Product informatie, afhandeling bestelling en service van Travelbag prima, ook bij afhandeling klacht vorige bestelling. Helaas is deze vervangende Oilily handtas van dezelfde twijfelachtige kwaliteit als de vorige waarbij de handvaten na 2 maanden al kapot waren en ook niet meer te repareren. Zonde want het is een leuke en handige tas, alleen het gebruikte materiaal is te goedkoop. Hoop dat deze toch net wat langer mee gaat.
Ik had een laptoptas besteld, wat nogal een uitdaging was door hun slechte website waarop het bijna onmogelijk is je adres(sen), een wachtwoord èn een onleesbaar Captcha over te tikken zonder een foutmelding te krijgen, maar na de 5e keer toch gelukt. Toen bleek het huisnummer incorrect van het afleveradres, dus ik volgende ochtend gebeld en laten wijzigen, geen probleem. Paar dagen later kreeg in een email dat mijn goederen goed waren terug ontvangen en dat ik het geld terug kreeg. Ik weer bellen, niks aan te doen, of ik een tablet of pc wilde gebruiken op de website om opnieuw te bestellen. Na de derde foutmelding op hun site op mijn 2020 Macbook air, ben ik naar de BCC gereden en had ik een mooie laptop tas gevonden voor €20 minder.
Goedemiddag,
Bedankt voor je review. Als er problemen zijn met het product dat je hebt besteld, dan horen wij dit graag zodat we dit kunnen oplossen. Zou je in dat geval telefonisch contact met ons willen opnemen (tel. 0)85-2250522) of per e-mail (klantenservice@travelbags.nl). Met vriendelijke groet, Travelbags
4 mrt. 2023
8 mrt. 2023
Bedankt voor je review!
We horen graag eventuele verbeterpunten, zodat we onze dienstverlening kunnen optimaliseren of eventuele problemen met je bestelling kunnen oplossen! Je mag hiervoor even telefonisch contact (085 225 0522) met ons opnemen of per e-mail (klantenservice@travelbags.nl). Met vriendelijke groet, Travelbags
19 feb. 2023
Het sleuteltje ontbreekt en heb ik tot op de dag altijd nog niet ontvangen.
21 feb. 2023
Bedankt voor je review.
We hebben inmiddels contact gehad via de mail.
Uiteraard gaan we dit voor je oplossen.
team Travelbags
13 feb. 2023
Bestelling na 6 dagen nog niet geleverd.
15 feb. 2023
Bedankt voor je review. Wat ontzettend vervelend dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen! We hebben je per e-mail een DHL update gestuurd over de verwachte bezorging van jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Travelbags
1 mrt. 2023
2 mrt. 2023
Bedankt voor je review.
Graag horen we eventuele verbeterpunten zodat we onze dienstverlening kunnen optimaliseren.
Je mag uiteraard ook even contact met ons opnemen via mail of telefoon.
Met vriendelijke groet, Travelbags
26 feb. 2023
27 feb. 2023
Bedankt voor je review!
Met vriendelijke groet, Travelbags
30 jan. 2023
Verzending was niet de volgende dag maar 3 dagen later.
Na te hebben gebeld werd er gezegd dat dit aan DHL ligt… ik betaal voor verzending dus ik vind dat de verzender hier zijn afspraken moet nakomen.
31 jan. 2023
Dank voor je review.
Wat vervelend dat je pakket te laat is bezorgd.
Ons excuus voor het ongemak.
Angie – Klantenservice
28 jan. 2023
Er werden geen slotsleutels meegeleverd
23 jan. 2023
15 jan. 2023
14 mei 2022
Koop ik special een koffer geschikt voor handbagage, prima selectie op de webshop. Het gaat dan om model, Princess Traveller Alicante Cabin Trolley 55/35 black, waar ook de indruk wordt gewekt dat je deze in het vliegtuig mee mag nemen. Bij aankomst op de luchthaven werden we door easyJet eruit gehaald en wat denk je koffer te groot. Wieltjes waren helaas niet afneembaar waardoor we € 29 extra, moesten betalen en koffer ging t ruim is. Aangezien deze koffer op deze manier waardeloos is wilde in m retourneren vanwege misleidende informatie echter geeft travelbags geen THUIS en beroept zich op veel kleine lettertjes en beperkingen op de website. Voor mij nooit meer travelbags.
