powerplustools.nl- Logo - Beoordelingen

powerplustools.nlReviews

: 6.412Uitstekend

4,73

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 sep. 2014
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
powerplustools.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij powerplustools.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 1 sep. 2014
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
powerplustools.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij powerplustools.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor powerplustools.nl

367 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

6.412 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


4 okt. 2022
een betere koerierdienst deze heeft gemeld dat hij een briefje in de bus heeft geplaatste maar heb de volgende dag de zending wel ontvangen , maar deze persoon wist niet waar hij moest zijn heb het gezien dat hij opzoek was en heb hem ook gevraagd of hij de vorige dag is langs geweest en toen kon hij geen Nederlandse meer , maar tot alles is het pakket toch op zijn bestemming Bedankt en weer een tevreden klant MVG Roger
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


23 aug. 2022
De product die ik heb gekocht, EPE foam 56,5 x 42,5 x 3 cm. foam mat - 4 lagen, daar had ik betere kwaliteit verwacht. Heb 2x stuks gekocht maar als ik ze tegen elkaar zet is er hoogte verschil en dat is jammer want de afwerking en kwaliteitscontrole had wat mijn betreft veel beter gemoeten.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor powerplustools.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(285)
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Goede afwikkeling van de bestelling. Aanvankelijk had ik een bestelling gedaan die ik nadien wilde wijzigen. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en de wijziging werd zonder problemen doorgevoerd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
 
Al meermaals bij besteld en nog geen problemen gehad. Ben ook tevreden van de producten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Helemaal zoals het hoort! Betrouwbaar, goed en met een persoonlijk tintje. Top dus.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Snelle levering, en vragen die je stelt via de mail worden snel beantwoord.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Product zoals omschreven prima Kwaliteit prijs verhouding
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Snelle verzending en goede prijs kwaliteit verhouding
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Vlugge levering en scherpe prijs voor goede kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Product zoals omschreven. Goede prijs. Snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Duidelijke site, snel bestellen, snel leveren. Klasse
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
zeer goed op de afgesprokentijd geleverd prima
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jan. 2023
vriendelijk en behulpzaam contact via telefoon
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
goed afgewerkte inrijklem,makkelijke montage.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
 
van Ton v.
Snel geleverd en tegen een faire prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
 
dag 1 bestellen en dag 2 geleverd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Goede prijs kwaliteit verhouding
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
 
Goede kwaliteit en snel in huis
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
alles 100%
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden