Certificaat voor lampenlicht.nl

No. XBF4BAE449F3D1E706A25CBF7D5F49380
 

Geldig vanaf
10-12-2018
Geldig tot
09-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lampenlicht.nl



Uitstekend

4.57/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 2.882 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft lampenlicht.nl al 24.495 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-07-2019
Besteldatum
13-07-2019
20-07-2019
GOED
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Snelle levering
Vriendelijk geholpen aan de telefoon.
Moet de lampen nog monteren, maar verwacht ook daar geen problemen mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Prima lamp alleen de dimmer doet het af en toe niet
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Prima lampen, goede service, twee keer lamp omgeruild omdat het toch niet in ons interieur paste.
Aardige telefonistes
Snelle levering, binnen 1 dag.
Heb er nu 3 lampen online gekocht
Aanrader voor iedereen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Prachtige Design lampen, erg véél keus, jammer genoeg géén specifieke lamp i.p.v. een spot om de badkamer goed mee te verlichten, dat is het enige minpuntje
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Ik wil de lamp graag retour sturen, maar heb nog steeds geen retourlabel gekregen
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
19-07-2019
De volgende dag de lamp ontvangen in goede staat.
De lamp zag er ook precies het zelfde uit, als op de foto.
Dus gewoon alles goed.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
19-07-2019
goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
19-07-2019
Was een lamp stuk geleverd. Geen probleem, onmiddellijk een andere ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
19-07-2019
Duidelijke site met goede levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
19-07-2019
Mooie verlichting voor een zeer gunstige prijs.
perfecte afhandeling door lampenlicht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
19-07-2019
de lampenkap is licht beschadigd
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Zaten geel lampjes in
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
19-07-2019
Wij zijn zeer te vreden. Je wordt goed geinformeerd. We zijn erg te vreden met de lamp.
Ons cijfer is daar om een 8.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
19-07-2019
Snelle levering van hoge kwaliteit verlichting voor een goede prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Goede en snelle levering. Bij vragen omtrent na levering netjes geholpen door klantenservice.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
18-07-2019
Heb een Blox buitelamp met sensor gekocht maar deze doet niks buiten
Laad niet op terwijl hij wel gewoon in de zon hangt. Vraag neergelegd bij lampenlicht maar tot op heden geen enkele reactie
Naar aanleiding van het contact wat ik heb gehad met lampenlicht en de oplossing die ze mij hebben geboden ben ik alsnog zeer erkentelijk met dit product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Goede kwaliteit en snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
18-07-2019
De lamp werd supersnel geleverd, was perfect verpakt en ik kan nu eindelijk bij goed licht aan tafel tekenen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
18-07-2019
Duidelijke website. Een goed produkt geleverd op de afgesproken tijd voor een goede prijs,
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
18-07-2019
Levering uitstekend. De dimbare staande lamp geeft geen warm licht maar een witte ledlamp kleur. Dit wisten wij niet.
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
alles goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
18-07-2019
Makkelijk besteld, snelle levering, en een prachtig product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
18-07-2019
alles naar wens gegaan zijn er bijzonder blij mee bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
18-07-2019
Alles zeer netjes afgehandeld en heel mooi verpakt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
18-07-2019
goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
5 dezelfde lampen bestel, 1 defect. Direct nieuwe toegestuurd gekregen. Goede service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
snel en goed ingepakt ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Gewoon prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Ik heb onderstaande eerder aan u gemaild op 13-07. Geen reactie.
L.S.

Net ging de bel. Een meneer uit de straat heeft het pakket gevonden.
Voor de tuin, dus op straat, voor huisnummer 26. Deze mensen waren niet thuis. De man die het pakket aan mij gaf vond het vreemd: zo’n grote doos op straat, pakte hem op en zag mijn adres. Zelf waren wij toevallig de hele dag thuis. Het pakket was ook niet
2.33
Matig

lampenlicht.nl antwoordt: 18-07-2019
Goedemiddag, bedankt voor je beoordeling. Ik vind het erg vervelend hoe het allemaal gelopen is. Dit is zeker niet de bedoeling, ik ga via de mail die je ons gestuurd hebt contact met je opnemen zodat we hier iet mee gaan doen. Een sfeervolle groet van Maria, Lamp en Licht

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
01-06-2019
17-07-2019
Communiceren traag. Terugbetaling van retourzending laat lang op zich wachten.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
17-07-2019
Goede handleiding erbij
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Prachtige lampen, snelle levertijd Enorm tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
17-07-2019
alles was goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
17-07-2019
Heb mijn lampen terug kunnen sturen en werd netjes te woord gestaan toe ik gebeld had over de geleverde lampen.Ze waren te klein.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
17-07-2019
goede snelle service, mooie spots
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
17-07-2019
Levering was snel en goed
Product prachtig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Snelle levering, goede kwaliteit lampen en alles keurig verpakt. Aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Top service
5.00
Uitstekend

lampenlicht.nl klantbeoordeling

lampenlicht.nl

Lampen en verlichting online bestellen

lampenlicht.nl werd op 10-12-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Lampenlicht.nl is al jaren dé online specialist op het gebied van lampen en verlichting. Bij ons kom je lampen tegen die geschikt zijn voor iedereen, ongeacht stijl of budget. Al onze lampen zijn op voorraad en daardoor snel leverbaar. Als je voor meer dan € 50 bij ons bestelt, krijg je de lampen gewoon gratis op je deurmat! Bestel je vóór 20.00 uur, dan heb jij jouw bestelling zelfs de volgende werkdag al in huis. Niet tevreden? We helpen je graag aan een ander product of storten je geld terug! Of je nu al weet wat je zoekt of nog inspiratie of advies nodig hebt, slagen doe je bij lampenlicht sowieso! Voor elke kamer heeft lampenlicht de perfecte lamp, denk aan wandlampen, hanglampen, spots, inbouwlampen, plafondlampen, buitenlampen en nog veel meer! Van modern tot klassiek en van industrieel tot landelijk, je kunt bij lampenlicht alle kanten op! In onze webwinkel hebben wij voor jou lampen van gevestigde merken binnen de branche! We hebben ook een groot aanbod aan lichtbronnen. Bij lampenlicht ben je verzekerd van de laagste prijzen, dus je betaalt nooit te veel. Betalingen zijn 100% veilig en jij bepaalt zelf hoe je het liefst betaalt. Mocht je toch niet tevreden zijn over de aankoop, dan heb je 30 dagen om deze terug te sturen en helpen wij je graag aan een ander product of we storten je geld terug! Vragen? Dan kun je contact met ons opnemen via telefoon, mail of chat. Wij helpen jou graag verder! Zo gaan lampenlicht en jij die perfecte lamp vinden.

Contact
Smaragdweg 52
5527 LB Hapert
Nederland
info@lampenlicht.nl
lampenlicht.nl
Winkel-exploitant
FittinQ B.V.
Smaragdweg 52
5527 LB Hapert
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Marijke van der Looy
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lampenlicht.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.