Adezz- Logo - Beoordelingen

Adezz
Beoordelingen:

174 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden174 beoordelingen in totaal  

4,77
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 mei 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Adezz voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

10 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De ultieme snelheid van jullie is speciaal. Je besteld als hovenier een product en dit wordt gewoon snel geregeld. Netjes de orderbevestiging en de factuur op de mail en binnen 1 of 2 dagen ontvang je het product. Mocht er iets zijn lossen jullie het snel en netjes op. Mijn klanten zijn ook zeer tevreden over de kwaliteit van jullie producten. Ik ga me komende zomer meer focussen hierop, zodat ik veel meer producten af kan gaan nemen. Door jullie producten geven we de tuinen net dat speciale lintje. Wat misschien wel iets is is vaker acties doorvoeren zodat je sneller geneigd bent wat extra producten af te nemen. Verder top bedrijf.

de meest kritische beoordeling

5 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Es werden schwere Pflanzkübel geliefert. Per Hinweis wird man aufgefordert zusätzliche Hilfe zu besorgen. Der Liefertermin wird auf einem Zeitraum von 5 Tagen eingegrenzt. Dann wird der Liefertermin mehrmals verschoben. Die Lieferung wird mehrmals umgeladen. Somit fühlt sich keine Spedition verantwortlich. Kein Ansprechpartner, keine Zuständigkeit, keine Verantwortung. Liefertermin ungewiss!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Adezz

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(140)
(30)
Resetten
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De producten zijn uitstekend. De bezorging was minder. Ondanks het doorsturen van een foto met toegangsmogelijkheden aan de transporteur en zijn reactie dat er een kleinere bakwagen zou worden gebruikt, is dit niet gecommuniceerd met de chauffeur die met een zeer grote truck voor kwam rijden. Lossing moest aan de straat plaatsvinden, ca 80 m van de woning. Chauffeur mocht niet helpen met transport naar de woning, heb dit met hulp van buurman moeten doen.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Product is zoals besteld. Levering was minder : chauffeur wilde straat niet in, terwijl andere vrachtwagens er dagelijks komen. Moest dus zelf gaan overladen op openbare weg. Wilde dan ook nog niet palet mee terug bemen. Moest dus alles in personenauto stompen.
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige brievenbus, vlot en proper geleverd, maar vooral dankbaar voor de bereikbaarheid en behulpzaamheid van de klantendienst.
Beoordeling melden
Antwoord van Adezz
25 mrt 2024
Goedemiddag mevrouw Greet, Wat fijn dat u zo tevreden bent! We gaan uw mooie compliment doorgeven aan de collega's van de Klantendienst. Met vriendelijke groet, Team Adezz
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snel en deskundig geleverd.Goede prijs-kwaliteit! Wel spijtig dat apart voor de overlooppijpjes moet worden betaald.
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wij konden nog niet achteraf betalen maar moesten wel een product hebben. Alles keurig en snel geregeld. Top!
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Aanrader!

Snelle levering, correcte prijzen, maar vooral bereikbare en zeer behulpzame klantenservive!
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie stevige bakken die makkelijk in elkaar te zetten zijn; netjes en op tijd afgeleverd.
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Réactif, service livraison au top. Bac en acier corten bien fini et de bonne qualité
Beoordeling melden
TB
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima kwaliteit en service. We doen er al jaren zaken mee. Mvgr. Katei
Beoordeling melden
HH
Henri H.
Nieuwkuijk
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooie bloembakken

Bloembakken snel geleverd, en prima verpakt. Niets op aan te merken.
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelheid van leveren en geleverd tot in de achtertuin.
Beoordeling melden
Antwoord van Adezz
25 mrt 2024
Goedemiddag Arno, Hartelijk dank voor je bericht en wat een geluk heb je gehad dat we je order geleverd hebben tot in je achtertuin! ;-) We wensen je veel plezier met je Cortenstaal LOGG! Met vriendelijke groet, Team Adezz
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prachtig en snel geleverd

Snelle levering en mooie kwaliteit
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prachtig product, goede service!
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede service, snelle levering
Beoordeling melden
RZ
Ronald Z.
Alphen aan den Rijn
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en goed product
Beoordeling melden
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en accurate levering.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Punctueel, precies, prima
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed afgewerkt
Beoordeling melden
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Top service
Beoordeling melden