powerplustools.nl- Logo - Beoordelingen

powerplustools.nl
Beoordelingen:

357 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.799 beoordelingen in totaal  

4,76
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 sep 2014
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
powerplustools.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
alle hulde hoe jullie mijn bestelling uiteindelijk hebben afgehandeld ik had een set van 2 bandenlichters besteld en toen ik mijn pakket open maakte was er maar een bandenlichter ingesloten na een mail van mij kreeg ik de toezegging dat er een werd nageleverd de volgende dag had ik de ontbrekende bandenlichter al in huis alle lof en hulde voor jullie vertrouwen en de zeer snelle oplossing super bedankt daar voor dirk van den bos delft
DV

de meest kritische beoordeling

3 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verzending van uit jullie kant is goed geen commentaar op maar DpD doet zomaar een dotje denk ik pakket mochten ze onder kar poort zetten en niet gedaan ?? Dat is al de tweede keer
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor powerplustools.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijke bestelling
Beoordeling melden
17 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
geen mening
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Misschien een beschrijving meesturen hoe eea het beste bevestigd kan worden.
Beoordeling melden
12 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlot en soepel bestelling bezorgd.
Beoordeling melden
21 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering goed materiaal
Beoordeling melden
25 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
prima levering
Beoordeling melden
7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd
Beoordeling melden
16 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
AV
A V.
West-Terschelling
27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima geleverde goederen, maar het zou fijn zijn om van te voren te weten wanneer de levering verwacht kan worden, nu vernam ik niets.
Beoordeling melden
JH
Jos H.
Volkel
9 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
JL
johan l.
Hoesekt
25 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Product was goed 1 nadeel dpd verzending is echt een ramp leveren niet aan huis moet 10km rijden om pakket zelf af te gaan halen
Beoordeling melden
FD
Frans d.
Zwijndrecht
24 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
De pakket informatie deed me even schrikken 10 bij 10 biji 10 cm is wel erg klein voor plafond beugels te versturen.
Beoordeling melden
13 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

geen verzendcommunicatie

Ik kreeg op voorhand geen mail met de boodschap dat de artikelen de bus opgegaan waren. Dat zou wel handig zijn.
Beoordeling melden