lampenlicht.nl- Logo - Beoordelingen

lampenlicht.nl
Beoordelingen:

5.545 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden75.856 beoordelingen in totaal  

4,60
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

19 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het bestellen van de hanglamp, de verwerking van de order, de verzending en de bezorging waren voorbeeldig. De lamp zelf is prachtig maar het ophangen ervan was voor mij ( een heel ervaren doe het zelver) bijna niet te doen. De schroeven voor de plafondbeugel zijn te klein, alleen met een ring onder de schroefkop kan je de beugel tegen het plafond bevestigen, maar pas op: dan past de kap niet meer op de draadeinden, die veel ( zeker 1 cm) te kort zijn. De beugel moet zeker 1 cm onder het plafond bevestigd worden. Dan is de kap zo groot en zwaar dan je hem niet alleen over de draadeindjes ( die je niet kunt zien….) kunt bevestigen. Als je de lamp wilt inkorten moet je dat echt doen voordat hij hangt, want anders komt er weer een uurtje bij. Na een uur of 4 zwoegen en zweten hebben we het voor elkaar…. Pracht kamp, dat zeker

de meest kritische beoordeling

14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Als vaste klant van LampenLicht al aardig wat euro's bij hen uitgegeven. Het valt mij nu tegen dat ik een keihard NEE kreeg te horen op mijn telefonische vraag of de 2 ledlampjes er deze keer vrij van kosten bij gedaan konden worden. Ik kocht eerder meerdere armaturen uit deze serie, altijd geleverd inclusief de G9 LEDlampjes. Deze keer kocht ik dit armatuur met 2 LED spots waar voorheen de G9 lampjes dus wel standaard bijgeleverd werden. Nu niet meer. Dat mag, maar is niets anders dan een verkapte prijsverhoging die ik persoonlijk niet chic vind. Ik heb LampenLicht gebeld, het werd bevestigd. Mijn vraag om deze keer als vaste klant de G9 lampjes er nog bij te doen werd beantwoord met "NEE". Dan ga je volgende keer toch verder kijken dan dit adres. Als klant voel ik mij zo niet gewaardeerd. Ik heb het armatuur deze keer nog hier besteld zonder de G9 lampjes, ik had enige haast maar heb dezelfde G9 LED lampjes bij de Action gekocht (ook in China gefabriceerd) waarbij ik er 2 voor € 2,99 kocht. LampenLicht vraag voor G9 lampje € 9,95 per stuk....Samen dus € 19,90. Daar koop ik er bijna 7 voor bij de Action. Ongetwijfeld zal LampenLicht met het argument van kwaliteit komen of i.d. maar er is nogal een verschil. wat in mijn ogen niet is uit te leggen. Het is altijd geven en nemen, maar ook over en weer elkaar iets gunnen. Ik gunde LampenLicht diverse mooie orders, andersom, als vaste klant komt er dus niks terug, zelfs geen kortingscode of wat dan ook met een goede uitleg. Men had makkelijk kunnen zeggen "voor deze keer dan" maar volgende keer kunnen wij dat niet meer doen" of iets dergelijks. Helaas pindakaas, jammer want volgende keer ga ik echt een deur verder.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lampenlicht.nl

 Sorteren  
Relevantie
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitmuntende service

