auping.com/nl- Logo - Beoordelingen

auping.com/nl

863 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.668 beoordelingen in totaal

Gecertificeerd sinds: 3 jan. 2019
auping.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

22 mrt. 2023
Ik vond de levertijd aan de lange kant (maar daar zullen vast goede redenen voor zijn). Het berichtje over de komst van de monteur was een beetje onduidelijk. Verder alles top geregeld en we zijn superblij met het geweldige bed!

de meest kritische beoordeling

19 dec. 2022
Vanochtend contact gehad met jullie webshop. Uitgelegd dat ik per ongeluk de verkeerde maat besteld had. Ik had een molton besteld tijdens de Black Friday actie. Gevraagd als ik het artikel terugstuur of ik dan een nieuwe code mag om alsnog de korting te kunnen krijgen. Dit was niet mogelijk. Morgen komt ons nieuwe bed en het is een aardig bedrag (8800 euro)wat we aan Auping besteden. Ik vind het ontzettend teleurstellend om te horen dat er dan niet iets meer coulanter wordt gedaan op een aankoop.

Beoordelingen voor auping.com/nl

Kwaliteit zoals je die verwacht

Uitgebreide informatie en duidelijke eenvoudige keuzehulp op de site, goed bereikbaar en prima telefonisch te woord gestaan voor wat laatste vragen. En weer gekozen voor een kwaliteits matras van Auping. Voor de leveringsafspraak wordt netjes telefonisch contact opgenomen, ruime mogelijkheid om een levering in te plannen, daags tevoren krijg je het leverblok van 2.5 uur en de dag van levering hoe laat ze er zijn. Alles netjes verpakt. Een tip voor Auping: Een tussentijdse update geven van de te verwachten levertijd.
13 nov. 2023

Het gemak van online winkelen

Handig om online te kunnen winkelen. Uitleg op de site is goed. Als je zoals ik al ervaring hebt met een auping matras hoef je niet perse op het matras te liggen en bovendien; mocht het niet bevallen dan kun je het na een maand nog teruggeven. Bezorging was ook prima en geheel volgens afspraak. oude matras mee terug dus helemaal super.
14 nov. 2023
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel slaapplezier toe met je nieuwe matras. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
20 nov. 2023

Prettige bezorgdienst

Ik vond het prettig dat de bezorgdienst erg flexibel was. Ivm een verhuizing kwam het beter uit het nieuwe matras een maand later te bezorgen. Een matras heeft bij een verhuizing natuurlijk relatief veel te lijden. Dit was gelukkig geen probleem. Mijn dank hiervoor. Het matras zelf bevalt vanzelfsprekend ook bijzonder goed.
21 nov. 2023
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met je bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
13 nov. 2023
Er stond een verkeerd postcode adres op de bestellijst, die wel was gecorrigeerd op de factuurbon. Met hulp van de klantenservice is alles recht gezet , mijn dank hiervoor zodat ik de bestelling uiteindelijk keurig heb ontvangen.
14 nov. 2023
Bedankt voor je beoordeling. We vinden het fijn dat ondanks de verwarring de service alsnog gewaardeerd wordt. We wensen je veel plezier toe met je bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
13 nov. 2023
Netjes volgens afspraak afgeleverd, zonder teveel emails te moeten ontvangen en de kwaliteit van hoeslaken en dekbedovertrek is natuurlijk echt Auping: TOP! Ook een verkeerd bestelde maat kon ik zonder gezeur retour zenden.
14 nov. 2023
Alles prima volgens afspraak. Om te weten hoe restant van zaken is moet je een account aanmaken. De frequentie om een nieuw bed te kopen is dermate laag dat dit ook anders moet kunnen
12 nov. 2023
Goede en duidelijke omschrijving van de producten. Duidelijke uitleg omtrent de maten en hoe te kiezen. Bestellen gaat heel gemakkelijk. De klant wordt steeds op de hoogte gehouden.
14 nov. 2023
Bedankt voor je beoordeling. We vinden het fijn om te vernemen dat het aankoopproces prettig is verlopen. We wensen je veel plezier toe met je bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
18 nov. 2023
De artikelen waren uitverkocht op de website, echter na een telefoontje met een medewerker heb ik de artikelen de volgende week kunnen bestellen. Dank daarvoor!
15 nov. 2023
Telefonisch contact goed en adequaat geholpen, thuis bezorging top met vriendelijke bezorgers ! Levering sneller dan verwacht, positieve ervaring dus !
15 nov. 2023
Bedankt voor je beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat het hele aankoopproces positief is ervaren. We wensen je veel plezier toe met je bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice

Dik tevreden.

Bestellen. Snel en goed geleverd. Auping dekbedovertrekken hebben een uitstekende kwaliteit !! Meer kan ik er niet van maken !!
14 nov. 2023
Nieuwe topper besteld en gelijk de oude meegegeven(voor recycling)! We liggen weer heerlijk stevig op onze Auping boxspring!
Antwoord van auping.com/nl
Bedankt voor je beoordeling. We wensen jullie veel slaapplezier toe met de nieuwe topper. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice

Fijn bed

Duidelijke afspraken, fijn bed, comfortabel. Bij levering netjes geplaatst en verpakkingsmateriaal meteen weer meegenomen
5 nov. 2023

Gewoon fantastisch kussen

geen kussen met rare vormen, dat geen maatwerk kent. Ligt gewoon heerlijk (ervaring na 3 verschillende kussen van 100+eu
7 nov. 2023
1 dag geleden
Erg fijn dat het bed zo snel kwam. De montage is prima verlopen. De spiralen zijn geweldig. We slapen weer uitstekend.
Vriendelijk en heel correct geholpen door de klantenservice. Ik ben al 15 jaar blij met Auping.en nog steeds.
Antwoord van auping.com/nl
Bedankt voor je beoordeling fijn om te horen dat je al jaren tevreden bent. We wensen je veel plezier toe met je bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
6 nov. 2023

Dekbed van mooie kwaliteit

Duidelijke website. Mooi dekbed gekocht. Zeer fraai afgewerkt en gemaakt van gebruikt dons. Snelle levering.
7 nov. 2023
19 nov. 2023
Snelle levering prachtig Dekbed overtrek mooi design extra lange instop strook 👍kortom Top product
21 nov. 2023
Levering volgens verwachte planning. Artikelen waren netjes verpakt en voldoen aan verwachting.
18 nov. 2023
Goede manier van zelf samenstellen, inzichtelijk, visueel sterk en direct kosten zichtbaar.
19 nov. 2023
Bestelling makkelijk en de afwikkeling simpel en snel Kan ik iedereen aanbevelen.