29 jan 2024
Onlangs heb ik de Endoscoop ALS5003 ontvangen en ben hier zeer tevreden over. Om deze te gebruiken heb ik nog niet echt de handleiding nodig gehad, gewoon even wat uitproberen en dan is het meeste al snel duidelijk.
Deze besteld met een lenskabel van 1 meter voor mij is dit in de meeste gevallen genoeg. Om een duidelijk scherp beeld te krijgen moet je wel binnen de gestelde brandpunt afstand blijven.
De set wordt heel compleet geleverd met een case, usb-kabel, SD-kaart en haken en een magneet om op de camera te schuiven.
Op 12 Jan, na ontvangst van de bestelde endoscoop, via de chat vragen gesteld. Op 15 Jan nog steeds geen antwoord maar na de opmerking dat ik de endoscoop ook retour zou kunnen sturen kwam er binnen 1 minuut een reactie!
Helaas geen NL menu op het apparaat maar dat stond ook niet op de site bij dit model.
Op de site staat wel dat de endoscoop een dig. vergroting van 4 heeft maar dit blijkt echter maar 2x te zijn. Hier wist de verkoper geen antwoord op, men zou het nakijken en op terugkomen.
De 18e nog eens gevraagd of er al iets bekend was maar helaas geen reactie meer.
Vandaag 19 Jan dan maar de mail van Trusted Shops met ervarings-beoordeling ingevuld.
Nu blijkt dat Endoscoopwereld.nl dezelfde endoscoop ook nog een €20,00 goedkoper aanbiedt op Amazon.nl (€59,95) terwijl ze op hun eigen site laten overkomen dat ze al €20,00 korting (van €99,95 voor €79,95) geven.
Jammer Endoscoopwereld….. en ik had beter moeten opletten….
7 jan 2024
Wat een service! Super, ga zo door.
Bij de levering ontbrak de SD-kaart en die werd na een belletje direct nagezonden.
Op de foto bij de aangekochte endoscoop was een opbergtasje zichtbaar, ondanks dat die niet vermeld stond bij de te leveren materialen werd dit tasje op eerste aangeven direct kosteloos nagezonden.
super service en oh ja, de endoscoop werkt perfect en is zoals omschreven.
Oftewel een zeer tevreden klant!
Antwoord van Endoscoopwereld.nl
21 jan 2024
Beste Marcel
Wat geweldig om te horen dat u een zeer tevreden klant bent! We waarderen uw positieve feedback en zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.
Onze excuses voor het ontbreken van de SD-kaart bij de levering, maar we zijn blij dat we dit snel en kosteloos voor u hebben kunnen oplossen. Klanttevredenheid is voor ons van het grootste belang, en we streven er altijd naar om eventuele problemen snel op te lossen.
Het feit dat we het opbergtasje hebben toegevoegd, ondanks dat het niet oorspronkelijk was vermeld, is een voorbeeld van onze toewijding om de best mogelijke service te bieden aan onze klanten.
We zijn ook verheugd te horen dat de endoscoop perfect werkt en aan uw verwachtingen voldoet. Als u in de toekomst nog verdere vragen of behoeften heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u van dienst te zijn.
Nogmaals hartelijk dank voor uw positieve feedback en uw steun. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.
Endoscoopwereld.nl
17 jan 2024
foutje bij de levering uitstekend afgehandeld!
snelle levering, helaas de 5m versie i.p.v. bestelde 10 m versie. Mailtje gestuurd waarop dezelfde avond werd gereageerd. De juiste lengte is direct als extra opgestuurd! Heel erg goed opgelost en daar ben ik erg tevreden over.
Antwoord van Endoscoopwereld.nl
21 jan 2024
Beste Kees,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback en begrip. We zijn blij te horen dat u onze klantenservice en de manier waarop we uw probleem hebben opgelost, waardeert.
Het spijt ons nogmaals voor het ongemak dat werd veroorzaakt door de verkeerde lengte van de endoscoop, maar we zijn blij dat we snel hebben kunnen reageren en de juiste lengte direct naar u hebben gestuurd. Onze klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Endoscoopwereld.nl, en we streven er altijd naar om eventuele fouten of problemen snel en efficiënt op te lossen.
Als u in de toekomst nog andere vragen of behoeften heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop bij ons.
Bedankt dat u voor Endoscoopwereld.nl heeft gekozen, en we hopen dat u veel plezier beleeft aan uw endoscoop.
Endoscoopwereld.nl
27 dec 2023
Omruiling zonder problemen
Het eerste exemplaar van een endoscoop dat ik toegestuurd kreeg werkte niet goed. Geen scherp beeld. Op verzoek foto's gemaakt met de camera opgestuurd.
Product werd zonder problemen binnen een paar dagen omgeruild.