
Goedemiddag, bedankt voor je beoordeling via Trusted Shops. Wat vervelend om te lezen dat je nog geen bestelling hebt ontvangen. Onze excuses! We nemen later vandaag contact met je op. Sfeervolle groet, team Lampenlicht
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Adverteren met een gouden lamp en vervolgens een oranje metallic lamp krijgen. Deze teruggestuurd omdat de kleur niet overeenkwam met de beschrijving. Toen zelf de verzendkosten en retourkosten moeten betalen.
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.nl
4 dagen geleden
Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via de mail contact hierover opnemen. Een sfeervolle groet, team Lampenlicht.
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Stort mjin geld terug
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.nl
6 dagen geleden
Bedankt voor je reactie, zoals vermeld in de mail die we je gestuurd hebben is de terug betaling in gang gezet. Mochten er nog vragen zijn ,horen we het graag. sfeervolle groet wendy
12 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.nl
13 dagen geleden
Goedemiddag, Bedankt voor je sterrenbeoordeling op Trusted Shops. Wat vervelend dat je geen aangename ervaring bij ons hebt opgelopen. We zien inderdaad dat je langer dan voorzien op je bestelling hebt gewacht en deze dan uiteindelijk geannuleerd hebt. Onze excuses voor het ongemak. Met sfeervolle groeten Lampenlicht
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lever lampen die gewoon goed zijn. Deze kamp was echt rommel qua constructie, gebruiksgemak en installatie. Het is gelukt, maar vraag niet hoe. Wat een drama! Ik begrijp wel waarom de lamp in de aanbieding was, waarschijnlijk heeft bijna iedereen ‘m terug gestuurd. De lamp is eigenlijk niet in te stellen, als ie eenmaal hangt moet je er nooit nooit meer aanzitten want dan dondert die in uit elkaar. Terwijl het een wand burolamp is die gesteld moet kunnen worden. Not.
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.nl
12 feb. 2024
Goedemiddag, Bedankt voor je beoordeling op Trusted Shops. Wat vervelend om te lezen dat je problemen had met de installatie van de lamp. We zullen je hierover vandaag nog contacteren om samen een gepaste oplossing te vinden. Met sfeervolle groeten Lampenlicht
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lamp was slecht gelast. Dus sommige naden zaten los. Heb het zelf gerepareerd. Wij kopen niets meer bij deze zaak.
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.nl
10 feb. 2024
Goededag, bedankt voor je review op trusted shops, Wa vervelend dat dit is gebeurt.We horen graag of we nog iets voor je kunnen betekenen en of je een vervangend exemplaar wilt ontvangen. Voor nu een fijne dag toegewenst! Met sfeervolle groet, Team lampenlicht
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik wacht al weken op mijn bestelling l!!!
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.nl
31 jan. 2024
Goedemorgen, bedankt voor je review op trusted shops, ik neem vandaag nog even contact met je op via mail/telefoon. Met sfeervolle groet, Team lampenlicht
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb twee keer naar de Klantenservice geschreven en twee keer kreeg ik een antwoord dat niet beantwoordde aan de vraag die ik stelde
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.nl
31 jan. 2024
Bedankt voor je beoordeling. Vervelend om te horen dat mijn collega's je niet hebben kunnen helpen. Ik zal via de mail contact met je opnemen om je zo goed mogenlijk te proberen te helpen. Een vriendelijke groet, Team Lampenlicht.
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering en eenvoudig te monteren. (lichtrail met 4 en 5 spotjes)
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.nl
31 jan. 2024
Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen contact met je opnemen over de beoordeling. Vriendelijke groet, Team Lampenlicht
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Bestelling niet ontvangen!

