shop.shakaloha.com/nl
Beoordelingen:

176 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.143 beoordelingen in totaal  

4,81
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 sep 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
shop.shakaloha.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit: fijne en warme combinatie van wol en fleece. Het vest is met oog voor detail gemaakt - van het vest zelf tot aan de labels - en netjes afgewerkt. Leuk detail ook t.a.v. de wasinstructie: 'Ask your mom'. Prijs: ik heb 130 euro betaald voor het vest. Voor een vest gemaakt van Nieuw-Zeelandse wol, en het secure Nepalese handwerk, was dit echt een koopje! Verpakking: goed en stevig - PostNL proof - verpakt. Snelle verzending: ik had het vest de dag na bestelling al binnen.

de meest kritische beoordeling

29 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vest is van goede kwaliteit. Dit is mijn tweede. Maar de verpakking was gewoon r*k! Vest lag nog net niet buiten de doos. Door een simpel tape-je om de veel te slappe doos te plakken, keek je er van alle kanten in. Waarom niet ff wat meer aandacht hieraan schenken! Oh ja.....geen excuses als sorry....daar ligt de kast al vol mee.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor shop.shakaloha.com/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leuke collectie en snelle levering!
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en goed product
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het vest was binnen een dag in huis. Jammer dat het best wel een gok is qua maatvoering. Je moet eigenlijk ergens kunnen passen als je een model uitgezocht hebt. Maar bij ons is het gelukkig goed gegaan.
Beoordeling melden
DH
D. H.
Bleiswijk
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lang gezocht naar instappantoffels met leren (cosy) zool. Hierdoor heb ik geen last van statische electriciteit. Eindelijk gevonden, prima product. Blij mee!
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super leuk vest, mooie kwaliteit. Om 22.00u besteld de volgende dag al in huis
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
HV
Henneke V.
Nieuw Vennep
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede ervaring

Eenvoudig besteld en snel in huis. Ze leveren wat ze zeggen. Product is van goede kwaliteit. Kortom 5 sterren.
Beoordeling melden
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en vlotte afhandeling binnen opgestelde tijd
Beoordeling melden
3 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geweldig product, ben er erg blij mee
Beoordeling melden
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geweldig vest en snelle levering
Beoordeling melden
15 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en prachtige kwaliteit jas
Beoordeling melden
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Niet echt klantenbinding

Ondanks de maten gehanteerd te hebben zoals vermeld in de maat tabel op de site was het vest echt ruim te groot. Retour zenden kan kosten eigen rekening a €7,95 (terwijl je nieuwe bestelling doet van €245 beetje jammer)
Beoordeling melden
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Besteld en de volgende dag geleverd. Top.
Beoordeling melden
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Info correct, snel bezorgd, artikel mooi. Wel erg gekreukt, maar na een dag uithangen in orde.
Beoordeling melden
30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Topkwaliteit vest én snel geleverd! Maat L besteld en valt ietsjes groter wat ik prettig vind.
Beoordeling melden
22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
J'aime beaucoup le gilet en laine. Chaud et vie. Taillé
Beoordeling melden