motorcorner.nl- Logo - Beoordelingen

motorcorner.nl

890 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.268 beoordelingen in totaal

18 nov 2023
Overzichtelijke onderdelenlijst, duidelijk instructies en snelle levering. Heel fijn. Het enige wat ik erg jammer vind, is dat ik een paar dagen na mijn bestelling op de site mijn bestelde onderdeel zie voor nog eens meer dan €25 goedkoper. Dat is natuurlijk leuk voor andere geïnteresseerden maar voor mij zuur. Dit had MC al kunnen weten... Misschien dat ze mij bij een volgende bestelling in gedachten kunnen nemen.

11 jun 2024
Ik heb een 3 sterren gegeven. De bestelling was snel geplaatst en werd de zelfde dag nog verzonden. Echter DPD schoot niet op, donderdag verzonden en dinsdag nog niet binnen (of een status update) ben ik in contact getreden met MC. Er werd snel gereageerd en ik moest geduld hebben omdat DPD erg veel vertraging kon hebben. Na wat mail contact met MC zijn zij in contact getreden met DPD en had ik het pakket de volgende dag in bezig. Dus snelle reactie van MC zelf, maar voor iets wat de volgende dag in huis had kunnen zijn en je hoort dat je geduld moet hebben vind ik het erg jammer. Daarom 3 sterren..
RJ
ralph j.
hoogland

Beoordelingen voor motorcorner.nl

26 apr 2024
Op 24 april mail ontvangen dat het pakket volgende werkdag bij bezorgpunt ging worden. Echter op moment van schrijven (26 april) nog steeds niet geleverd
17 jun 2024
Nog niks gehoord van me pakketje wat ik heb verstuurd en de site is al 3 dagen niet bereikbaar waardoor ik mijn order status niet kan zien
27 mei 2024
Mijn bestelling is niet op voorraad ik zou binnen 8 dagen wat te horen krijgen 10 dagen verder nog niks gehoord vind dat wel jammer
8 nov 2023
vragen om een beoordeling terwijl het artikel nog niet eens geleverd is is laatste status ongeveer 10 tot 14 werkdagen wachttijd
20 mei 2024
Er stond na de bevestiging 8-10 werkdagen wachtijd zijn er al overheen geen update gehad of nieuwtjes en geen reactie
2 mei 2024

Hele trage verzending

Dit bedrijf had 10 hele dagen nodig om een motorhoes op de post te doen. Nu nog wachten op de levering...
11 mrt 2024
Ik heb nog steeds niets ontvangen en heb ook geen track & trace nummer gekregen?
28 jun 2024
Er gaat een week voorbij en ik heb mijn zending nog steeds niet ontvangen.
15 feb 2024
Im still waiting on my product 2 weeks after ordering it. Unprofessional
Antwoord van motorcorner.nl
16 feb 2024
Goedemorgen Mark, Vervelend om te zien dat je ons een slechte review geeft terwijl je een pre-order artikel hebt besteld. Zoals vermeld in onze update mail wordt de hoodie medio februari verwacht bij KTM, dit geven wij ook op onze website aan. Mvg Jordy
15 feb 2024
Van de twee bestelde pakketjes maar eentje aangekomen
Antwoord van motorcorner.nl
16 feb 2024
Goedemorgen, Bedankt voor uw review. Ik ben even gaan kijken naar uw bestellingen en zendingen en volgens ons systeem zouden beide bestellingen op 06-02-2024 bij u geleverd moeten zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u natuurlijk even contact met ons opnemen : service@motorcorner.nl Mvg Jordy
5 dec 2023
Niets ontvangen dpd slechte service ooit!!!
26 dec 2023
Levering niet ontvangen volgens planning
18 dec 2023
Ik wacht nog steeds op levering !!!!
5 jan 2024
Helaas nog niets ontvangen