Geen bevestiging op bestelling. Bestelling niet ontvangen. Klantenservice tot op heden niet geholpen. Geen geld terug tot op heden. Niet zo best helaas
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.nl
29 jan. 2024
Goedemorgen, Bedankt voor je beoordeling op Trusted Shops. Wat vervelend om te lezen dat je nog niets over je bestelling hebt gehoord. We zien dat je inmiddels wel via onze Klantenservice op de hoogte bent gebracht. We hopen je bestelling zo snel mogelijk te kunnen bezorgen! Met sfeervolle groeten Lampenlicht
21 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Geen info

Ik heb 14-1 besteld, de lampen zouden op voorraad zijn. Een bevestiging van de order gekregen. Daarna helaas niets meer gehoord. Emails worden met een auto-reply (uit het VK) beantwoord. De chatbox is een machine, die een standaard antwoord geeft. Het schiet niet op. Graag wil ik weten op de lampen onderweg zijn of wanneer ik deze kan verwachten
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.nl
23 jan. 2024
Goedemiddag, beste klant, bedankt voor je beoordeling via Trusted Shops. Wat vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Onze oprechte excuses voor het ongemak! We nemen later vandaag contact met je op. Sfeervolle groet, team Lampenlicht
19 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
In totaal 6 lampen besteld.. zouden de volgende dag geleverd worden.. 2 lampen ontvangen na een week wachten vragen we waar de andere lampen zijn maar krijgen gewoonweg geen antwoord.. waar zijn onze andere lampen of toch minsten ons geld?
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.nl
22 jan. 2024
Goedemorgen, bedankt voor je review op trusted shops, ik neem vandaag nog even contact met je op via mail/telefoon. Met sfeervolle groet, Team lampenlicht
16 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Van de 8 lampen doen het ermaar 3 en nog zwak ook! Chinese troep!!!
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.nl
19 jan. 2024
Goedemorgen, bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je niet goed geholpen bent door de klantenservice en je het artikelen meerdere malen defect hebt ontvangen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik zal daarom vandaag contact met je opnemen. Sfeervolle groet, Team Lamp en Licht
14 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lamp besteld zit al meer als een week te wachten laten niks van zich horen
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.nl
18 jan. 2024
Goedemiddag, beste klant, bedankt voor je beoordeling via Trusted Shops. Wat vervelend om te lezen dat je langer op je bestelling hebt moeten wachten dan verwacht. Onze oprechte excuses hiervoor! We nemen later vandaag contact met je op. Sfeervolle groet, team Lampenlicht
13 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Probleem met app en installeren
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.nl
23 jan. 2024
Goedemorgen, bedankt voor je review op trusted shops, ik neem vandaag nog even contact met je op via mail/telefoon. Met sfeervolle groet, Team lampenlicht
13 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
8 januari lamp besteld 13 januari nog niets ontvangen Al wel contact gehad vis chat Toen werd verteld dat t snel geregeld zou worden Echter niet gebeurd😡
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.nl
20 jan. 2024
Goedemiddag, bedankt voor je review op trusted shops, Er is telefonnisch contact geweest en het is opgelost. We horen het graag wanneer we nog iets voor je kunnen betekenen! Voor nu een fijne dag toegewenst! Met sfeervolle groet, Team lampenlicht
12 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bij gebruik bleek een lampje niet te doen. Reactie gegeven maar geen reactie terug.
Beoordeling melden
11 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Tot heden nog geen lamp ontvangen. Borgtijd wordt steeds aangepast.
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.nl
13 jan. 2024
Goedemiddag, bedankt voor je review op trusted shops, we hebben ondertussen telefonisch contact gehad en een garantie zending komt zo snel mogelijk jouw kant op! We horen het graag wanneer we nog iets voor je kunnen betekenen! Voor nu een fijne dag toegewenst! Met sfeervolle groet, Team lampenlicht
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dimbare lamp blijkt niet dimbaar. Email gestuurd op vrijdag, nu woensdag en nog geen reactie
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.nl
13 jan. 2024
Goedemorgen, bedankt voor je review op trusted shops, ik neem vandaag nog even contact met je op via mail/telefoon. Met sfeervolle groet, Team lampenlicht
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Week geleden lamp besteld, nog niet binnen. Klantenservice gemaild maar geen reactie
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.nl
13 jan. 2024
Bedankt voor je bericht. Wij zien dat u al contact heeft gehad met een van onze collega's. Onze excuses voor het ongemak. Wij zijn blij dat wij samen tot een oplossing zijn gekomen.