shop.shakaloha.com/nlReviews

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 25 sep. 2023
shop.shakaloha.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij shop.shakaloha.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021

Beoordelingen voor shop.shakaloha.com/nl

263 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

989 beoordelingen in totaal

4 aug. 2023
Goede kwaliteit: fijne en warme combinatie van wol en fleece. Het vest is met oog voor detail gemaakt - van het vest zelf tot aan de labels - en netjes afgewerkt. Leuk detail ook t.a.v. de wasinstructie: 'Ask your mom'. Prijs: ik heb 130 euro betaald voor het vest. Voor een vest gemaakt van Nieuw-Zeelandse wol, en het secure Nepalese handwerk, was dit echt een koopje! Verpakking: goed en stevig - PostNL proof - verpakt. Snelle verzending: ik had het vest de dag na bestelling al binnen.

de meest kritische beoordeling

18 dec. 2022
Ik had een mail gestuurd met een vraag over de afmetingen van een tasje uit jullie collectie. Nog niet antwoord op gekregen. Daarom vind ik jullie MATIG! En toen ik het telefonisch probeerde kreeg ik ook geen antwoord van de eigenaar. Groet, Joost van der Est

Beoordelingen voor shop.shakaloha.com/nl

1 sep. 2023
Mooie vesten! Eén vest was te groot en kon retour worden gestuurd. Goede overleg mogelijkheden met zeer vriendelijke klantenservice. Op het moment dat de juiste maat binnenkwam kreeg ik een reminder.
30 aug. 2023
Fijn bedrijf, had verkeerde vesten en wilde ze omruilen. Was geen probleem, werd zelfs geholpen om snel andere vesten te krijgen voor op vakantie.
bestelde vesten zijn geweldig wat betreft kwaliteit en uiterlijk. en de levering supersnel. Top!
7 sep. 2023

Top producten

Super item, snelle levering, jammer dat het Dpd was anders was het hier de dag nadien geleverd
8 sep. 2023
Attent, goede antwoorden op vragen, snelle bezorging
8 sep. 2023
Ik ben heel tevreden over de service
7 sep. 2023

Super

Alles zeer ok!! Top online winkel!
KG
Kevin G.
S'Graveland
producten zijn gewoon goed.
👍
10 sep. 2023
4 aug. 2023

Waar voor je geld

15 aug. 2023
Prachtig vest! Super warm en heel mooi gemaakt. Snel geleverd een fijn dat je zelf een afhaalpunt kunt kiezen.
12 aug. 2023
behulpzaam bij bestellen, zeer snel geleverd en daarbij een superkwaliteit
2 aug. 2023
Snelle levering, mooie kwaliteit vest
VB
17 aug. 2023
goed advies en snelle levering
24 aug. 2023
9 aug. 2023
24 jul. 2023

Super mooi lekker warm

Ik vind de vesten zowieso grandioos om te zien! Lekkere voering en best zwaar wat ik lekker vind dragen.. Je hebt echt wat aan! Sorry geen foto lukt nou even niet..
13 jul. 2023

Uitstekende producten en service

Prachtige producten en uitstekende service