juvel-5.nl- Logo - Beoordelingen

juvel-5.nlReviews

: 834Uitstekend

4,55

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 feb. 2015
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
juvel-5.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij juvel-5.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 23 feb. 2015
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
juvel-5.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij juvel-5.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor juvel-5.nl

40 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

834 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


15 mrt. 2022
Vertrouwen in supplement.Info op webshop duidelijk. Correcte afhandeling. Verzending vanaf bestelling thuis t/n bezorging van pakketbezorgers snel en netjes. Top!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


4 jul. 2022
Opnieuw gaat het mis bij GLG koerier. Die had het pakje bij iemand een aantal deuren verderop neergelegd en geen kaartje in de bus. Wel email dat het is geleverd, nou klant ga zelf maar zoeken
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor juvel-5.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(6)
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022 
NVT
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 aug. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2021 
De artikelen bevallen erg goed, de wijze van bezorgen minder! Het pakje werd over een hek heengegooid, gelukkig regende het niet en zat er niet breekbaars in!
Beoordeling melden
Antwoord van juvel-5.nl
11 nov. 2021
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling en bestelling. Onze excuses dat de levering niet naar wens is verlopen. Wij nemen dit dan ook met GLS op.
 Geverifieerde beoordeling
18 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 feb. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2021
Beoordeling melden