shop.shakaloha.com/nlReviews

: 729Uitstekend

4,85

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
shop.shakaloha.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij shop.shakaloha.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
shop.shakaloha.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij shop.shakaloha.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor shop.shakaloha.com/nl

156 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

729 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


12 apr. 2022 
Levering was prima op tijd. Het bestelde vest Chuck Ziphood Grijs voldoet aan de verwachtingen. Helaas stonk het vest naar schaap. Er zijn geen wasinstructies bijgeleverd. Via de contactpagina de vraag gesteld en antwoord gekregen. Het vest moet gewassen worden om de stank er uit te krijgen. Ik verwacht eigenlijk niet dat een nieuw vest meteen gewassen moet worden. Geen informatie gevonden op de website hierover.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 okt. 2021
Zelf achter de bestelling moeten gaan blijkbaar was iets toch niet op voorraad toen de bestelling geplaats was en betaald Hier kwam ik achter toen ik na 5 dagen contact zocht met jullie
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor shop.shakaloha.com/nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Prachtige kwaliteit. Precies pas zoals ik had verwacht door de slimme truc om een bestaand vest te gebruiken als referentie. Snelle en perfecte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Mijn bestelling werd bijzonder snel geleverd zonder een overdaad aan informatie over het vervoerproces. Precies goed en duidelijk.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Vlotte levering Helaas paste het vest mij niet Jammer het is mooi product Snelle afhandeling bij retour zending
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Alles verliep precies zoals aangegeven op de website en in ontvangen e-mails over mijn bestelling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Prijs-kwaliteitverhouding is prima, bezorging was helemaal op tijd. Geen enkele aanmerking.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Super snelle levering. Nog beter product. Heerlijk warm, goede investering voor de winter.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Ik werd op een correcte en persoonlijke wijze via e mail contact goed geholpen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Hele snelle levering, goede kwaliteit, prijs meer dan waard.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
De kwaliteit is zonder meer goed en is keurig aangekomen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Snel en een prima product! Wordt elke dag gedragen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Snelle levering van een heel mooi vest!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden 
Fijne webshop. Snel en goed geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Snelle levering en prachtig materiaal.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Goede kwaliteit en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Mooie vesten en een prima service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Snelheid van levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Mooi product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden