Certificaat voor lampenlicht.nl

No. XBF4BAE449F3D1E706A25CBF7D5F49380
 

Geldig vanaf
10-12-2018
Geldig tot
09-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lampenlicht.nl



Uitstekend

4.58/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 4.121 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft lampenlicht.nl al 25.734 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
22-09-2019
De bestelde lampen zien er super uit. Zoals, verwacht. Snelle levering...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
22-09-2019
Snelle levering, mooie lampen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
22-09-2019
De lampen kwamen netjes verpakt aan en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
22-09-2019
Geweldige levering Super kwaliteit leds ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
22-09-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
22-09-2019
Snelle levering, product naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
22-09-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
22-09-2019
goed produkt, snel geleverd. Blij met de prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
22-09-2019
Alles volgens afspraak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
22-09-2019
8 ala beoordeling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
22-09-2019
Een grote keuze en een super snelle levering.
Keurig netjes verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
22-09-2019
Helaas was de lamp te groot maar afwikkeling top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
22-09-2019
Super mooie lamp en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
22-09-2019
Mooie lamp Goeie kwaliteit Snel bezorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
22-09-2019
goede internet site
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
22-09-2019
Top service Nadat ik mijn bankierslampje uit de doos haalde zag ik dat de lampenkap kapot was. Een whatsapp bericht gestuurd en direct antwoord gekregen (savonds). Een fijn bericht terug dat ik morgen een nieuw lampje in huis zou hebben en dat de kapotte versie weggegooid kon worden. Nu kon ik nog op tijd het kado aan mijn vriendin geven. Al met al: snelle levering, top service en mooie producte
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
22-09-2019
Zending goed geleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
22-09-2019
Mooie lamp. Snel geleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
22-09-2019
Snelle levering, hele mooie lamp net als op de site
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
21-09-2019
Goed geregeld. Wat problemen bij eerste bestelling via website daarna prima.
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Snelle levering
Goede prijs
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
De bestelling was er heel snel en het is mooi materiaal en betaalbaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
21-09-2019
Producten waren er de volgende dag.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Top bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
de lamp is werkelijk schitterend, heel mooi.
en de volgende dag al in huis zo fijn.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
21-09-2019
Zit al twee weken op een product reactie te wachten
1.00
Slecht

lampenlicht.nl antwoordt: 22-09-2019
Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je nog geen reactie van ons hebt ontvangen. Ik zal contact met je opnemen, zodat we dit kunnen oplossen. Sfeervolle groet, Hanneke

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
21-09-2019
Een prima webwinkel,ben dik tevreden en snelle levering .Kom zeker weer terug
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
21-09-2019
Levering keurig op de aangegeven tijd niets op aan te merken. Wat jammer was dat bij het bestellen niet werd aangegeven dat er geen lamp bijgeleverd wordt ging om een niet zo veel voorkomende lamp. Maar verder een voorbeeld voor vele bedrijven
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
21-09-2019
Voor montage een slecht ontwerp
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Snelle levering. Prima product
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Super service kan niet anders zeggen. Zeer goeie producten voor ieder wat wils qua prijs. En voor een leuke prijs heb je goeie producten Ik heb al m'n spullen hier vandaan en ben er heel tevreden over.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Supersnelle levering tegenover de andere lampenwinkels waar wij andere lampen tegelijkertijd hadden besteld. En de kwaliteit van de lampen is echt top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Duidelijke site, snelle levering en goed produkt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Snel geleverd en goede prijs/kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Snelle levering Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
er word alleen zeer traag / niet gereageerd op mails en de terug betaling van retour gestuurde producten duurt echt lang en zeker niet binnen de 14 dagen die men aangeeft op de site .
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Alles goed ontvangen vlotte levering. Cijfer 8
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Goed
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
20-09-2019
alles top, snel en goed geleverd
5.00
Uitstekend

lampenlicht.nl klantbeoordeling

lampenlicht.nl

Lampen en verlichting online bestellen

lampenlicht.nl werd op 10-12-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Lampenlicht.nl is al jaren dé online specialist op het gebied van lampen en verlichting. Bij ons kom je lampen tegen die geschikt zijn voor iedereen, ongeacht stijl of budget. Al onze lampen zijn op voorraad en daardoor snel leverbaar. Als je voor meer dan € 50 bij ons bestelt, krijg je de lampen gewoon gratis op je deurmat! Bestel je vóór 20.00 uur, dan heb jij jouw bestelling zelfs de volgende werkdag al in huis. Niet tevreden? We helpen je graag aan een ander product of storten je geld terug! Of je nu al weet wat je zoekt of nog inspiratie of advies nodig hebt, slagen doe je bij lampenlicht sowieso! Voor elke kamer heeft lampenlicht de perfecte lamp, denk aan wandlampen, hanglampen, spots, inbouwlampen, plafondlampen, buitenlampen en nog veel meer! Van modern tot klassiek en van industrieel tot landelijk, je kunt bij lampenlicht alle kanten op! In onze webwinkel hebben wij voor jou lampen van gevestigde merken binnen de branche! We hebben ook een groot aanbod aan lichtbronnen. Bij lampenlicht ben je verzekerd van de laagste prijzen, dus je betaalt nooit te veel. Betalingen zijn 100% veilig en jij bepaalt zelf hoe je het liefst betaalt. Mocht je toch niet tevreden zijn over de aankoop, dan heb je 30 dagen om deze terug te sturen en helpen wij je graag aan een ander product of we storten je geld terug! Vragen? Dan kun je contact met ons opnemen via telefoon, mail of chat. Wij helpen jou graag verder! Zo gaan lampenlicht en jij die perfecte lamp vinden.

Contact
Smaragdweg 52
5527 LB Hapert
Nederland
info@lampenlicht.nl
lampenlicht.nl
Winkel-exploitant
FittinQ B.V.
Smaragdweg 52
5527 LB Hapert
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Marijke van der Looy
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lampenlicht.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.