shop.shakaloha.com/nlReviews

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 mei 2023
shop.shakaloha.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij shop.shakaloha.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor shop.shakaloha.com/nl

281 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

967 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

10 mrt. 2023
Super snel geleverd! Op de site geven ze aan voor 13 uur besteld, zelfde dag verzonden...ik had pas veel later besteld en alsnog dezelfde dag verzonden!!! Ook had ik enkele maanden er voor co tact met hun gehad over een vest die uitverkocht was. Er werd echt heel snel een vriendelijk gereageerd!! Ik ben nu al aan het kijken voor een volgende bestelling bij hun!!

de meest kritische beoordeling

18 dec. 2022
Ik had een mail gestuurd met een vraag over de afmetingen van een tasje uit jullie collectie. Nog niet antwoord op gekregen. Daarom vind ik jullie MATIG! En toen ik het telefonisch probeerde kreeg ik ook geen antwoord van de eigenaar. Groet, Joost van der Est

Beoordelingen voor shop.shakaloha.com/nl

Bij shakaloha koop je kledij (vesten) die de perfekte warmte geven die je nodig hebt en heel leuk en goed om te dragen.Ze zijn hun prijskwaliteit zéker waard.
1 mei 2023
De collectie blijft lang t zelfde inc de maten. Soms zijn ze in de aanbieding en dan ineens niet.
3 mei 2023
De kleurencombinatie van de sjaals
Niets, alles is prima in orde
3 mei 2023
3 apr. 2023
super blij met mijn vest met 1 ninpuntje de binnenkant is geen katoen/flanel maar polyester dat had ik graag anders gezien Snelle bezorging prima shop aanrader
15 apr. 2023
Goeie productfoto's! Vlekkeloze levering
22 apr. 2023
Prima communicatie, goede service.
4 apr. 2023
15 apr. 2023
14 apr. 2023
7 apr. 2023
22 apr. 2023
Vol verwachting van mijn vest. Wat blijkt bij aankomst: Rits helemaal scheef ingezet. Zoiets zie je toch als verkoper? Bovendien zijn de vesten niet goedkoop, dus… Ik ben teleurgesteld.
10 mrt. 2023
28 feb. 2023
Shakaloha biedt een comfortabel topprodukt dat de sfeer, geur en kleur van herkomst ademt.
9 mrt. 2023
Vlotte bezorging. Graag vermelding dat het om een brievenbus pakje gaat.
13 mrt. 2023
Vlot geleverd en prima kwaliteit. Lekker warm. Geen kachel meer nodig.
28 mrt. 2023
Snelheid leveren en vlotte afhandeling retourzending