shop.shakaloha.com/nlReviews

: 916Uitstekend

4,81

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
shop.shakaloha.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij shop.shakaloha.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
shop.shakaloha.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij shop.shakaloha.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor shop.shakaloha.com/nl

267 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

916 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


12 apr. 2022
 
Levering was prima op tijd. Het bestelde vest Chuck Ziphood Grijs voldoet aan de verwachtingen. Helaas stonk het vest naar schaap. Er zijn geen wasinstructies bijgeleverd. Via de contactpagina de vraag gesteld en antwoord gekregen. Het vest moet gewassen worden om de stank er uit te krijgen. Ik verwacht eigenlijk niet dat een nieuw vest meteen gewassen moet worden. Geen informatie gevonden op de website hierover.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


18 dec. 2022
Ik had een mail gestuurd met een vraag over de afmetingen van een tasje uit jullie collectie. Nog niet antwoord op gekregen. Daarom vind ik jullie MATIG! En toen ik het telefonisch probeerde kreeg ik ook geen antwoord van de eigenaar. Groet, Joost van der Est
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor shop.shakaloha.com/nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Voor de tweede keer precies hetzelfde vest gekocht.Waarom ? nou omdat het een perfect vest is , zit erg fijn en lekker warm . We wisten wat we bestelde .Klasse. En daarbij correct geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Mooi vest en heerlijk warm. Wel oppassen dat je met de grote stiksels nergens aan blijft hangen, deze behoeven enige voorzichtigheid.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Prachtig lekkere warme vesten en handschoenen. 's Avonds laat besteld en de volgende morgen al in huis. Perfect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Duidelijke website. Telefonisch klantvriendelijk te woord gestaan. Snelle levering. Prachtige kwaliteit vest.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Prachtig vest Correct verpakt en verzonden En dat voor die prijs!!! Fantastisch
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Een van de weinige winkels die zulke warme vesten voor een goede prijs verkoopt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Snelle levering en prachtige vesten. Lekker warm door de fleece binnenvoering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Alles is naar wens verlopen. Kan niet beter wat deze bestelling betreft.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
3 shakaloha vesten besteld precies wat ik er van verwachtte.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Super mooi product (vest) Wat een snelle verzorgde bezorging
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Fijn vest, snelle levering. Ik ben er super blij mee!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jan. 2023
snelle levering en goede service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Goeie kwaliteit en goed gemaakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
retour netjes afgehandeld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
mooi vest, lekker warm
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Snel en goed.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 dag geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
 
Beoordeling melden