Snelle levering - keurig verpakt Heb telefonisch contact gehad ivm een vraag en werd perfect en snel geholpen
Beoordeling melden
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en product ziet er super mooi uit!
Beoordeling melden
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima
Beoordeling melden
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wat een goede service, 2 vloerlampen gekocht. Helaas was er 1 bij levering defect, zat een gesoldeerd lichtpunt in, wat niet gerepareerd kan worden.Gebeld met de klantenservice op vrijdag en op zaterdag een nieuwe vloerlamp geleverd door post.nl. Aanrader dit bedrijf, de service staat hoog in het vaandel.
Beoordeling melden
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben super geholpen ondanks dat er schade aan het product was waar de schuld niet bij mij lag. Ik heb ook gebeld met de services afdeling dat ze deze lampen op 2 manieren verpakken en hierdoor schade ontstaat. Ik hoop dat zij ook wat met mijn advies kunnen Mvg Bennie Enzerink
Beoordeling melden
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi armatuur, betaalbaar. Viel iets kleiner uit dan ik dacht maar past daardoor goed in mijn appartement. De LED gloeilamp die ik erbij kocht kan ik via WIFI besturen via mijn telefoon. Met kleurenschema's maar ook gewoon als leeslamp, dat was verrassend.
Beoordeling melden
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling zeer snel ontvangen. De lampenkappen zijn supermooi. De kwaliteit is top. Voor een tafel van 2.40 hebben we 3 exemplaren besteld. Aan het plafond bevestigd met een plank die bij ons interieur past. Kabels netjes weggewerkt. Ik ben blij.
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het zijn mooie wandlampen. We kregen korting omdat we er 4 kochten. Leuk meegenomen. Ze waren goed verpakt. Ze zouden al eerder bezorgd worden volgens de mail. Helaas werd het 2 dagen later. Waarschijnlijk lag dit aan Post.nl.
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie zwarte katoenen lampenkappen gevonden en besteld bij lampenlicht.nl Bestelling werd goed verpakt geleverd en n=innen de afgesproken tijd. Verhouding prijs/kwaliteit is heel aantrekkelijk...redelijk goedkoop! Aan te bevelen!!
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben heel tevreden over lampenlicht! Ik had iets besteld en werd goed op de hoogte gehouden over mijn pakket. Ik kreeg ook via mail 10 procent korting! Heel fijn was dat en mijn lamp was er binnen 2 dagen echt heel snel.
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Groot assortiment, erg lage prijs

Kan lampen leveren die elders bijna niet meer te krijgen zijn voor enorm aantrekkelijke prijs. De buiten hanglampen met witte bol voelen erg degelijk en zijn groter dan die ze vervangen voor lagere prijs.
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lampenlicht is fijn maar de constructie van die lamp kan wel beter. Als je die steel er indraait wordt die elektrische draad ook meegedraait. Draad gaat in alle staten in kleine kringetjes gezet worden.
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

De lamp is perfect maar de lichtbronnen niet

De lamp is perfect, ik had ook 6 lichtbronnen besteld. Deze stonden aangemerkt als dimbaar. Ook op de doosjes staat dat ze dimbaar zijn. Dit was alleen niet het geval. Dat vind ik jammer
Beoordeling melden
AD
A M d.
Barendrecht
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima webshop 👌

Goede prijs / kwaliteitverhouding en zeer snelle levering. Bovendien uitermate goede verpakking. Ik had er 2 besteld maar vond ze zo leuk dat ik er nog één heb bijbesteld.
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd. 1 lamp was stuk maar werd na een belletje keurig een nieuwe opgestuurd. Hoefde de oude niet terug te sturen. Dus erg netjes en snel opgelost.
Beoordeling melden
MH
M. H.
EINDHOVEN
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk bestellen, snelle en goede afwerking. Was alleen niet duidelijk dat je alleen in de webshop kan bestellen. Dat de winkel geen fysieke winkel.
Beoordeling melden
JV
Jan V.
Scherpenzeel
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

De kwaliteit van de producten is…erg goed

De kwaliteit van de producten is uitstekend evenals de prijzen. Waar voor je geld dus. Ook de informatie over te verwachten levertijden is helder.
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooie lamp

Duidelijke en gebruik vriendelijke site. Prachtige lamp gevonden, precies wat ik zocht. Snelle levering en mooi product. Heel blij mee
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Sowieso al een fijne winkel. Nu had ik een retour en dit was ook heel snel opgelost en teruggestuurd. Zonder vragen mijn geld retour.
Beoordeling melden