25 apr. 2022
Wij bestelden een rolkoffer. Bij het eerste gebruik bleken de 4 wieltjes soms te blokkeren bij het rijden. Dezelfde koffer was niet meer verkrijgbaar en niet te repareren volgens travel bags. Wij wilden de ondeugdelijke koffer terugsturen en de aankoopprijs terug. Hier ging travelbags niet op in, terwijl wij vonden dat geld terug de enige juiste route was. Wel kregen we een tegoedbon en men wilde de ondeugdelijke koffer niet terug. Toch hadden we liever ons geld terug gehad. Voor de tegoedbon hebben we bij gebrek aan iets beters voor hetzelfde bedrag uiteindelijk een toilettas gekocht.
2 mei 2022
Koffertjes besteld in de veronderstelling dat deze de volgende dag geleverd zouden worden, zoals aangegeven op de website. Helaas de koffertjes waren vertraagd. Hierover een mail gestuurd naar de klantenservice. Snelle reactie gekregen waarin er werd gezegd dat ze wel konden uitleggen waarom de koffers vertraagd waren maar dat ik daar niets aan had op dat moment. Inderdaad daar had ik niets aan… Eindstand. Op vakantie met een te kleine koffer, 1 met kapot wiel en 2 koffers die ik nog steeds niet heb ontvangen van travelbags. ✊
26 jun. 2022
prima levertijd, prima koffers. We kregen echter wel een andere kleur dan wij besteld hebben zonder dit vermeld te hebben en er ontbrak iets aan de bestelling. We zijn al een week bezig hierover in contact te komen, klantenservice is telefonisch niet bereikbaar en bij inspreken naam en telefoonnummer bellen zij niet terug. Ook op e-mail wordt zeer traag gereageerd en ik mis nog steeds een deel van de bestelling.
Beste Robin,
Bedankt voor je review. Het is momenteel inderdaad druk op onze klantenservice waardoor op sommige momenten alle collega's bezet zijn en we slechter bereikbaar zijn dan je van ons mag verwachten. Excuses hiervoor. Ik zag dat je ons een mail hebt gestuurd. Deze pakken we morgen op en dan kun je een reactie van ons verwachten.
14 sep. 2022
Trolley trekstang werkt niet. Er wordt voor een oplossing gezocht. Na verder geen reactie weer contact opgenomen. Trekstang kan niet geleverd worden je krijgt een waardebon twv aankoopbedrag, netjes. Na weer wachten contact opgenomen waar de waardebon blijft. Na enkele dagen een bon. Bleek de trolley niet meer in het assortiment te zijn. Dus samengevat, vergoeding prima maar wel steeds overal achteraan
2 mei 2022
Ik heb niet het product geleverd gekregen dat ik heb besteld. Het artikelnummer is net iets anders. De tas was nu niet zwart, maar donkergrijs en de structuur zag er anders uit dan op de foto. Ook de voering was niet gebloemd, maar effen donkerroze. Terug gestuurd.
29 aug. 2022
goeie koffer over all, maar aan de binnenkant bij het voorste vak is de voering al snel gescheurd bij de rits zonder dat er spanning op stond. had de koffer nog niet in gebruik genomen maar kon deze niet meer retourneren, kreeg alleen een compensatie van 15€
30 jun. 2022
Artikel zou op vooraad zijn maar niet geleverd. Na een telefoontje zou het die dag binnenkomen en morgen bij gelwverd worden maar helaas… zonder enig berichtje ruim een week later onverwachts gelwverd. Communicatie bij vertraging zou fijn zijn.
Beste Klant,
Bedankt voor je review. Wat vervelend dat er niet goed is gecommuniceerd. We hebben inderdaad vorige week problemen gehad met de levering waardoor veel zendingen zijn vertraagd.
Hierdoor was het erg druk op de klantenservice waardoor wij niet alle klanten pro-actief konden informeren. Onze excuses hiervoor. Fijn dat je bestelling in ieder geval is aangekomen.
14 jun. 2022
Secrid pasjeshouder ontvangen. Eerste indruk ziet er mooi en degelijk uit. Echter de klantenservice is niet bereikbaar telefonisch. Heb 3x gebeld en 2x de boodschap ingesproken mij terug te bellen. Helaas geen enkele reactie ontvangen! Jammer.
Beste Ton,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Wat vervelend dat we slecht bereikbaar zijn geweest.
Mocht je nog contact met ons wensen, wil je ons dan een e-mail sturen op klantenservice@travelbags.nl
30 jun. 2022
De bestelling is als bezorgd gemarkeerd, maar nooit geleverd. Travelbags is een onderzoek gestart op dinsdag, maar daar nog niets van gehoord. Nu dus nog geen verjaardagscadeau voor mijn man binnen.
Beste Rianne,
Bedankt voor je e-mail. Wat vervelend dat het probleem met de levering nog niet is opgelost. Wil je ons een e-mail sturen zodat onze klantenservice samen met jou kan kijken naar een oplossing.
Geïmporteerde beoordelingen: