Product informatie, afhandeling bestelling en service van Travelbag prima, ook bij afhandeling klacht vorige bestelling. Helaas is deze vervangende Oilily handtas van dezelfde twijfelachtige kwaliteit als de vorige waarbij de handvaten na 2 maanden al kapot waren en ook niet meer te repareren. Zonde want het is een leuke en handige tas, alleen het gebruikte materiaal is te goedkoop. Hoop dat deze toch net wat langer mee gaat.
Ik had een laptoptas besteld, wat nogal een uitdaging was door hun slechte website waarop het bijna onmogelijk is je adres(sen), een wachtwoord èn een onleesbaar Captcha over te tikken zonder een foutmelding te krijgen, maar na de 5e keer toch gelukt. Toen bleek het huisnummer incorrect van het afleveradres, dus ik volgende ochtend gebeld en laten wijzigen, geen probleem. Paar dagen later kreeg in een email dat mijn goederen goed waren terug ontvangen en dat ik het geld terug kreeg. Ik weer bellen, niks aan te doen, of ik een tablet of pc wilde gebruiken op de website om opnieuw te bestellen. Na de derde foutmelding op hun site op mijn 2020 Macbook air, ben ik naar de BCC gereden en had ik een mooie laptop tas gevonden voor €20 minder.
Ik kreeg de verkeerde koffer toegestuurd. Een kleinere maat dan ik besteld had en die ook goedkoper is. Was op de site 24 euro goedkoper. Na e- mail naar de klantenservice ontving ik een bedrag van 9,99 euro terug. Toen ik vroeg waar dat kleinere verschil vandaan kwam, kreeg ik als antwoord dat de koffer niet meer in de aanbieding was en dat die nu niet meer op de site stond. Klopt, de aanbieding was daarna niet meer te vinden.
De koffer heb ik gehouden, want die is groot genoeg en ook prima kwaliteit. Ik ga binnen een week op vakantie en weet niet zeker of ik dan een andere koffer op tijd binnen heb. Misschien klopt het allemaal wel, maar ik heb een ‘ontevreden’ gevoel overgehouden. Kortom ik raad travelbags niet aan!
Bedankt voor je review.
Wat vervelend dat je niet geheel tevreden bent.
Wellicht kun je ons nog een mail sturen voor een volledige uitleg.
Deze mag je sturen naar klantenservice@travelbags.nl.
Met vriendelijke groet, Travelbags
Er wordt een zakelijk account aangeboden, maar de levertijden zijn niet zakelijk. Dat zorgt ervoor dat ik niet snel weer bij travelbags een tas bestel.
Goedemiddag,
Bedankt voor je review! We gaan je feedback meenemen ter verbetering van onze service.
Met vriendelijke groet, Travelbags
Ik heb een blauwe besteld, en een groene gekregen 😳
Bedankt voor je review.
Wat vervelend dat je een verkeerde kleur hebt ontvangen!
Zou je ons hierover willen mailen naar:
klantenservice@travelbags.nl
18 mrt. 2023
Bezorging met DHL zeer slecht
Bedankt voor je review!
10 mrt. 2023
Tijdstip van levering.
Bedankt voor je review!
12 feb. 2023
Geen beloftes doen: “vandaag besteld, morgen in huis” want ik ontving mijn bestelling pas 3 dagen later.
Wel netjes dat er van te voren een mail gestuurd dat het pakket vertraagd is.
15 feb. 2023
Bedankt voor je review! Wij hebben je bestelling tijdig overgedragen aan DHL voor bezorging, maar helaas is je pakket daar vertraagd geraakt. Nogmaals excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Travelbags
16 feb. 2023
Rugzak was prima maar kwam 5 dagen later ipv volgende dag, zonder verpakking. Gelukkig onbeschadigd
17 feb. 2023
Bedankt voor je review.
Fijn dat je tevreden bent met het artikel.
Excuus voor de latere levering.
team Travelbags
23 feb. 2023
Onbereikbaar via email, gaat direct naar postvak uit?
27 feb. 2023
Bedankt voor je review! Vermoedelijk heb je een foutief mailadres gebruikt. Ik heb je even een mail gestuurd, dan kan je daar op reageren en je vraag stellen. Met vriendelijke groet, Travelbags
3 feb. 2023
Prima koffer maar werd wel te laat geleverd
6 feb. 2023
Bedankt voor je review.
Fijn dat je tevreden bent met je aankoop.
Uiteraard begrijpen we dat het erg vervelend is als je bestelling te laat geleverd wordt.
Ons excuus voor de vertraging.
team Travelbags.
13 feb. 2023
Eerder geleverd niet op afgesproken datum
15 feb. 2023
Bedankt voor je review. Je bestelling is op 7 februari bezorgd. Deze datum heb je ook opgegeven als voorkeur afleverdatum tijdens het plaatsen van je bestelling. Met vriendelijke groet, Travelbags
22 feb. 2023
23 feb. 2023
Bedankt voor je review! We horen graag eventuele verbeterpunten.
Met vriendelijke groet, Travelbags.
team Travelbags
5 feb. 2023
6 feb. 2023
team Travelbags.
31 jan. 2023
21 jan. 2023
Beschrijving product en foto iets onduidelijk. Leek een handtas maar was meer een laptop tas. Wel prima afhandeling qua retour zenden.
23 jan. 2023
Handvat klikt vaak naar beneden tijdens het lopen! Dat is erg vervelend
29 jan. 2023
30 jan. 2023
Dank voor je review!
Angie - Klantenservice
2 dec. 2022
Snel geleverd, veel keuze, mooie artikelen! Echter kreeg een artikel met vlek en de kleurweergave van een ander artikel kwam niet overeen. Gek dat je bij retourneren moet bijbetalen om je retour te verzekeren.
5 jan. 2023
Goedemorgen,
Dank voor je review. Wat vervelend dat het artikel niet naar wens was. Het retourneren is gratis echter kunnen de klanten zelf de keuze maken om het pakket te verzekeren.
Angie - Klantenservice
Geïmporteerd
30 mei 2022
Update: Het aankoopbedrag wordt teruggestort. Ik ben zeer ontevreden over de klantenservice van travelbags. We hebben iets besteld, echter bij het doorgeven van het adres ging iets mis. We hebben ons eigen adres, maar bij de bevestiging werd een ander huisnummer doorgevoerd. Dit hebben we helemaal niet meer kunnen aanpassen. Dit zijn drie dagen aan het proberen. Steeds wordt er aangegeven dat het niet kan. Nu zijn we het pakket kwijt en geld ook. Lekker dan! Ik zou hier wel twee keer nadenken voordat ik iets bestel.
31 aug. 2022
Bedankt voor je review. Zou je even telefonisch contact via opnemen met onze klantenservice (tel. 085-2250522)? Dan helpen we je graag verder! Met vriendelijke groet, Travelbags
Geïmporteerd
7 mei 2022
Vanochtend ontving ik de Micmacbag handtas discover donkerbruin. Een cadeau voor een vriendin. De maten komen echter niet overeen met de maten die op de site bij dit artikel staan. De breedte is nl 25 cm en niet 33! (H en D kloppen wel.) Nogal groot verschil en voel me beetje bekocht voor 79 euro. Het is een mooie tas en de levering was supersnel, maar zet AUB de juiste maten bij jullie artikelen, lijkt me bij online verkoop wel zo logisch en eerste vereiste!
Geïmporteerde beoordelingen: