auping.com/nl- Logo - Beoordelingen

auping.com/nl
Beoordelingen:

938 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.071 beoordelingen in totaal  

4,43
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 3 jan 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
auping.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

9 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle afhandeling en levering. Helaas lees ik een paar dagen na de aankoop. Dat jullie een actie hebben van 20% korting. Ik heb voor ruim € 8000.00 een bed en toebehoren gekocht. Voor € 700.00 aan beddegoed en dan de bestelling bij jullie. Dus U begrijpt vast wat ik bedoel. Een mededeling vooraf van deze actie zou erg op prijs gesteld zijn.
EB
Eric B.
Tilburg

de meest kritische beoordeling

5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind het niet van deze tijd dat het 2 maanden duurt voordat de matras wordt geleverd. Schijnbaar wordt het matras pas gemaakt wanneer de bestelling is geplaatst, voor een bedrijf als Auping vind ik dat een slechte zaak.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor auping.com/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Verkeerde informatie

Ik was van te voren gevraagd om goed na te gaan of mijn bed 140x200 wel op de plek van bestemming kon komen. Het frame zou uit een stuk zijn. Na heel veel meten heb ik de gok genomen dat het zou passen. Blijken het bij levering gewoon twee lossen frames te zijn dus veel stress voor niets. Inclusief alle kastje verwijderen etc, terwijl dit achteraf niet nodig was geweest. Dit is dus wel een minpuntje. De bezorgers, waren zeer professioneel en attent, alle verpakkingsmaterialen mee genomen, keurig gedaan.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
4 apr 2024
Beste klant, hartelijk dank voor uw feedback. We begrijpen uw teleurstelling en zullen dit zeker meenemen om onze service te verbeteren. We zijn blij te horen dat de bezorgers professioneel en attent waren. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Fijne kussen als ondersteuning bij het zitten in bed

Ik koos voor grote, stevige kussens die bestand zijn tegen een vochtige omgeving. Ze blijken heel geschikt om mee rechtop te zitten in bed in onze caravan. Ze zijn fijn licht van gewicht en voldoende vormvast. Als hoofdkussen zijn ze te groot.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
3 dagen geleden
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles ging prima, alleen had ik toch meer instopstrook aan het dekbedovertrek verwacht. Als het geschikt is voor 240 bij 200/220 dan zou ik nog extra verwachten om in te stoppen.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
5 apr 2024
Bedankt voor uw feedback! We zullen dit doorgeven aan ons productontwikkelingsteam voor toekomstige verbeteringen. Met vriendelijke groet, Auping Klantenservice
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ervaring is slecht, verkeerde keuze

Ervaring is, dat ik de verkeerde matrassen heb gekocht. Niet online doen, maar in de winkel. Morgen ga ik daarvoor naar Zwolle.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
20 mrt 2024
Bedankt voor je beoordeling. We vinden het vervelend om te horen dat de gekozen matrassen niet naar wens zijn. Graag ontvangen we meer informatie hierover. Zou je ons een e-mail kunnen versturen naar klantenservice@auping.nl? Dan kunnen we kijken wat hier een mogelijke oplossing voor is. Met vriendelijke groet, Auping Klantenservice
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke site, mooie 3D modellen van de verschillende opties per bed
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
22 mrt 2024
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een fijn lang dekbed, dat niet in een prop gaat gedurende de nacht.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
29 mrt 2024
Bedankt voor uw waardering! We zijn blij dat u geniet van het comfort van ons dekbed. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
HS
Hans S.
Maastricht
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Kleur op foto gaf een andere indicatie
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
20 mrt 2024
Bedankt voor je beoordeling en gegeven feedback. Wij wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groeten, Auping Klantenservice.
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
mooie kussenslopen snelle bezorging en goede kwaliteit!
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
2 dagen geleden
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het bed voldoet aan alle verwachtingen prima dus
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
2 apr 2024
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
informatie rondom levering, zeer accuraat
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
20 mrt 2024
Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te vernemen dat de service naar wens is. Wij wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groeten, Auping Klantenservice.
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kwaliteit! Snelle bezorging
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
29 mrt 2024
Bedankt voor de positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met zowel de kwaliteit van ons product als onze bezorgservice. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Liggen lekker mooie afwerking
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
26 mrt 2024
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed geholpen
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
10 dagen geleden
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
geen idee
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
3 dagen geleden
Bedankt voor je review! We hopen dat je volop geniet van je aankoop. Met vriendelijke groet, Het Auping Klantenservice
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
3 dagen geleden
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Nvt
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
9 dagen geleden
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
10 uur geleden
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met je bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
2 dagen geleden
Bedankt voor je review! We hopen dat je volop geniet van je aankoop. Met vriendelijke groet, Het Auping Klantenservice
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
3 dagen geleden
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
7 dagen geleden
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice